Hocayi kaptim koca yaptim diyen var mi diyo, biri cevap veriyo evet cok zeki esprituel oldugum icin kaptim diyo ay kocam docent kapmasinlar onu diyo falan
Yahu sakin olun akademide kariyer yapan herkes aliyo o unvanlari, ozellikli seyler degiller. Bu kadinlar ne kadar merakli kendilerini asagilamaya. Kim kimi kapiyor ne yapiyor. Bu egolari nerde sifirladiniz boyle? Az kendinize guvenin
Hocayi kaptim koca yaptim diyen var mi diyo, biri cevap veriyo evet cok zeki esprituel oldugum icin kaptim diyo ay kocam docent kapmasinlar onu diyo falan
Yahu sakin olun akademide kariyer yapan herkes aliyo o unvanlari, ozellikli seyler degiller. Bu kadinlar ne kadar merakli kendilerini asagilamaya. Kim kimi kapiyor ne yapiyor. Bu egolari nerde sifirladiniz boyle? Az kendinize guvenin
Konuya donersek, senin sozlerinden anladigim adamin sahsina degil sempatin. O yuzden daha statulusunu gorunce unutursun, bosver
Hmm ilginçmiş adamı koşturtmuşsunuz resmen peşinizden:) Yaş farkınız nasıldı gözümde ileri yaş biri canlandı nedense... Bahsettiğim şahıs genç sayılır hatta yaşından da genç görünen işkolik biri:)
Kızlar selamm
Ben bi üniversitede lisansüstü öğrencisiym şuan
Dersini aldığım bi hocamdan da çook hoşlanıyorum
Kendisi konumu için genç olsa bile benden 10 küsür yaş büyük birisi
Üstelik dönemin bitmesine çok az kaldı, görmek imkansız hale geliyo yani artık...
Açılmak tarzı bişey benim için mümkün değil, bu hikaye burada bitecek anlayacağınız.
İçimde derinden sızlayan bi yer var, sanki ilişki yaşadık da ayrılıyoruz:) Bütün ihtimaller, olabilirler, olabilecekler; yaşanması mümkün olmasa bile olasılık olarak oradalardı, bu haftanın sonunda hepsi anı olacak
Elbette bu büyük bi dert değil, ama şuan içimi acıtıyor, yapmam gereken onca iş varken ben tavana boş boş bakıp hayaller kuruyorum
Sizin de oldu mu hiç böyle hocanıza karşı gerçek duygularınız, hisleriniz?
Veya yaşanmışlıklarınız?
Merak ediyorum aslında hocayı kaptım koca yaptım diyenleriniz var mı :))
Vallahi %200 katiliyorum buraya. Kapmak nedir Allah askina, sanki adamlar bulunmaz dunya nimeti , kadinlar da kapis kapis yapmak icin birbirlerini paraliyorAklima pazarda ucuzluktan giysi secen, kapisan yasli teyzelerin goruntusu geldi nedense.
Bir de Turkiye'de unvan almak cok kolay haklisiniz......yurtdisinda gercekten alanda en iyilerden degilseniz, birakin kadro bulmayi postdoc bulmak icin bile surunduruyorlar. Samimi olarak yaratici ve cok zeki olmayan insanlar, docenti gectim postdoc bile bulamiyor, doktoradan sonra akademiden mecburen vazgecip sirketlerde , bankalarda calisiyorlar. Turkiye'de ise bu is cok kolay. Ben cok iyi bir universiteden mezunum, yabanci akademisyenleri tanidiktan sonra birkac tanesi disinda kendi universitemdeki hocalarin ne kadar vasat olduklarini anladim. Yani buyutecek hicbir sey yok, dediginiz gibi.
Yani konu sahibesi cok da gozunde buyutme adami bence. Hoca olmasi agziyla kus tuttugu anlamina gelmiyorDaha bizimle niye vakit geciriyorsun, durma git adama kardesim Bunca motivasyon yaptim
​Sizin yaşınız kaç ve karşı taraf kaç yaşında.
Bak o konuda haklısın, eş dost tanıdık, akademik kariyer yapmaya çalışanlarla dolu ama ne yayın var ne de öyle bi dertleri var. Açıkçası lisansı okuduğum yerde de en büyük sıkıntım buydu, birikimsiz hocalar yönlendirmekten ufuk açmaktan aciz insanlar... Yani aslında bu işler para kazanmak için yapıldıkça bu kaçınılmaz oluyo adam maaşı yattığı sürece dert etmiyo ki öğrenciymiş yayınmış...
Aah ahh ama hocacığım öyle mi?
Şaka bi yana acaba tez danışmanım olmasını mı istesem :))
Ben 24 karşı taraf 35
Bak o konuda haklısın, eş dost tanıdık, akademik kariyer yapmaya çalışanlarla dolu ama ne yayın var ne de öyle bi dertleri var. Açıkçası lisansı okuduğum yerde de en büyük sıkıntım buydu, birikimsiz hocalar yönlendirmekten ufuk açmaktan aciz insanlar... Yani aslında bu işler para kazanmak için yapıldıkça bu kaçınılmaz oluyo adam maaşı yattığı sürece dert etmiyo ki öğrenciymiş yayınmış...
Aah ahh ama hocacığım öyle mi?
Şaka bi yana acaba tez danışmanım olmasını mı istesem :))
Ben 24 karşı taraf 35
Danisman olarak al, her hafta gorursun fena mi
ya valla hocan ile yakınlık derecen muhabbetin nasıl bilmiyorum ama ben de üniversite de çalışıyorum etrafımda hocası ile evlenmiş asistan arkadaşlarım var oluyor yani olabiliyor. Hatta lisanstayken Yard. doç olarak dersine girmiş mesela.
Hoca hala gençse bekarsa seninde kalbinde kimse yoksa insanın aklından geçebilir böyle şeyler. Sonuçta yüksek lisans yapıyorsun senin de yaşın küçük değildir yani.
Haklısınız bi yerde yaş faktörü tanışıp uyuştuktan sonra etkisiz kalıyoYani birini sevdiğinde her insan onun için çaba harcar.O da öyle yaptı.
Biz iyi anlaşıyorduk. Onun gibi birini bulmak da zor benim için.
Entelektüel anlamda çok uyuşabildiğim biri olduğundan dolayı hala iletişimimi koruyorum ama aşk meşk olamaz tabii. :)
Çok ileri yaşta yani yaşlı falan değil tabii ki.
Hayat dolu, çok başarılı bir adamdı.
Yaş değil kişilik daha mühimdi benim için.
Benim halamin kizi unide hocasiyla evlendi cokda mutlular :))
Danışman olarak alırsan soğuyabilirsin hocandan bence bi antipati olabiliyo tez hocasına karşı.
umarım ders aldığı hocasıyla evlenen birileri yoktur. yoksa, yakışıklı, fiit ve zeki doçent kocamı kaybederim :18:
not: benim eşimden ders alıyor olabilir misiniz :44: kendisi alyans takmıyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?