home sweet home

• Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İnşallah canım gönlüne göre evin eşyaların olur inşallahh...

Teşekkür ederim geri dönmeyenlerin canı sağolsun bişicik olmaz:)

Cevabımı görüp faydam olsa keşke ah ne ala ...

EV
imi bependiğin içinde eşekkür ederim

İyi akşamlarrr:)

Ece aymer çok başarılı gercekten inşallah istedğin gibi güzel çalışmalar yaparsın kuzumm

Bende bir kez sergisinde karşılaşmıştım çok tatlı bir bayan gercekten...

maşAllah diyip yazayım yorumumu da nazar değmesin...
zevklerimiz nekadar benziyo, çay takımlarımız, battaniyelerimiz, aksesuarlarımızın bir çoğu aynı, hatta salon takımlarımız bile birbirine çok benziyo
country tarzı eşya almaya karar verdiğimde bir çok kişinin tepkisini almıştım, herkes de bir modern ve parlak mobilya tutkusu var nedense...
Senin evine de bayıldım arkadaşım, özellikle duvar kağıtlarına evini daha sıcak ve samimi hale getirmiş...
Sevdiceğinle beraber bi ömür mutlu olun inşAllah....

Daha önce country tarz bi ev görmemiştim bende 4 ay önce evlendım bilseydım bende böyle döşerdim evimi çok pişmanım (( parlak mobilyalarla dolu bir evim varrr aslında beğeniyorum ama senınki ayrı bi hoş olmuş. günümüz evlerınden uzakk değişikk tarz

çok cici şirin mi şirin bir ev... yuvanızda huzurla oturun...
şirin evden merhaba:)teşekkür ederiz tatlırüya ablası:)amin teşekkür ederim...
Maşallahını eksik etmediğin için ayrıca teşekkür ederim...çok çok teşekkür ederim...aynen öyle herkes de bu parlak taş modern takıntısı lakin saygı duymak lazım bizimkileri beğenmeyenler de var:)
duvar kağıtları apayrı bir hava kattı aynen...ama şey diyenlerde oldu neden tamamını duvar kağıdı yaptırmadın ben anlayamıyorum insanları o zaman ne kadar karısık olacağını düşünemiyorlar zaar:)ya da illa ki bi kulp bulunlar...
bence insan neyi ne şekilde seviyorsa ne ile mutlu olucaksa onu yapmalı ...
güle güle huzurluca oturalım evlerimiz de inşallah....
teşekkür ederim canım

Lütfen gönlünü karartma yoksa evinde mutlu olamazsın ne güzel bak bi hayalin var şimdi belirli bir zaman sonra yeniden döşemek istediğin bir ev hayalin...
Sen o evi beğenerek yaptıysan eğer seviyorsundur başka fikirler illa ki aklını çeliyordur inan benim bile bazı baktığım sayfalar aklımı çeliyor ama yine aynı dalda...keşke şurası şöyle olsaydı dediğim yerler bu bitmez zaten insanoğlunun yapısı yaradılışı...

mutlu ol evinde sev evini sen dokun evine daha da güzelleşecek o ev...senin minik dokunuşların sıcacık yapıp yuva edicek orayı 4 aylık evliyiz daha zaman gectikce daha da ısınıp alışacagız daha da benimseyeceğiz yuvalarımızı

beğendiğin için çok teşekkür ederim canım

yaa sen nekadar iyi niyetlisinn ve düşüncelisinn senın gibisi zor bulunur valla:)) doğru söylüyorsunn gerçekten eşyaların aslnda önemli olan işlevleri kullanışlılığğı rahatlığı .. yoksa insan her gün oturduğu evden saray olsa sıkılırr dimii..
ben teşekkür ederim canım sana senın sayende daha tatlı gözlerle bakıyorum evime artık:)

utandırma beniiii:)

evet kesinlikle kullanışlı olması işlevi rahatlığı çok mühim...

dediğin gibi saray olsa sıkılır insan...

teşekkür ederim kuzucum sevindim bak şimdi öptüm seni

tekrar merhaba,
ya ben özelden mesaj alamıyorum problem var.
senden ricam cevabını buraya kopyalayabilir misin.
ya napim bu koltuğu kullanan ilk ve tek kişi ile tanıştığım için merak ediyorum da.
kusura bakma lütfeeeennnn:)

Aynen canım bende tşk ederim:). Özelden msj atarsan sevınırım senınle sık sık görüşmek isterim bağları kopartmayalım kasım ayı gelınleri olarak:)

maşşallah
oturma odanızın perdesi ve salon fon perdenizin markaları nedir acaba model adı felan varsa hatta söylerseniz çok sevinirim
benim tarzım değil doğruyu sölemek gerekirse daha çok spor seviyorum ama evine gelsem heralde her köşesnde resm çekerdim

Bayıldım tarzına,gerçekten çok soft,çok iç açıcı bir havası var.
Güle güle oturun.

kızlar yanlış yeremi koydum bunu bilmiyorum ama fikirlerinizze ihtiyacım var sizce bu nasıl ?

bubabur...çok teşekkür ederim
marka olarak bilmiyorum modokoda bi tanıdık perdeciye girdik beğendim dantel tül fon valla markasına hiç bakmadım ama yönlendirebilirim canım...
berjerlerimizle takım olması için koltuk kumaşcısı ayarladı bişiler :)perde ve koltuk kumaşcısı kendi aralarında yaptılar bişiler:)
buyur gel canım çek fotoğraf:)kahve içeriz o arada keyif yaparız oh mis:)
livacım çok teşekkür ederim:)
mesela neler netlik kazandı merak ettim:)
bir ev bu kadar mı tatlı olur yaa bayıldım :)
berceste teşekkürler tatlım:)
Bayıldım tarzına,gerçekten çok soft,çok iç açıcı bir havası var.
Güle güle oturun.
Teşekkürler mutluluk:)
kızlar yanlış yeremi koydum bunu bilmiyorum ama fikirlerinizze ihtiyacım var sizce bu nasıl ? Eki Görüntüle 380454

Evet tatlım yanlış yer lakin benim için sakıncası yok...
Nere için bilmiyorum ama benim tarzım olmadığı için ben pek beğenmedim

peki nereye koymam lazım dı kı??? (( ben bunu misafir yemek odası için beyaz deri koltuklarla düşündüm

peki nereye koymam lazım dı kı??? (( ben bunu misafir yemek odası için beyaz deri koltuklarla düşündüm

bilmiyorum ki belki kendine yeni bir konu açman gerekir orda sormak istediklerini fikirlerini paylaşırsın hem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…