Eskiden bu tarzı bilmezdim bile bu forum sayesinde görmüş oldum artık bende inş evimi ilerde bu şekilde döşerim..Güle güle kullanın herşeyinizi nazar değmez inşallah..Birde yazılarınıza baktım herkese cevap verip ilgilenmişsiniz bu çok hoşuma gitti burda tavsiye isteyen arkadaşlar görüyorum cevap yazıyorsun dönüp ne bir cevap veriyor ne bir teşekkür bu sıcaklığınızı hiç kaybetmeyin ömür boyu..
Ceee sabahın köründe yine ben :))
Günaydınnnnnnnnn
Ece aymeri hiç bilmezmiyim ölüyorum bitiyorum onun şaheserlerine,görüşüyoruzda :)))
Oğluş azcık büyüsün ondan hem biraz teknik öğrenmeye hem de malzeme almaya gideceğim .
şirin evden merhaba:)teşekkür ederiz tatlırüya ablası:)amin teşekkür ederim...çok cici şirin mi şirin bir ev... yuvanızda huzurla oturun...
Maşallahını eksik etmediğin için ayrıca teşekkür ederim...çok çok teşekkür ederim...aynen öyle herkes de bu parlak taş modern takıntısı lakin saygı duymak lazım bizimkileri beğenmeyenler de var:)
maşAllah diyip yazayım yorumumu da nazar değmesin...
zevklerimiz nekadar benziyo, çay takımlarımız, battaniyelerimiz, aksesuarlarımızın bir çoğu aynı, hatta salon takımlarımız bile birbirine çok benziyo
country tarzı eşya almaya karar verdiğimde bir çok kişinin tepkisini almıştım, herkes de bir modern ve parlak mobilya tutkusu var nedense...
Senin evine de bayıldım arkadaşım, özellikle duvar kağıtlarınaevini daha sıcak ve samimi hale getirmiş...
Sevdiceğinle beraber bi ömür mutlu olun inşAllah....
Daha önce country tarz bi ev görmemiştim bende 4 ay önce evlendım bilseydım bende böyle döşerdim evimi çok pişmanım(( parlak mobilyalarla dolu bir evim varrr aslında beğeniyorum ama senınki ayrı bi hoş olmuş. günümüz evlerınden uzakk değişikk tarz
Lütfen gönlünü karartma yoksa evinde mutlu olamazsın ne güzel bak bi hayalin var şimdi belirli bir zaman sonra yeniden döşemek istediğin bir ev hayalin...
Sen o evi beğenerek yaptıysan eğer seviyorsundur başka fikirler illa ki aklını çeliyordur inan benim bile bazı baktığım sayfalar aklımı çeliyor ama yine aynı dalda...keşke şurası şöyle olsaydı dediğim yerler bu bitmez zaten insanoğlunun yapısı yaradılışı...
mutlu ol evinde sev evini sen dokun evine daha da güzelleşecek o ev...senin minik dokunuşların sıcacık yapıp yuva edicek orayı 4 aylık evliyiz daha zaman gectikce daha da ısınıp alışacagız daha da benimseyeceğiz yuvalarımızı
beğendiğin için çok teşekkür ederim canım
yaa sen nekadar iyi niyetlisinn ve düşüncelisinn senın gibisi zor bulunur valla:)) doğru söylüyorsunn gerçekten eşyaların aslnda önemli olan işlevleri kullanışlılığğı rahatlığı .. yoksa insan her gün oturduğu evden saray olsa sıkılırr dimii..
ben teşekkür ederim canım sana senın sayende daha tatlı gözlerle bakıyorum evime artık:)
Beril selam,
Özelde hepsini uzun uzun yazdım ama henüz görmedin sanırım..
Yataklı kanapelerde kurulum gerektiriyor mu bilmiyorum ama benimkiler yataksız olduğu için kanape direkt geldi,sadece kılıfları yastıklara ve iskelete geçirdik.
utandırma beniiii:)
evet kesinlikle kullanışlı olması işlevi rahatlığı çok mühim...
dediğin gibi saray olsa sıkılır insan...
teşekkür ederim kuzucum sevindim bak şimdi öptüm seni
bubabur...çok teşekkür ederimmaşşallah
oturma odanızın perdesi ve salon fon perdenizin markaları nedir acaba model adı felan varsa hatta söylerseniz çok sevinirim
benim tarzım değil doğruyu sölemek gerekirse daha çok spor seviyorum ama evine gelsem heralde her köşesnde resm çekerdim
livacım çok teşekkür ederim:)canım , ben siteye girmeyeli yeni fotoğraflar ekmişsin. evine ve zevkine tekrar tekrar hayran oldum maşallah
sayende kafamda birçok şey netlik kazandı : )
herşey çok çok güzel , şirin yuvanızda mutlu mesut yaşayın inşallah
takipteyim
berceste teşekkürler tatlım:)bir ev bu kadar mı tatlı olur yaa bayıldım :)
Teşekkürler mutluluk:)Bayıldım tarzına,gerçekten çok soft,çok iç açıcı bir havası var.
Güle güle oturun.
kızlar yanlış yeremi koydum bunu bilmiyorum ama fikirlerinizze ihtiyacım var sizce bu nasıl ? Eki Görüntüle 380454
peki nereye koymam lazım dı kı???(( ben bunu misafir yemek odası için beyaz deri koltuklarla düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?