canım sana tavsiye mutlaka eşine alyans taktır..benimki alyans takmasına rağmen peşinden koşanlardan illallah dedimm..kız milletinin gözü döndüyse korkulur..evliyi bile tavlamaya çalışıyolar anacımm
Bu da aman kocama yanaşmayın, bana rakip olamazsınız zaten gibi olmuş biraz
Yaa yapma böylee hayır hayırrhangi bölümde eşiniz ya benim hocam da yakışıklı fit zeki ve doçent
Evli değildi en son ama bilemicem:))
Ayy ne güzell biz de aynı bölümdeyiz, diyosun ki zeki esprili ve güzelsen şansın var:) peki o zamannn
Kızlar selamm
Ben bi üniversitede lisansüstü öğrencisiym şuan
Dersini aldığım bi hocamdan da çook hoşlanıyorum
Kendisi konumu için genç olsa bile benden 10 küsür yaş büyük birisi
Üstelik dönemin bitmesine çok az kaldı, görmek imkansız hale geliyo yani artık...
Açılmak tarzı bişey benim için mümkün değil, bu hikaye burada bitecek anlayacağınız.
İçimde derinden sızlayan bi yer var, sanki ilişki yaşadık da ayrılıyoruz:) Bütün ihtimaller, olabilirler, olabilecekler; yaşanması mümkün olmasa bile olasılık olarak oradalardı, bu haftanın sonunda hepsi anı olacak
Elbette bu büyük bi dert değil, ama şuan içimi acıtıyor, yapmam gereken onca iş varken ben tavana boş boş bakıp hayaller kuruyorum
Sizin de oldu mu hiç böyle hocanıza karşı gerçek duygularınız, hisleriniz?
Veya yaşanmışlıklarınız?
Merak ediyorum aslında hocayı kaptım koca yaptım diyenleriniz var mı :))
Kızlar selamm
Üstelik dönemin bitmesine çok az kaldı, görmek imkansız hale geliyo yani artık...
Açılmak tarzı bişey benim için mümkün değil, bu hikaye burada bitecek anlayacağınız.
İçimde derinden sızlayan bi yer var, sanki ilişki yaşadık da ayrılıyoruz:) Bütün ihtimaller, olabilirler, olabilecekler; yaşanması mümkün olmasa bile olasılık olarak oradalardı, bu haftanın sonunda hepsi anı olacak
Elbette bu büyük bi dert değil, ama şuan içimi acıtıyor, yapmam gereken onca iş varken ben tavana boş boş bakıp hayaller kuruyorum
Veya yaşanmışlıklarınız?
mütevazi olmak gerek Allah başınızı bozmasın
Kızlar selamm
Veya yaşanmışlıklarınız?
Kızlar selamm
Veya yaşanmışlıklarınız?
bir an benim arkadaş mı açtı acaba konuyu diye merak ettim. kendisi de lisansüstü öğrencisi, 24 yaşında ama aşık olduğu hocası sizinkinden daha yaşlı47 yaşında ve üstelik evli :/ arkadaşım deli gibi aşık, hatta adama açıldı bile.
pardon neden devam etmediki gitme odaklı yaşamışsınz yani belki isteniz devam ederdi yani engel ne bu kadar iyiysenizBen varım.
Üniversite hocamla ilişkim oldu. 1.5 yıl kadar da sürdü.
Yalnız onun alanı başka benimki başkaydı. Dersine girdiğim zaman tanışmıştık.
Daha ilk günden saatlerce sohbet etmiştik.
Sonra buluşmalar, görüşmeler, itiraflar oldu.
Ben aşık değildim kesinlikle. O çok seviyordu.
Yardımcı doçentti. Yaşı benden baya büyüktü.
Ben buluşalım dediğimde aylar öncesinden planlanmış olan etkinliklerini dahi iptal ederdi. :O
Yanımdayken telefonu çalıp dururdu. Asla açmazdı. Sadece ben vardım o anlarda onun için.
Öyle işte. Çok ilgi gördüğüm, sevildiğim, çok iyi muhabbetler ettiğimiz bir ilişkiydi.
Onun kültüründen, birikiminden çok etkileniyordum.
Ondan benimle ilgili bir şeylerin hayalini kurmamasını istedim.
O da artık ne olursa olsun beni kabullendi. Yani ben onun hayatından gidecektim kesin.
Bunu biliyordu. Buna rağmen devam etti ben mezun olana dek.
Hala da görüşüyoruz ama yüz yüze gelmek her istediğinde mümkün değil tabii şu an.
İki taraf da ilgili ise çok rahat ilişki evlilik olur hocalarla da.
neden bu kadar yüklendiğinizi anlamadım lisansüstü öğrencisiymiş zaten bayan, 15-16 yaşında bi lise öğrencisi değil ki. bunda garipsenecek ne var? dışarda tanışıp birbirlerinden hoşlanmasıyla aynı bence . dönem bitiyomuş zaten kayırılcak bi yeri yok..
Kızlar selamm
Veya yaşanmışlıklarınız?
