Hodan yağı ve ozon yağı cilde dolgunluk veriyomuş

hodan yağı yada ozon yağı kulanan arkadaşlar gelişmeleri yazarmısınız

eğer bir sakıncası yoksa hangi siteden getirttiğini de yazarmısın

yaz tatilinde turkiyede hodan yagi almistim bir kutu yaklasik bir haftadir kullaniyorum ama hic memnun kalmadim yani guzel kokusu hos ama esans gibi bisey burda aldigim daha degisik fiyat bakimindada burda aldigim hem pahali hem daha yogun surunce daha guzel oluyo cilt.dusunuyorumda bu kullandiginiz gercek saf hodan yagimi? bence biraz arastirin

hem ozon yagı hemde hodan yağı aldım.tek kelimeyle mahvetti suratımı.inatla kullanamaya devam ediyorum.cıkmayan yerlerde bile acılı sivilceler cıkardı gecmek bilmiyor.bense sabırla bekliyorum düzelecek diye.az önce yine sürdüm

mrb benm cildim karma ben de uygulamaya basladım ozon yagını ama cildi yağlandırıo ve sivilce izlerimi belirginleştio gibi geldi.. kullanalı 4 gün falan olıuyor. sizce bu etki gecicimidir?

kullanmayın bu tür şeyleri
dermo kozmetik ürün alın.sonra dönülmez şekilde kötüleşir cildiniz.

mrb benm cildim karma ben de uygulamaya basladım ozon yagını ama cildi yağlandırıo ve sivilce izlerimi belirginleştio gibi geldi.. kullanalı 4 gün falan olıuyor. sizce bu etki gecicimidir?

canim ben sadece hodan yagini kullaniyorum ozan yagi hakkinda hic bi bilgim yok

bana hodan yagı hakkında bilgi verebirseniz sevinirim.. kullananlar da ne gibi değişiklikler oldu gercekten işe yarıyormu. tesekkürler..

ozonyağı 3 ay kullandı lekeleri falan geçirmiyooorr.... hodan yağı kapsülü kullandım günde 2 kapsül yuttum bi işee yaramıyooooo.....boşa almayın ..

kullandığınız markayı da belirtebilir misiniz benim kullandığım çok kötü kokuyor çam terebenti gibi yüzüde yakıyor

hodan yağının biraz su ile ve tabiki ben gö krarı su ile seyreltiyoum..mesela dörttebir çay bardağının içine 10 yada 15 damla hem yüze hem vücuda bi masaj uygulamaya yetecekkadar bi karışım oluşturuyo...hem yüze hem göz çevresine hem çatlaklara ve vücuda anı anda uygulanabilir...tümden...bi taşla 3 kuş ..ayrıca düzenli kullanılırsa gerçekten gözle görülür bi esneklik dogunluk ve ciltte pürüzsüz bir görünüm yaratıyor..ben sürekli kullanıyorum..çatlakyok bende o yüzden buna iyi geliyor dersem yalan olabilir..ama Dr.Ömer Coşkun çatlağa kesinlikle iyi geldiğini söylüyor..

arkadaşlar bu hodan yağını bende alıp kullancağım nasıl kullanılıyo onu bilmiyorum.başka bir yağlamı karıştırılıyor sademi kullanılıyor

arkadaşlar ya bende ozon yağı kullanıyorum yaklaşık 10 gün oldu..

sadece cildimi yumuşattı.şuana kadar pek bir değişiklik olmadı..ama sivilcelerim arttı..bizim hastanede bir doktorumuz satıyordu bu yağı bende aldım..ücretini ödemeye gittiğimde çok sivilce çıkardığını söyledim.sakın pes etmeyin önce sivilce artışı olur ama sonra çok memnun kalacaksınız dedi..bakalım bende doktorumuza güvenip sivilcelerime inat devam ediyorum..inşallah güzel bir sonuç alırım..:26:

Çok şanslıyım sanırım.Babamın bi doktor arkadaşı üretiyor bunu.Krem haline getirdiler.Saf ozon bulunuyordu bende ama kokusu oldukça ağır.Krem haline getirilmiş ve daha da beslenmesi için içerisine krem konulmuş.Babam sedef hastası arkadaşı baya bi göndermiş.Bende kremine başladım bugün eski iğrenç kokusu yok.Ve 1 hafta içerisinde memnun kalırsam 15 kg ozon kremim olacak ne yazık ki satışı yok Ama muhteşem bi krem :)

bnde ozonlamış yagı aldım ama sivilce yaptı bıraktım devamlı mı sürücez

gerçek ozon yağı cilde çok faydalı.kırışıklıkları yok ediyor ve sarkmalarda etliki.ayrıca ağrıları geçirici özelliği var.cilekelerini yok eder.yani faydaları saymakla bitmez.en önemli ve pek kimsenin bilmediği özelliği de dişeti kanamalarını durdurması ve dişleri bembeyaz yapması.dişetine ve dişinize uyguladığınızda göreceksiniz.
hodan yağını bilmiyorum ama ARGAN yağını mutlaka tavsiye ediyorum.gerçeği çok pahalıdır.100ml ini 145 liraya aldım.50 ml olarak satılanlar da var.argan yağı fasta üretilir ve benim aldığım yağ fastan gelmiş orijinal yağ.buna çok dikkat etmek lazım.ayrıca piyasada çok sahte ozon yağı da var.sahte olduğunu anlamak için buzdolabında 1-2 gün bekletin.donuyorsa yağ sahtedir.

farklı bi sitede de ozonlanmış olduğu için yoğunlaşması gerektiği yazıyodu :S yaklaşık 2 haftadır ozon yağı markası arıyorum, hangisine güvenmeliyim bilmiyorum kullannan arkadaşlar kullandıkları markalar hakkında fikir verebilirler mi acaba :)

hodan yağını 2 aydır kullanıyorum çokta memnun kaldım arkadaşlarım bendeki farkı farkettiler güzelleştin bi sırrımı var diye sormaya başladılar en az 6 ay kullanmak gerekiyormuş bi 4 ay daha kullanmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…