Hocaya o gözle bakılır mı hiç?!

canım sana tavsiye mutlaka eşine alyans taktır..benimki alyans takmasına rağmen peşinden koşanlardan illallah dedimm..kız milletinin gözü döndüyse korkulur..evliyi bile tavlamaya çalışıyolar anacımm

ay haklısınız dostum. bu konuda bir an evvel önlem almalıyım :18:

Bu da aman kocama yanaşmayın, bana rakip olamazsınız zaten gibi olmuş biraz

öyle olmuş dimi ay ne bileyim, ne zaman "hocama aşık oldum" konusu okusam "ay sakın bu kız, bizim herifin öğrencilerinden biri olmasın :18:" diyorum. paranoya kötü bişi azizim

özel mesaj olarak univ. ve fakülteyi söyleyiniz. sözünü ettiğiniz kişi eşim (olacak herif) ise kozlarımızı paylaşalım dostum (şaka şaka )

ayrıcana, zeki çevik ve ahlaklı olmanızın yanında, fena halde Nuri Bilge CEYLAN ve anime izlemeniz de lazım

şaka bir yana, nacizane tavsiyem, karşı taraftan adım görmedikçe açılmak ve hislerinizi söylemek gibi bir hataya düşmeyiniz. hisleriniz karşılıklı değilse, o kişi sizi diline dolayabilir ve arkadaş ortamlarında "bir tane gız bana fena halde tutulmuş laaa" diyerek hava da atabilir. yani hislerinizi açmanız o kadar da risksiz ve hiçbirşey kaybetmeyeceğiniz bir durum olmayabilir :26: aksine hisleriniz karşılıklı olsaydı, zaten konum olarak kendine güvendiğinden, ilk açıklayan o olurdu en azından eşimle benim durumum böyle olmuştu. normalde ulaşılmaz, ketum ve kadınlardan uzak duran biri olmasına rağmen, gelip "biz evlensek iyi olur" demişti. geçirdiğim şoku anlatamam fakültenin geçirdiği şok daha başkaydı

benim arkadaşım lisedeki dershane hocamızla evlendi.
ilk gördüğü günden beri aşıktı ve üniversiteyi bitirince evlendiler.
10 yaş var aralarında.

lisans öğrencisi - hoca olayına pek iyi bakamıyorum
ama lisans üstü - hoca olur sanki ya :44:

ben üniversitede çalışıyorum, araştırma görevlileri ve bazı yard. doç hocalar lisans öğrencileriyle evlenmişler öğrenciler mezun olunca.

belki de aşk değil hayranlıktır :26: ne bileyim, bizim zamanımızda da hocaya hayranlık vardı. hatta lisanstayken hocam ders anlatırken dünyayı unuturdum, o derece hayrandım zekası, karakteri, insancıllığı, saygısı vs vs vs. hala da hayırla anarım, saygım sonsuzdur. belki sizinki de hayranlıktır.

lisede bi hocama aşırı biçimde hayrandım. adama tavrı, hareketleri, fiziği herşeyiyle bayılıyordum : ) yılar sonra facete gördüm. benim aşık olduğum adam gitmiş bi dede olmuş. bi insan ortayaşa geçerken bu kadar u dönüşü yapmaz. böyle kaldım. resmen evrim geçirmiş.

Yani bilemiyorum elbette hepimiz insanız herkes herkesle evlenebilir, ve hatta öğrencinin hocaya ilgisini de anlayabilirim fakat hocanın öğrencisine ilgi duymasını anlamam mümkün değil! Lisedeki öğrencisiyle evlendi diyenleri geçtim üniversitede lisans öğrencisine o gözle bakmak dahi çok iğrenç bence. Sonuçta orası ciddi bir ortam, hoca ders anlatırken nasıl kız kesmeye vakit buluyor çözemedim doğrusu Ya da benim üniversitemdeki proflar, doçentler, asistanlar işini fazla ciddiye alıyor. Valla en iyisini yapıyorlar üstelik, pardon da öğrencisiyle ilişki yaşayan adamın o kişiyi kayıracağı gayet açık. Bu yolla akademik kariyer yapan çok bayan duydum ben. Konu sahibini tenzih ediyorum, zaten en başta dedim onun duygularında bir tuhaflık yok diye. Ama öğrenci-öğretmen ilişkisini hiç etik bulmuyorum. Ders anlatmaya gidiyorsun dersini anlat çık. Birilerini gözüne kestirip aşk meşk düşünmek ne demek! Valla benim üniversitemde böyle bir şey duyulsa o öğrenci bir daha fakülteye zor girer, ciddi bir haksızlık hocanın öğrencilerden biriyle ilişki yaşaması diğer öğrenciler açısından...

