- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
"beyfendi grip diye nazını niyazını çekmemek için halini hatrını dahi sormuyorum bir kaç gündür"Asıl hödüklüğü sen yapmışsın..kusura bakmada.
Tuhaf bir iliskiniz var.
Sevgili degilsiniz bisi degilsiniz..
Ee sorun nedir peki
Ne demek hasta diye halini hatrını sormamak?
Keske halini hatrini sorsaymissin.
Hastaymis cocuk. Yazik.
sevgili değilsinizde neyisiniz, o zaman sana hesap sormaya ne hakkı var
bu durumun adının konması gerekmez mi? bide halini hatrını sor üstünü getirme derim o yüzden kendini birşey zannediyor karşıdaki ama hiç sormamazlık doğru değil
Ee kuzum kocan sandım bende
Sevgiliyken gözünde hödüksedaha bu zamanlarda nazını cekemiceksen uğraştırma adamı yol ver gitsin
Allah sana sabır versin hiç sevmediğim erkek tipi çekilecek gibi değil arkadaşay vallahi şu önümüzde geçen 15 gündür nasılsın soruma cevabı ya boğazım ağrıyor oluyor yada çokk hastayım ben oluyor
hayır yanımda olsa tık ağzına ilacı meyveyi 3 günde iyi et adamı ama birşeyler öneriyorum şunu yap bunu yap diye tamam diyor sağ kulaktan girip soldan çıkıyordur kesinAllah sana sabır versin hiç sevmediğim erkek tipi çekilecek gibi değil arkadaş
Defalarca nasılsın diye sordum sunu yap bnu uap iyi olmak için dedim tamam tamam dedi hiç brni yapmadı. Uyuz edyr insaniSevsen boyle olmazdi..hadi o höduk ama sizdede eksiklik var.sirf kici kalkmasin diye hal hatir sormamak basli basina garip zaten.ben meraktan ölurdum ya sevgiliyken..
Defalarca nasılsın diye sordum sunu yap bnu uap iyi olmak için dedim tamam tamam dedi hiç brni yapmadı. Uyuz edyr insani
bir ad olsa zaten bende en azından sevgilim sahipleniyor kıskanıyor der geçerim ama sevgilim olmadığı halde bir kıskanma sahiplenme durumu varKarisik bi durum ya cozemedim tam.adini koysaniz belki yorumlari ona gore yapariz.boyle olmuyo niyeti anlayamadim
yada sende yine bi anlam cikarma durumlari var..bir ad olsa zaten bende en azından sevgilim sahipleniyor kıskanıyor der geçerim ama sevgilim olmadığı halde bir kıskanma sahiplenme durumu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?