Hocaya o gözle bakılır mı hiç?!

​Sizin yaşınız kaç ve karşı taraf kaç yaşında.

Bu tarz konular pek yabancı gelmiyor artık.Tanıdıklarım var; Okuduğum lisedeki bir öğretmen öğrencisiyle evlendi,üniversite hocam öğrencisiyle daha yeni nişanlandı,staj yaptığım yerdeki tanıdık (önceden öğretmenmiş) öğrencisiyle sözlendi yakında evlenecek.Doğal şeyler bunlar ve tabi kısmet
Yine de tedbirli olmak gerek lisedeki yakın arkadaşımın öğretmeniyle ilişkisi vardı sonuç ne oldu hiç...

Vallahi %200 katiliyorum buraya. Kapmak nedir Allah askina, sanki adamlar bulunmaz dunya nimeti , kadinlar da kapis kapis yapmak icin birbirlerini paraliyor Aklima pazarda ucuzluktan giysi secen, kapisan yasli teyzelerin goruntusu geldi nedense.

Bir de Turkiye'de unvan almak cok kolay haklisiniz......yurtdisinda gercekten alanda en iyilerden degilseniz, birakin kadro bulmayi postdoc bulmak icin bile surunduruyorlar. Samimi olarak yaratici ve cok zeki olmayan insanlar, docenti gectim postdoc bile bulamiyor, doktoradan sonra akademiden mecburen vazgecip sirketlerde , bankalarda calisiyorlar. Turkiye'de ise bu is cok kolay. Ben cok iyi bir universiteden mezunum, yabanci akademisyenleri tanidiktan sonra birkac tanesi disinda kendi universitemdeki hocalarin ne kadar vasat olduklarini anladim. Yani buyutecek hicbir sey yok, dediginiz gibi.

Yani konu sahibesi cok da gozunde buyutme adami bence. Hoca olmasi agziyla kus tuttugu anlamina gelmiyor Daha bizimle niye vakit geciriyorsun, durma git adama kardesim Bunca motivasyon yaptim Yaz tatili gelmesi bence avantajina, ne guzel ortada ogrenci yokken, kimsecikler yokken rahatca cirit atarsin fena mi, oteye beriye gorunme stresin de olmaz, senin de adamin da

Son düzenleme:

Statüsü neden umrumda olsun? Ben yaptığı işin hakkını verdiği için minnettar olabilirim sadece, çünkü tüm bu meselenin dışında öğrencisi olduğum için üzerimde hakkı var.

O kapmak lafın gelişi söylenen bi sözdü yoksa evleniyim benim olsun diye bi derdim yok:) düşününce güzel ama ciddiye dökülünce korkutucu geliyo evlilik bana:)

Diğer arkadaşın yorumuna da güldük geçtik, size de tavsiye ederim her yazılanı kendinize yük etmeyin böyle...

Ama sizin canınız bişeye sıkkın heralde, stresinizi attıysanız benim için sorun yok istediğinizi yazabilirsiniz :)

Yani birini sevdiğinde her insan onun için çaba harcar.O da öyle yaptı.
Biz iyi anlaşıyorduk. Onun gibi birini bulmak da zor benim için.
Entelektüel anlamda çok uyuşabildiğim biri olduğundan dolayı hala iletişimimi koruyorum ama aşk meşk olamaz tabii. :)
Çok ileri yaşta yani yaşlı falan değil tabii ki.
Hayat dolu, çok başarılı bir adamdı.
Yaş değil kişilik daha mühimdi benim için.

ya valla hocan ile yakınlık derecen muhabbetin nasıl bilmiyorum ama ben de üniversite de çalışıyorum etrafımda hocası ile evlenmiş asistan arkadaşlarım var oluyor yani olabiliyor. Hatta lisanstayken Yard. doç olarak dersine girmiş mesela.