açılın bence ne kaybedersiniz ki hoca diye gözünüzde büyütmeyiin o da sıradan bir insan :)

Hic boyle birsey yasamadim allah yasatmasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neden bu kadar yüklendiğinizi anlamadım lisansüstü öğrencisiymiş zaten bayan, 15-16 yaşında bi lise öğrencisi değil ki. bunda garipsenecek ne var? dışarda tanışıp birbirlerinden hoşlanmasıyla aynı bence . dönem bitiyomuş zaten kayırılcak bi yeri yok..

Bu hikaye burada biter yazmışsınız.. Ne kadar zaman geçerse geçsin aklınıza takılıcak bu yüzden bence bir deneyin derim olumsuz bir tepki görürseniz merakınızı gidermiş olursunuz.. Olumluysada denediğinize değer iyi şanslar

eeeeeee adam ne tepki vermiş....

Bende lise 2 de sinif arkadasima asik olmusdum su an kocam olur kendileri-)

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

pardon neden devam etmediki gitme odaklı yaşamışsınz yani belki isteniz devam ederdi yani engel ne bu kadar iyiyseniz

Konu sahibini tenzih ettiğimi yazmışım okuduysanız? Benden başka olayı etik bulmadığını yazan olmadığına göre bana demişsiniz. Etik denen bir şey var, öğrenci-öğretmen doktor- hasta ilişkileri bu kavrama örnektir mesela. Öğretmen derse girdiğinde dersiyle ilgilenmek yerine öğrenci kesiyorsa işini yapmıyor demektir. Benim üniversitemde bu tip hiçbir ilişki duymadım açıkçası. Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde okuyorum, neyse ki hocaların hiçbiri kız öğrencilere o gözle bakmaz, dersini anlatır çıkar. Belli bir seviye vardır her zaman. Dışarıda tanışmakla ders esnasında dersini anlatırken aşık olmak da aynı şey değildir. Ha ama mesela konu sahibi yakında lisans üstü eğitimini bitiriyorsa ve bu bittikten sonra bir ilişkileri olursa bu dediğiniz gibi doğal bir şey olur. Ama bir doçent ders verdiği öğrencilerden biriyle ilişki yaşarsa bu etik değildir, bu kadar net. Ha ayrıca yakın zamanda annemin arkadaşının eşi kendisini öğrencilerinden biriyle aldattı. Adam 45 yaşında kız 20. Şu an adam bu sebeple soruşturma geçiriyor, nasıl olduysa aynı ortalamaya sahip öğrenciler adamın dersinden kalmışken bu kız geçmiş de Lise, üniversite öğrencisi olması fark etmez. Lisede öğrenciyle ilişki de etik değildir, üniversitede de değildir. Ha lisedeki üniversitedekine ek olarak iğrençtir. Ama üniversitedekilerin de birçoğu iğrençtir, çıkar ilişkisine dayanıyorsa. Ve siz çıkar ilişkisi olmasını istemeseniz dahi o hoca sizi kayırır bu kadar nettir bu. Çünkü insan oalrak sevdiklerimizi kayırmaya eğilimliyizdir. Bi tarafta hiç konuşmadığımız bir öğrenci, diğer taraftaysa çok şey paylaştığımız bi kişi varsa durum budur. Bu konuda konu sahibini tenzih ettiğimi tekrar belirtiyorum, belli ki anlamayanlar olmuş açıkça yazdığım halde. Benim lafım koca prof, doçent olmuşken ders verdiği öğrencilere bu gözle bakabilen zihniyetedir. O kadar para alıyor, bi zahmet gelsin işini yapsın. Bu arada lisans üstü öğrencisi için durum daha farklı, onlar hocalarla daha yakın iletişim içindeler, ders haricinde de görüşme imkanları olabileceğinden olay daha normaldir. Fakat lisans öğrencisine aşık olabilen zihniyetle lise öğrencisine aşık olabilen zihniyet aynıdır.

