- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Adam evli mi?
Ben benimkini hödükcanım diye severim genelde.Sayenizde bi sevgim kıpraştı sevesim geldi herifi
iste bekletilen olma.. hastalik da neymis bu kadar, sanki agir hasta! afra tafra yapilabiliyo baya baya, bahane degil de ne?Ciddi anlamda yüz yüze gorustukten sonra birseylerin adını koymak istiyor.su anda hem hasta hem yoğun ne yazıkki gorusemedik.
Fırsat verende sensinHesap soran ben değilim o.
Pardon o fırsatı verdiğimi nerden biliyorsunuz. Yanimda miydiniz ? Gereken tepkiyi koydum ortaya ben zatenVay be!
Ben kocam azıcık karışacak olsa yüzümün şekli değişir,sen daha sevgilin bile olmayan adamın sana karışmasına gülüyorsun!
Nette böyle ergenlikler yapmak yerine geçmiş olsuna git de belki ilişkinin adı konur.
Masa yapıcam4 ayaklı tabure yap en azından sağlam olurSevgili bile değilsiniz galiba ama olma yolunda mı ilerliyorsunuz.
Hahhaa eğlenceli bir ilişkiniz varMasa yapıcamen azından ise yarar. Evt flört zamanları diyelm adı konulmadi ama ufak tefek cilveler romantiklesmeler falan işin komik yanı adama bir şiir yazdım . kirpiklerini symak istyrm her sabah dyr adamın dediği saclrmda kirpiklerimde dökülüyor kolay sayarsn
SabirliyimdirHahhaa eğlenceli bir ilişkiniz varÖyle diyen adama bascan tüy dökücü köpüğü komple tüysüz kalcak Valla sabrın varsa bayağı yontarsın sabrın yoksa kütük gene kütük kalır
E madem kotu bir sey siz niye kullaniyorsunuz hoduk kelimesini?Kullandığniz kelimeye dikkat edin isterseniz. Terbiye lutfen
Karsimdaki bayan iki hoduk brbrbni bulmuş diye br cümle.kullanma hakkına sahip degilE madem kotu bir sey siz niye kullaniyorsunuz hoduk kelimesini?
Cife standart he?
Sen zaten hoduk diye konu acarak herkese hoduk deme hakkini veriyorsun .Karsimdaki bayan iki hoduk brbrbni bulmuş diye br cümle.kullanma hakkına sahip degil
sinirle burda konu açmıcaksın işte. senin hödük dediğine bi başkası gelir her türlü şeyi söyler, konuyu açıyosan buna hazırlıklı olcaksın. ertesi gün senin için hödük olmaktan çıkar yine aşık olduğun sevgilin olur ama başkası için aklında hödük olarak kalır. bu fırsatı sen veriyosunKarsimdaki bayan iki hoduk brbrbni bulmuş diye br cümle.kullanma hakkına sahip degil
Tepki mi?Pardon o fırsatı verdiğimi nerden biliyorsunuz. Yanimda miydiniz ? Gereken tepkiyi koydum ortaya ben zaten
Çocuk hastaysa ve sızde onunla ılgılenmıyorsanız ki bunu telefnda dahi yapamıyorsanız.
Evlendiğinde napıcaksın?
Hödüklüğü sevgiliniz değil siz yapmışsınız.
sinirle burda konu açmıcaksın işte. senin hödük dediğine bi başkası gelir her türlü şeyi söyler, konuyu açıyosan buna hazırlıklı olcaksın. ertesi gün senin için hödük olmaktan çıkar yine aşık olduğun sevgilin olur ama başkası için aklında hödük olarak kalır. bu fırsatı sen veriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?