Hocama aşık oldum kızlar.

Bir öğretmen olarak söylüyorum bence uzak durun hocanızdan adamı zor durumda bırakacak hiçbir hamle yapmayın. Mesleğinden edersiniz .
Bir iş arkadaşımın başına geldi ve adamın hiç suçu olmamasına rağmen işinden oldu .

Bir öğretmen olarak söylüyorum bence uzak durun hocanızdan adamı zor durumda bırakacak hiçbir hamle yapmayın. Mesleğinden edersiniz .
Bir iş arkadaşımın başına geldi ve adamın hiç suçu olmamasına rağmen işinden oldu .
Birincisi bende öğretmenim ikincisi onu zor durumda bırakacak hiç bir şey yapmam ama uzakta duramam çünkü etkileniyorum kendisinden. Ve son olarak benden yana sıkıntı olacağını sanmıyorum millet arsızca numarasını istiyor soru bahanesi ile ekliyor sosyal medya da ve saçma salak mesaj atıyorlar kantinde bir şeyler ısmarlıyorlar kendilerini beğendirmek için şekilden şekile giriyorlar ben bunların hiç birini yapmıyorum.

Bir kız var bunu seven demiştim ya kız ergen saçma sapan trip atıyor adamın umru değil ben dedim ki imalı bir şekilde canım gel öne otur hoca da buna olduğu yerde kalsın tarzı bir şey dedi kız ders çıkışı olay çıkardı bende gidip özür diledim hocadan neden böyle yaptın dersen kızın hareketleri çok çocuksu biraz kendine gelsin istedim:)

Bence bu sekil devam edim yalbizken ya da sakinken ortalik hafiften yesil isik yakin gonlu varsa uzak durmaz zaten :)
Doğam gereği Zaten hiç bir erkeğe yapışmadım, şık giyinirim giderken önerdiği kitapları aldım okuyup konuşacağım kendisi ile mesela arada sorular sorarım ama yapışmam diğer kızlar gibi derse girdiği zaman da en öne oturup göz teması kurmaya özen gösteriyorum.:)

Bir kız var bunu seven demiştim ya kız ergen saçma sapan trip atıyor adamın umru değil ben dedim ki imalı bir şekilde canım gel öne otur hoca da buna olduğu yerde kalsın tarzı bir şey dedi kız ders çıkışı olay çıkardı bende gidip özür diledim hocadan neden böyle yaptın dersen kızın hareketleri çok çocuksu biraz kendine gelsin istedim:)

Sen özür dileyince hoca ne dedi? Bu rezil olmak değil merak etme. Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin :)

Sen özür dileyince hoca ne dedi? Bu rezil olmak değil merak etme. Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin :)
Dedi ki olay benden çıktı kankanla senin aranda dedi güldü bende Allah korusun ne kankası dedim böyle espirili bir muhabbet oldu. :D size eksi olan bir yönümü söyleyim çok hareketli hiper aktif enerjisi yüksek neşeli biriyim devamlı gülüyorum Buda onu yorabilir belki :)

Back
X