Hehe yok yok anime diyince tamamen olay farklılaştı müsterih olunuz, sizinki değilözel mesaj olarak univ. ve fakülteyi söyleyiniz. sözünü ettiğiniz kişi eşim (olacak herif) ise kozlarımızı paylaşalım dostum(şaka şaka )
ayrıcana, zeki çevik ve ahlaklı olmanızın yanında, fena halde Nuri Bilge CEYLAN ve anime izlemeniz de lazım
şaka bir yana, nacizane tavsiyem, karşı taraftan adım görmedikçe açılmak ve hislerinizi söylemek gibi bir hataya düşmeyiniz. hisleriniz karşılıklı değilse, o kişi sizi diline dolayabilir ve arkadaş ortamlarında "bir tane gız bana fena halde tutulmuş laaa" diyerek hava da atabilir. yani hislerinizi açmanız o kadar da risksiz ve hiçbirşey kaybetmeyeceğiniz bir durum olmayabilir :26: aksine hisleriniz karşılıklı olsaydı, zaten konum olarak kendine güvendiğinden, ilk açıklayan o olurduen azından eşimle benim durumum böyle olmuştu. normalde ulaşılmaz, ketum ve kadınlardan uzak duran biri olmasına rağmen, gelip "biz evlensek iyi olur" demişti. geçirdiğim şoku anlatamam fakültenin geçirdiği şok daha başkaydı
benim arkadaşım lisedeki dershane hocamızla evlendi.
ilk gördüğü günden beri aşıktı ve üniversiteyi bitirince evlendiler.
10 yaş var aralarında.
lisans öğrencisi - hoca olayına pek iyi bakamıyorum
ama lisans üstü - hoca olur sanki ya :44:
ben üniversitede çalışıyorum, araştırma görevlileri ve bazı yard. doç hocalar lisans öğrencileriyle evlenmişler öğrenciler mezun olunca.
Öyle düşününce tabi ki adaletsiz geliyo, bi de üniversitelerde öğrenci hoca ilişkisiyle ilgili bi yasak var diye bişey duymuştum geçenlerde, etik değil işi tehlikeye girer vs şeklinde, aklıma geldi şimdi.Yani bilemiyorum elbette hepimiz insanız herkes herkesle evlenebilir, ve hatta öğrencinin hocaya ilgisini de anlayabilirim fakat hocanın öğrencisine ilgi duymasını anlamam mümkün değil! Lisedeki öğrencisiyle evlendi diyenleri geçtim üniversitede lisans öğrencisine o gözle bakmak dahi çok iğrenç bence. Sonuçta orası ciddi bir ortam, hoca ders anlatırken nasıl kız kesmeye vakit buluyor çözemedim doğrusuYa da benim üniversitemdeki proflar, doçentler, asistanlar işini fazla ciddiye alıyor. Valla en iyisini yapıyorlar üstelik, pardon da öğrencisiyle ilişki yaşayan adamın o kişiyi kayıracağı gayet açık. Bu yolla akademik kariyer yapan çok bayan duydum ben. Konu sahibini tenzih ediyorum, zaten en başta dedim onun duygularında bir tuhaflık yok diye. Ama öğrenci-öğretmen ilişkisini hiç etik bulmuyorum. Ders anlatmaya gidiyorsun dersini anlat çık. Birilerini gözüne kestirip aşk meşk düşünmek ne demek! Valla benim üniversitemde böyle bir şey duyulsa o öğrenci bir daha fakülteye zor girer, ciddi bir haksızlık hocanın öğrencilerden biriyle ilişki yaşaması diğer öğrenciler açısından...
Hic boyle birsey yasamadim allah yasatmasin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
neden bu kadar yüklendiğinizi anlamadım lisansüstü öğrencisiymiş zaten bayan, 15-16 yaşında bi lise öğrencisi değil ki. bunda garipsenecek ne var? dışarda tanışıp birbirlerinden hoşlanmasıyla aynı bence . dönem bitiyomuş zaten kayırılcak bi yeri yok..
Hehe yok yok anime diyince tamamen olay farklılaştı müsterih olunuz, sizinki değilşaka bi yana gerçekten evli değil evli olsa kesinlikle kelimelere bile dökmezdim bana yakışmaz zaten
Bu arada o kadar şok geçirdiğinize göre, önceden aranız nasıldı ki? Sizin ilginiz var mıydı eşinize??
Lisede hoca öğrenci etik gelmiyo bana da gerçi 10 sene sonra diyosunz olay biraz farklı gibi, aslında ben kafam dağılsın düşünmeyi bırakıym diye konu açmıştım şu an daha bi olası geldi gözüme:) bakalım bi gelişme olursa yazıcam:)
Öyle düşününce tabi ki adaletsiz geliyo, bi de üniversitelerde öğrenci hoca ilişkisiyle ilgili bi yasak var diye bişey duymuştum geçenlerde, etik değil işi tehlikeye girer vs şeklinde, aklıma geldi şimdi.
Ya hani hoca sınıfa girip de ders arası hangisi en güzel hangisini ayarlasam diye iç geçirse iğrenç olurdu hakikaten ama gönül de bazen dinlemiyo işte, başa gelebilir teorik olarak bana göre. Öyle olsa herkes mantıklı bi seçime aşık olurdu:)
Benden size bi amin, neden böyle düşündüğünüzü anlayamasam da merak etmiyorum Allah gönlünüze göre versin...
Katılıyorum size bana iğrenilcek bi durum gibi gelmiyo sadece sıklığını merak etmiştim bu tarz ilişkilerin, beklediğimden de çokmuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?