Hocama aşık oldum kızlar.

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Ben KPSS için işten arta kalan zamanlarımda kursa yazıldım yaklaşık 7-8 ay olmuştur rahat. Önceleri çok bir hissim yoktu ve uzak gibi geliyordu imkansız fakat son zamanlarda çok etkilenmeye başladım ondan gel gelelim çok fazla yaklaşımım yok dışarıdan bakıldığı zaman girişken sosyal gözüksemde aslında biraz utangacım. Geçenlerde kızın birisi anlattı bu hocaya gidip aşkını ilan etmiş adam da buna iki haftaya unutursun demiş alaylı kızda zaten küçük aklı bir karış havada bir şey bu duruma da düşmek istemiyorum azemi ölçüde ne yapabilirim kendimi küçük düşürmeden. Lütfen yargılamayın beni geçici bir heves değil çünkü ben zamanla kendisini tanıyıp sevmeye başladım.

Yaşlar kaç bu arada..

Kurs çıkışı kahve içmeyi teklif edeceksiniz..sonraki günlerde size daha ilgili davranırsa ona göre su yolunu bulur :)

Diğer yandan öğrencisiyle flört etmesi, işyerinde hoş karşılanmayacağı için uzakta durabilir..

Ben olsam sınavdan sonra söylerdim olursa ne ala olmazsa pekala :) zamanında ben de ilk adımı atmıştım bi cacık olmamıştı tee o geldi aklıma

haklısınız ama ya derse ki olmaz ne yapacağım o vakit :)

Ama hoca diğer kıza unutursun demiş,bu lafın aynını sizede söyleyebilir mesela..
Unutursun dediği kız 20 yaşında aklı bir karış havada değişik birisi ha bu demek değil ki bana demesin bide kız yeni şubat grubundan adamın şaşırdığı bu kadar kısa zamanda aşık oldum demeyeceksin herhalde demiş.

Katılıyorum. Yaşın küçük değil, kendine de güveniyorsan seni ciddiye alır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…