Ben KPSS için işten arta kalan zamanlarımda kursa yazıldım yaklaşık 7-8 ay olmuştur rahat. Önceleri çok bir hissim yoktu ve uzak gibi geliyordu imkansız fakat son zamanlarda çok etkilenmeye başladım ondan gel gelelim çok fazla yaklaşımım yok dışarıdan bakıldığı zaman girişken sosyal gözüksemde aslında biraz utangacım. Geçenlerde kızın birisi anlattı bu hocaya gidip sıkını ilan etmiş adam da buna iki haftaya unutursun demiş alaylı kızda zaten küçük aklı bir karış havada bir şey bu duruma da düşmek istemiyorum azemi ölçüde ne yapabilirim kendimi küçük düşürmeden. Lütfen yargılamayın beni geçici bir heves değil çünkü ben zamanla kendisini tanıyıp sevmeye başladım.
Ben 28 im o 35 yaşında.Yaşlar kaç bu arada..
Okumadım o nasıldı? :)Patronuna aşık olan kızın konusu geldi aklıma, sende öyle olma sonra
Oda olabilir elbette bilgisi aynı zamanda meslektaşım olması etkilemiştir onu yadsıyamam.Ask degilde hayranlik gibi geldi bana.
Değil hayır bekar ve sevgilisi Yok.Adam evli mi
Sahi o olay nasil sonuclandi?Patronuna aşık olan kızın konusu geldi aklıma, sende öyle olma sonra
Ben 28 im o 35 yaşında.
haklısınız ama ya derse ki olmaz ne yapacağım o vakit :)Kurs çıkışı kahve içmeyi teklif edeceksiniz..sonraki günlerde size daha ilgili davranırsa ona göre su yolunu bulur :)
Diğer yandan öğrencisiyle flört etmesi, işyerinde hoş karşılanmayacağı için uzakta durabilir..
Okumadım o nasıldı? :)
Unutursun dediği kız 20 yaşında aklı bir karış havada değişik birisi ha bu demek değil ki bana demesin bide kız yeni şubat grubundan adamın şaşırdığı bu kadar kısa zamanda aşık oldum demeyeceksin herhalde demiş.Ama hoca diğer kıza unutursun demiş,bu lafın aynını sizede söyleyebilir mesela..
Sahi o olay nasil sonuclandi?
Hemen okuyorum ders çıkışı :)Onun konusu çok uzundu ya hatta kapattırdı o konuyu linkini aşağıya bırakıyorum müsait olunca oku
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patronuma-ilani-ask-ettim.1039296/
Katılıyorum. Yaşın küçük değil, kendine de güveniyorsan seni ciddiye alır diye düşünüyorum.Kurs çıkışı kahve içmeyi teklif edeceksiniz..sonraki günlerde size daha ilgili davranırsa ona göre su yolunu bulur :)
Diğer yandan öğrencisiyle flört etmesi, işyerinde hoş karşılanmayacağı için uzakta durabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?