Ben başladım demiştim,o günden beri düzenli kullandım.Özellikle fiyatı iyi olan güzel bir marka kullandım.Bana göre bildiğimiz yağ işte.Diğer yağlar nasıl yüzü yumuşatıyor,nemlendiriyorsa bunun da onlardan hiç bir farkı yok.Hiçbişey yapmamaktan iyidir ama öyle bazı arkadaşların bahsettiği gibi mucize ürün değil
Benim gamzelerimi yok etti o kısma sürmediğimde geri geldiğler, cilde cidden dolgunluk veriyor onu napacağız
Belki ciltten cilde değişiyordur ama benim cildimde bir fark göremedim.Ya da faydası oluyordu da ben anlayamadım.
Canım ben ozon yağını iyi marka alabildim.Birlikte kullanayım diye hodan yağı da almak istedim ama o kadar araştırdım hodan yağı sadece 1 çeşit vardı tüm sitelerde aynı ürün vardı ben de mecbur onu aldım.Belki de senin aldığın hodan yağıyla alakalıdır.Mümkünse marka söyleyebilirmisin benim de gamzelerde şikayetim var da malesef
Tatlım hodan yağı ve çuha çiçeği yağının içeriğinin ve dolayısıyla etkisinin aynı olduğunu öğrendim.
Hodan yağını aldığım firmayla ilgili tereddütlerim oluştu ayrıca!
Facebook ta saçma sapan bir sayfaları var''MARMARA TÜRK BİTKİSEL VE ORGANİK ÜRÜNLER'' olarak arat ve resimleri incele, ciddiyetten uzak tutarsızlık var.
Yağ karışımım bitmek üzere yeni yapacağım yağ karışımıma hodan yerine ''çuha çiçeği yağı'' kullanacağım.
İstersen sende çuha çiçeği yağını dene.
Canım onu da denerim tşkler:) Denemekten ne kaybedilir deneyerek öğreneceğiz.Hani gamzeler geçti dedin ya,ne kullandın hangi marka onu merak ettim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?