Bugün bende başladım bu diyeti.... 5 sene önce bu diyetle 2 ayda 14 kilo vermiştim ve ondan sonra diyet hiç yapmadım ve kilomuuu taaki hamile kalıncaya kadar korudum... doğumdan sonraki kilolarımı atmak için bu gün yeniden başladım.. hep beraber birlik olarak birbirimizi teşvik edelim arkadaşlar.. 1 ayın sonunda 7-8 kilomuz gitmiş olsun
selam caznur bende 5. gunumdeyım dıyetın kg fazlalıgım pek yok bu yuzden zor verıyorum son kgları
ama bu dıyet işe yarıcak gıbı ıstedıgım rakama az kaldı bakalım 7. gunun sonunda kac kg vermıs olucam
2 ayda 14 kg super hamılelıge kadar koruman dahada super benımde amacım hamılelık oncesı zayıf olmak
Canım ben 58 kilo ile hamile kaldım. doğuma girerken 88 kiloydum.. doğumdan çıktığımda 75 kilo olarak çıktım. emzirdiğim için diyet yapmıyordum. şimdi bebeğim 14 aylık oldu... mart ayında yaptım diyeti 3 hafta yaptım 5 kilo verdim. dün 69.900 gr olarak başladım diyete bakalım ne kadar verebilcem 1 ayda :)))
Bayagi okudum yazilanlari ama tam cevap bulamadim hazir meyva sularinin kalorileri yuksek degilmi bnde bir an once baslamak istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?