Hoca hala gençse bekarsa seninde kalbinde kimse yoksa insanın aklından geçebilir böyle şeyler. Sonuçta yüksek lisans yapıyorsun senin de yaşın küçük değildir yani.

Bak o konuda haklısın, eş dost tanıdık, akademik kariyer yapmaya çalışanlarla dolu ama ne yayın var ne de öyle bi dertleri var. Açıkçası lisansı okuduğum yerde de en büyük sıkıntım buydu, birikimsiz hocalar yönlendirmekten ufuk açmaktan aciz insanlar... Yani aslında bu işler para kazanmak için yapıldıkça bu kaçınılmaz oluyo adam maaşı yattığı sürece dert etmiyo ki öğrenciymiş yayınmış...

Aah ahh ama hocacığım öyle mi?

Şaka bi yana acaba tez danışmanım olmasını mı istesem :))

​Sizin yaşınız kaç ve karşı taraf kaç yaşında.

Ben 24 karşı taraf 35

ya 11 yaş diyince fazla görünebilir ama bence o da siz de gençsiniz olmayacak birşey değil yani, erkekler geç olgunlaşıyor zaten, artı adam doktora sürecini bitirmiş oh ne güzel en büyük stresi atmış üzerinden kafası rahattır. Nasipse olur

Danisman olarak al, her hafta gorursun fena mi

ı ıh aradaki yaş çok fazla. sen gezelim eğlenelim derken o pofur pofur uyumayı tercih edecek evde. boşver canım kendine denk birini bulmaya çalış

Aslında cesaretimi kıran konu şu, evet genç, bekar benim de kalbimde kimse yok, ama cesaretimi kıran konu şu aslında, sosyal yönü zayıf değil ama işine çok bağlı ve çalışkan biri. İşkolik bile denebilir... İletişimimiz de bu konu üzerinden çoğu zaman. O nedenle ya aklında bi ilişki fikri yoksa düşüncesi duraksamama neden oluyor. Ve açıldığımda olumsuz bi hava oluşursa hoca öğrenci ilişkimiz de bundan etkilenebilir, benden yana değil tabi ama kendisi karşı cinse genel olarak mesafeli resmi, bu yüzden uzaklaşır diye korkuyorum, kendisinden öğrenmem gereken hala çok şey var :)
Haklısınız bi yerde yaş faktörü tanışıp uyuştuktan sonra etkisiz kalıyo

Benim halamin kizi unide hocasiyla evlendi cokda mutlular :))

Yaşları kaç hikayesini de dinleseydik keşke biraz:)

olmayacak diye bişiy yok. biz lisedeyken 3-4 hocamız öğrencisiyle evliymiş.. lise artık düşün. eşimin kuzenide öğrencisiyle evli..

birde siz yüksek lisans yapıyormuşsunuz... olabilir....

umarım ders aldığı hocasıyla evlenen birileri yoktur. yoksa, yakışıklı, fiit ve zeki doçent kocamı kaybederim :18:

not: benim eşimden ders alıyor olabilir misiniz :44: kendisi alyans takmıyor da

canım sana tavsiye mutlaka eşine alyans taktır..benimki alyans takmasına rağmen peşinden koşanlardan illallah dedimm..kız milletinin gözü döndüyse korkulur..evliyi bile tavlamaya çalışıyolar anacımm

Son düzenleme:

Niyetin varsa biraz cesaretli ol bence. Belli et bi şekilde

Ergen liseli kızlar gibi manyaklaşma yanlız; Bunlardan iki tanesi eşime mektup vermişti.
İdareye bildirmesine rağmen bi tanesi hala telefondan/internetten taciz ediyor.
Bir gün kapıya dayanacak diye korkuyorum:18::18:

bir an benim arkadaş mı açtı acaba konuyu diye merak ettim. kendisi de lisansüstü öğrencisi, 24 yaşında ama aşık olduğu hocası sizinkinden daha yaşlı 47 yaşında ve üstelik evli :/ arkadaşım deli gibi aşık, hatta adama açıldı bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…