Hödük

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
Resmen hödük ya sevdiğim adam tam bir hödük. yanlış okumadınız kızlar adam cidden hödük.

beyfendi grip diye nazını niyazını çekmemek için halini hatrını dahi sormuyorum bir kaç gündür. ve bugün kendisi bana mesaj atmış neymiş efendim '' benım sayfadan baska her sayfadasın masallah '' mış mış da. bende kızdım Bana kalkıp bu şekilde bir cümle kurabiliyorsun ama cevap vermeye gelince söylediğin şeyin arkasında bile değilsin allah aşkına ben başka syfalardaysam aynısı senin içinde geçerli değil mi ? dedim ve odunun dediği cümle değil oldu. ne yapayım ben bu adamı öldüreyim mi döveyim mi masa mı yapayım sandalye mi ?

Ha başkasının sayfasındasın dediği de beğendiğim durumlar (bugün patronunun ve patronunun kardeşinin durumları düşmüştü ana sayfama onları beğendim birde bir kaç kişinin durumunu beğendim ki genelde beğendiğim şeylerde şiirler veya güzel söz tarzı olan paylaşımlar oluyor.)

bu arada söylemeden geçmeyeyim adamla resmi olarak adı konmuş bir ilişkimiz yok sevgili değiliz.

"beyfendi grip diye nazını niyazını çekmemek için halini hatrını dahi sormuyorum bir kaç gündür"Asıl hödüklüğü sen yapmışsın..kusura bakmada.

bir ara her gün halini hatrını sordum nasılsın dedim şunu yapma bunu ye iç iyi misin diye sordum beyfendinin totosu kalktı. bende sormama kararı aldım

Tuhaf bir iliskiniz var.

onun yüzünden

Sevgili degilsiniz bisi degilsiniz..
Ee sorun nedir peki

beyfendinin hayatıma müdahale etme hakkı bulması sorun

Ne demek hasta diye halini hatrını sormamak?

Keske halini hatrini sorsaymissin.
Hastaymis cocuk. Yazik.

bir ara her gün halini hatrını sordum nasılsın dedim şunu yapma bunu ye iç iyi misin diye sordum beyfendinin totosu kalktı. bende sormama kararı aldım

sevgili değilsinizde neyisiniz, o zaman sana hesap sormaya ne hakkı var

bende bilmiyorum. azıcık sert çıktım bakalım beyfendi ne dicek. sinirlerim hopladı

bu durumun adının konması gerekmez mi? bide halini hatrını sor üstünü getirme derim o yüzden kendini birşey zannediyor karşıdaki ama hiç sormamazlık doğru değil

bu durumun adının konması gerekmez mi? bide halini hatrını sor üstünü getirme derim o yüzden kendini birşey zannediyor karşıdaki ama hiç sormamazlık doğru değil

ay vallahi şu önümüzde geçen 15 gündür nasılsın soruma cevabı ya boğazım ağrıyor oluyor yada çokk hastayım ben oluyor

Ee kuzum kocan sandım bende
Sevgiliyken gözünde hödüksedaha bu zamanlarda nazını cekemiceksen uğraştırma adamı yol ver gitsin

kocam olsa ağız burun kafa göz dal rahatla şimdi adama hödüksün bile diyemiyorum sinirden kendi kendmi yiyorum.

Sevsen boyle olmazdi..hadi o höduk ama sizdede eksiklik var.sirf kici kalkmasin diye hal hatir sormamak basli basina garip zaten.ben meraktan ölurdum ya sevgiliyken..

Sevsen boyle olmazdi..hadi o höduk ama sizdede eksiklik var.sirf kici kalkmasin diye hal hatir sormamak basli basina garip zaten.ben meraktan ölurdum ya sevgiliyken..
Defalarca nasılsın diye sordum sunu yap bnu uap iyi olmak için dedim tamam tamam dedi hiç brni yapmadı. Uyuz edyr insani

Naz çekmemek için hal hatır sormuyorsun.,
Sevgilin olmayan adam hödük oluyor.,
Ayrıca sevgili bile değilken bu kavganın anlamı ne.?
Siz de ve onda ilgi sevgi varsa neden sevgili değilsiniz??
Sevgili bile olmadığın adamın patronu ve patronunun kardeşinin durumu nasıl sizin sayfanıza düşüyo??

kafamda deli sorularrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…