Hödük

Iliskiler de artik web sayfalarinda yasanir oldu, hepsi hayal dunyasindan ibaret.
Benim sayfam senin sayfan instagram bilmem ne...
Internetten cikinda azicikda gercekte yasayin.

Vay be!
Ben kocam azıcık karışacak olsa yüzümün şekli değişir,sen daha sevgilin bile olmayan adamın sana karışmasına gülüyorsun!
Nette böyle ergenlikler yapmak yerine geçmiş olsuna git de belki ilişkinin adı konur.

Pardon o fırsatı verdiğimi nerden biliyorsunuz. Yanimda miydiniz ? Gereken tepkiyi koydum ortaya ben zaten

4 ayaklı tabure yap en azından sağlam olur Sevgili bile değilsiniz galiba ama olma yolunda mı ilerliyorsunuz.

4 ayaklı tabure yap en azından sağlam olur Sevgili bile değilsiniz galiba ama olma yolunda mı ilerliyorsunuz.
Masa yapıcam en azından ise yarar. Evt flört zamanları diyelm adı konulmadi ama ufak tefek cilveler romantiklesmeler falan işin komik yanı adama bir şiir yazdım . kirpiklerini symak istyrm her sabah dyr adamın dediği saclrmda kirpiklerimde dökülüyor kolay sayarsn

Hahhaa eğlenceli bir ilişkiniz var Öyle diyen adama bascan tüy dökücü köpüğü komple tüysüz kalcak Valla sabrın varsa bayağı yontarsın sabrın yoksa kütük gene kütük kalır

Hahhaa eğlenceli bir ilişkiniz var Öyle diyen adama bascan tüy dökücü köpüğü komple tüysüz kalcak Valla sabrın varsa bayağı yontarsın sabrın yoksa kütük gene kütük kalır
Sabirliyimdir bakiyorum efelenmeye mi kalkıyor bana bak oglumla başlıyorum adam susuyor hahaha brde diyor latife yapıyorum canim hiç romantik bir adam değil dersin smdi diyor

Çocuk hastaysa ve sızde onunla ılgılenmıyorsanız ki bunu telefnda dahi yapamıyorsanız.
Evlendiğinde napıcaksın?

Hödüklüğü sevgiliniz değil siz yapmışsınız.

Karsimdaki bayan iki hoduk brbrbni bulmuş diye br cümle.kullanma hakkına sahip degil
sinirle burda konu açmıcaksın işte. senin hödük dediğine bi başkası gelir her türlü şeyi söyler, konuyu açıyosan buna hazırlıklı olcaksın. ertesi gün senin için hödük olmaktan çıkar yine aşık olduğun sevgilin olur ama başkası için aklında hödük olarak kalır. bu fırsatı sen veriyosun

Çocuk hastaysa ve sızde onunla ılgılenmıyorsanız ki bunu telefnda dahi yapamıyorsanız.
Evlendiğinde napıcaksın?

Hödüklüğü sevgiliniz değil siz yapmışsınız.

onun hastalığı nazı niyazı geçti artık nerdeyse 1 aya yakındır hasta şunu yap diyorum tamam diyor şu ilacı al iç diyorum tamam demekle kalıyor sadece.

arkadaş iki hödük brbrni bulmuş diye br cümle kullandı benm tepkim buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…