• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HOLLANDAda tupbebek yaptiran varmi

Merhaba kizlar bugun ikinci gunum hic bir belirtim yok daha, zaten herkeste belirti olmuyormus cok erken benim icin zaten belirti aramak.Ama biraz kabiz olmusum kizlar dun biraz zorlandim.Insallah bebeklerime birsey olmamistir.Ustelik her gun ananas ve kuru kayisi yiyorum.Neyse olumsuz dusunmek istemiyorum bu sefer pozitif olacagim insallah sonuna kadar.Tabiki testten once adet olmazsam.

hosgeldin canim
bende 3 yillik evliyim
benimde esimde kromozom bozuklugu var
eger saglikli embiryo bulunamazsa benim tedavimde iptal olcak cok az bi sansimiz var bizim ama yinede deniycem
yarin ilk konusmamiza gidicez tupbebek icin
insallah emeklerimiz bosa cikmaz
sen neden tr ye gidiyosun tedavi icin

Slm canim ne yaptin konusma yaptinizmi doktorla.Allah izin verirse ne zaman baslayacaksiniz.

Merhaba kizlar bugun ikinci gunum hic bir belirtim yok daha, zaten herkeste belirti olmuyormus cok erken benim icin zaten belirti aramak.Ama biraz kabiz olmusum kizlar dun biraz zorlandim.Insallah bebeklerime birsey olmamistir.Ustelik her gun ananas ve kuru kayisi yiyorum.Neyse olumsuz dusunmek istemiyorum bu sefer pozitif olacagim insallah sonuna kadar.Tabiki testten once adet olmazsam.

merhaba petek kabiz olmamaya dikkat moralini yuksek tut insallah bebeklerin seninledir: ve hamile haberini duyariz bizede iyi moral olur.yuksek morale cok ihtiyacimiz var.kendine iyibak canim

canlarim benim kusura bakmayin rotterdamda okula basladigim icin cok sik giremiyorum
dun doktora gittim
tam bi tarih vermedi ama sanirim 6 ay sonra falan basliycaz tedaviye
ama sansimizin cok az oldugunu soyluyor
nasip iste
petek eminim sen hamilesin
dua ette bizimde olsun
moralini coook yuksek tut
hersey olacagina variyor zaten
melissa cim ilgin icin cok sagol canim
ikinizede cok tesekkurler
sizinle konusunca cok rahatliyorum
bir suru hamile kadin ve bebek gordukten sonra sizinle konusmak ilac gibi geliyo bena

canlarim benim kusura bakmayin rotterdamda okula basladigim icin cok sik giremiyorum
dun doktora gittim
nasip iste
dua ette bizimde olsun
bir suru hamile kadin ve bebek gordukten sonra sizinle konusmak ilac gibi geliyo bena
Slm canim cok iyi haber ne guzel ins sende 6 ay sonra baslayacaksin tedaviye.Bir sene surer diye korkuyordun cok sevindim gecekten super.Sansim az diye hic uzulme Allah istedikten sonra olur umutsuzluga kapilma.Pozitif dusun sonucta pozitif olsun.Insallah hep beraber hamile kaliriz bebeklerimizi beraber buyuturuz.oylede olacak siz hic umutsuz olmayin yeter.Biz her zaman burda bulusur gorusuruz.Krdelen bu arada okula baslamissin iyi olur senin icin kafan dagilir.Kendini cok uzme.Melisaa sen ne zaman baslayacaksin tedaviye insallah beni yalniz birakmayin beraber gun sayalim insallah.

ayyy insallah hepimiz beraber hamile kaliriz
ama artik cok imkansiz geliyo bana mucize gibi geliyo
hayat ne garip degilmi bi tarafta ilk gecede hamile kalip kurtaj oilanlar diger tarafta bizler
insallah ruyalarimiz gercek olur

dun doktora gittim
nasip iste
dua ette bizimde olsun

slm kardelen rotterdamda hangi okula gidiyorsun? bende okula gidiyorum canim tedavi icin merak etme umudunu hic yitirme ALLAH buyuktur. insallah petek hamile kalir ondan sonrada bizler onun bebegi bizimkilerden biraz buyuk olur bilgileri ondan aliriz.

petekcigim hep umutlu dusun bebeklerinle konus iyi beslen.iyi haberlerini bekliyoruz inanki hep sizleri dusunuyorum artik ailemin fertleri olmusunuz. kendinize iyibak

dun doktora gittim
nasip iste
dua ette bizimde olsun

canim sen onlarin sansinizin az oldugunu soylemelerine bakma
hersey allahin elinde o ol dedikten sonra olur

slm kardelen rotterdamda hangi okula gidiyorsun? bende okula gidiyorum canim tedavi icin merak etme umudunu hic yitirme ALLAH buyuktur. insallah petek hamile kalir ondan sonrada bizler onun bebegi bizimkilerden biraz buyuk olur bilgileri ondan aliriz.

slm canim
ben rotterdamda albeda college ne basladim
iyi bi okul tavsiye ederim
mathenesserlaan da
cok iyi egitim veriyolar
benimde kafam dagilmis oluyo hemde hollandacayi ogrenmek zorundayiz sonucta
evde biraz daha dursam kafayi yiycektim yemin ederim
allaha emanet ol

slm kardelen iyi oldu okula baslaman bende duymustum albeda collegenin cok iyi ders verdigini.sen turkiyede ne mezunuydun? burda diplomani hollandacaya cevirip devam edebilirsin.

petekcigim hep umutlu dusun bebeklerinle konus iyi beslen.iyi haberlerini bekliyoruz inanki hep sizleri dusunuyorum artik ailemin fertleri olmusunuz. kendinize iyibak

Tesekkur ederim canim gercekten oyle oluyor bende bir gun girmeyim nete merak ediyorum sizleri.Adet sancilarim bayagi cogaldi canim ne kadar pozitif dusunsemde korkuyorum.Allahim hayirlisini versin.Eger bu seferde negatif olursa yikilirim herhalde bu kadar hayalin arkasindan cok zor gelir.Eger obur bebegimde labaratuarda gelisip dondurmadilarsa benim buradaki tum haklarim bitti.

petekcim kacinci gununde senin bebekler 27 test gunun
bende merakla bekliyorum
olicak goruceksin

Slm canim benim bugun transfer gununude sayarsak 6. gunum daha cok erken.Ayin 27 sine daha cok var gecmiyor gunler.Ama eger adet olmazsam sali yada carsamba gunune kadar evde test yaparim herhalde dayanamam o zamana kadar.Idrar testinde ne zaman belli olur tam bilmiyorum ama harhalde 10. gunden sonra cikar.Burda testi cok gec yapiyorlar zaten tr de 12-13 gun sonra yapiyorlar.Hayirlisi bekliyoruz heyecanla ve korkuyla.

slm petekcigim hic moralini bozma bence bebeklerin tutunmus onun icin sanci cekiyorsun .ben evde 10gunumde test yaptim ikinci cizgi hafif beliydi 12.gunumde tekrar test yaptim budefa ikinci cizgi tam cikti.

slm kardelen iyi oldu okula baslaman bende duymustum albeda collegenin cok iyi ders verdigini.sen turkiyede ne mezunuydun? burda diplomani hollandacaya cevirip devam edebilirsin.

ben tr de lise mezunuydum burda cevirttim diplomami havo yaptilar simdi lik okula gidip geliyom bi amacim yok ama bakalim zaman ne gosterir cocugum olmazsa devam ederim mecburen ama olursa hemen birakirim
sen gitmiyomusun kursa sende gelsene o okula orasi iyi

Back
X