bazı arkadaşlar yazmış eskiden bizde lisede aşık olurduk hocalara vs diye ama devir öyle bir devir değil şu an
2 arkadaşım hocasıyla evlendi biri dersane biri okul
biride sevgili okuldaki okutmanla
dersaneden bi arkadaşımda önceki dersanesinden hocayla sevgili üstüne üstlük bir dersane hocası da yazıyor

yani hocalarda az değil ya cafeye gelmişte kız kesiyor tipteler.
gelmiş yaşları 35 e 24-25lik kızlara bakıyorlar
bi hocamdan bende ilgi farkettm

eskidendi o plotonikler şimdi başka şekilde yürüyor

Hehe yok yok anime diyince tamamen olay farklılaştı müsterih olunuz, sizinki değil şaka bi yana gerçekten evli değil evli olsa kesinlikle kelimelere bile dökmezdim bana yakışmaz zaten
Bu arada o kadar şok geçirdiğinize göre, önceden aranız nasıldı ki? Sizin ilginiz var mıydı eşinize??

Lisede hoca öğrenci etik gelmiyo bana da gerçi 10 sene sonra diyosunz olay biraz farklı gibi, aslında ben kafam dağılsın düşünmeyi bırakıym diye konu açmıştım şu an daha bi olası geldi gözüme:) bakalım bi gelişme olursa yazıcam:)

Öyle düşününce tabi ki adaletsiz geliyo, bi de üniversitelerde öğrenci hoca ilişkisiyle ilgili bi yasak var diye bişey duymuştum geçenlerde, etik değil işi tehlikeye girer vs şeklinde, aklıma geldi şimdi.
Ya hani hoca sınıfa girip de ders arası hangisi en güzel hangisini ayarlasam diye iç geçirse iğrenç olurdu hakikaten ama gönül de bazen dinlemiyo işte, başa gelebilir teorik olarak bana göre. Öyle olsa herkes mantıklı bi seçime aşık olurdu:)

Hic boyle birsey yasamadim allah yasatmasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benden size bi amin, neden böyle düşündüğünüzü anlayamasam da merak etmiyorum Allah gönlünüze göre versin...

Katılıyorum size bana iğrenilcek bi durum gibi gelmiyo sadece sıklığını merak etmiştim bu tarz ilişkilerin, beklediğimden de çokmuş:)

Valla lisans öğrencilerinin, lise öğrencilerinin hocalarıyla ilişki yaşaması size normal geliyormuş, bu yüzden bir şey diyemeyeceğim. Sizin lisansüstü programınız bitiyorsa bir problem yok zaten bence. Bahsettiğiniz yasaktan haberdar değilim fakat bu sebeple soruşturma geçiren bir tanıdığım var. Tanıdık demeye utanıyorum yani öyle biri. Biri gider öğrencisiyle karısını aldatır, diğeri gitmiş evli hocasına duygularını açmış falan burda okudum onu da. Bana iğrenç gelmeye devam edecek, zaten tavrınız da çirkin "kapmak" kelimesini kullanmanız falan. Bence hoca kapmaya uğraşmaya gerek yok, ne güzel okulunuzu okuyorsunuz, akademik kariyer niyetiniz var belli ki lisansüstü yaptığınıza göre. Zaten bu hocayla ilişkiniz olur da üstüne akademisyen olursanız kimse size iyi gözle bakmaz ben diyeyim. Muhtemelen hoşunuza gitmediği için beni de tersleyeceksiniz ama ben üniversite ortamında olan biri olarak yardımcı olmak istedim. Zaten belirttim sizi tenzih ettiğimi de, çünkü lisansüstü eğitiminde hocalarla öğrenciler arkadaş gibi oluyor. Ama sizin bu tarz bir ilişkiniz de yok belli ki. Haliyle unutun gitsin bence... Bana kalırsa hocanızın entellektüel birikiminden etkilenmişsiniz o kadar. Yoksa insan hiç doğru düzgün konuşmadığı ve tanımadığı birine nasıl aşık olabilir? Yaş itibariyle buna da müsait değilsiniz, ergenlikte olur bunlar. Sizinki hayranlık sadece

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…