evet ben bio green ozon yağı kullanıyorum,ilk aldığımda sitesinden çok yüksek bir fiyata almıştım şimdi 15 tl ye daha uygun bir site buldum.2. şişeyi getirteceğim,bende boyun kaslarımdaki agrı nedeniyle başlamıştım bu yağı kullanmaya,daha sonra yaşlanma etkilerine karşı yazılarıda okudum ve yüzümde denedim,1 haftada cildim bebek gibi oldu,çoğu gözenekler kayboldu
degisik bir marka burda anca bunu bulabildim. raw*gaia's borage oil dite bisey. cok guzel ben cok memnunum herkes kullansin istiyorum.artik nemlendirici falan kullanmiyorum cunku gerek kalmiyor.kuru bi cilt tipim var yagi surda birak ben her kremi bile kullanamam mesale yeni bir krem ciksa kullanmam sadece bir iki haftadir yuzum sivilce tarlasina doner aninda birakirimduzelmesi bi kac ayimi alir ama bu yagda hic oyle bir sorunum yok sabah aksam suruyorum hele sabahlari yuzume bakmaya dokunmaya kiyamiyorum yumusacikpuruz yok mermer gibi derlerya aynen oyle duz:1shok:.50 ml lik sise almistim daha bitmedi ama ikinci siseye siparisimi verdim bilezemuszemus
hem ozon yagı hemde hodan yağı aldım.tek kelimeyle mahvetti suratımı.inatla kullanamaya devam ediyorum.cıkmayan yerlerde bile acılı sivilceler cıkardı gecmek bilmiyor.bense sabırla bekliyorum düzelecek diye.az önce yine sürdüm
mrb benm cildim karma ben de uygulamaya basladım ozon yagını ama cildi yağlandırıo ve sivilce izlerimi belirginleştio gibi geldi.. kullanalı 4 gün falan olıuyor. sizce bu etki gecicimidir?
hem ozon yagı hemde hodan yağı aldım.tek kelimeyle mahvetti suratımı.inatla kullanamaya devam ediyorum.cıkmayan yerlerde bile acılı sivilceler cıkardı gecmek bilmiyor.bense sabırla bekliyorum düzelecek diye.az önce yine sürdüm
arkadaşlar ya bende ozon yağı kullanıyorum yaklaşık 10 gün oldu..
sadece cildimi yumuşattı.şuana kadar pek bir değişiklik olmadı..ama sivilcelerim arttı..bizim hastanede bir doktorumuz satıyordu bu yağı bende aldım..ücretini ödemeye gittiğimde çok sivilce çıkardığını söyledim.sakın pes etmeyin önce sivilce artışı olur ama sonra çok memnun kalacaksınız dedi..bakalım bende doktorumuza güvenip sivilcelerime inat devam ediyorum..inşallah güzel bir sonuç alırım..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?