- Konu Sahibi kardelen086
-
ben tr de lise mezunuydum burda cevirttim diplomami havo yaptilar simdi lik okula gidip geliyom bi amacim yok ama bakalim zaman ne gosterir cocugum olmazsa devam ederim mecburen ama olursa hemen birakirim
sen gitmiyomusun kursa sende gelsene o okula orasi iyi
kizlar benim iliskiden sonra kanamam oluyo ara kanamam da var
nisanda polip ameliyati olmustum ondan olabilirmi acaba
doktora gittim doktor kanser olabilir dedi
korkuyom kanser falan degildir dimi
Slm canlarim sizlere kotu bir haberim var.Dun amsterdamdan hastaneden mektup aldim benim kalan son embrio vardiya orta kaliteli olan daha once soylemistim.O embrio gelismemis o yuzden donduramamislar cok uzuldum.Bu tutunmazsa en azindan bir tane daha var diye seviniyordum malesef yok artik.Bu benim son hakkim agis 3 seferden baska odemiyor.Yani bu tutmazsa benim sansim bitti.Tek umudum icimdeki bebeklerim tabiki halen benimle beraberlerse.Cokta agrilarim oluyor bazen.O yuzden korkuyorum.Allahim korktuguma ugratmasin.Offffff su carsamba gelse hemen test gunum gelmeden test yapacagim.27 cok gec dayanamiyorum.
Merhaba kizlar bugun test yaptim negatif cikti cok moralim bozuk.Biliyorum test icin biraz erken ama o kadar adet agrisi gibi agrilarim varki dayanamadim yaptim.Bitkin haldeyim.
Merhaba kizlar bugun test yaptim negatif cikti cok moralim bozuk.Biliyorum test icin biraz erken ama o kadar adet agrisi gibi agrilarim varki dayanamadim yaptim.Bitkin haldeyim.
Kerdelen gecmis olsun insallah kötü biseyin yoktur
5 gunun kaldi degilmi test gunune
adet olmiycan sen korkma hamilesin insallah
inan senden cok ben sevinicem buna
yumurtalarin ne zaman toplanmistiki senin
ne zaman adet olman gerekiyodu
allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?