home sweet home

• Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok hos olmus bayıldım...guzel bır butce gerekıyor evet hep ıcımde kaldı ben de bır gun kendı ıstedıgım tarzda doseyecegım evımı..bense retro ve vıntage tutkunuyum...rustik öğelerle tamalamak harika bir kombinasyon yapmak istiyorum yapıyorum da tabi hep hayallerde

çok çok çok çok beğendim bende bu tarz yapıyorum ama tabi daha farklısı. benim sana sorucağım masa ve büfenin boyası ne. mat beyaz mı sadece. tam anlayamadım.

ayy çok hoş yaa tam benim tarzım :) her türlü desen küçük ayrıntı.. gerçekten zevkinize hayran kaldıım :) mutlu mesut oturun :))

Ben geldim kızlar nasılsınız?

İşe alındım...eğitimim dün başarıyla son buldu:)

Ama kendimi çok yorgun hissediyorum nişandan sonra işi bırakmıştım neredeyse 1 yıl sonra yeniden iş hayatına dönüş yaptım...

Uykuya çok alışmışım biraz o zorluyor

Eve geldiğim de artık annem yok yemek ev işi çamaşırlar ütü beni bekliyor oluyor...

Bende artık hem çalışan hem ev hanımı olan evliler kervanındayım:)

Olsun ne yapalım...

Hemen arkadaşlarım oldu...

Hem de maddi yönden rahat olucam yeniden:)

Çok şükür zaten rahattım ama evli olunca bir sürü sorumluluk oluyor...gereksiz lükse! :) yer ayıramıyorduk

şimdi yine yeniden:)

sizlerle yeni bi kaç kare paylaşıyorum bunları yeni aldım...

bakalım beğenecek misiniz?

Güzeller güzeli kızımdan başlayım:)

orkidemiz...

birde yanında yaseminimiz var o da kocacığımın kızı:)

ama onu çekmemişim:)

Kafesler englısh home♥

Mumluk englısh home ♥

Balerin mumluklar englısh home ♥

Kafes içindeki minyatür ağaç tepe home...

Dün evime gelirken köşe başından aldığım şirin karanfillerim♥

Eşimde kokulularından almış birbirmizden habersiz :)

Çiçek delisi karı kocayız ♥ ♥ ♥

Eklentiler

• $DSC0815909.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:
işin hayrlı olsun kuzummmm :)) iş hayatına alışıncada inan evde oturmak sıkıyo insanı işe yaramaz hissediosun kndini ben işe hiç ara vermedim düğünüme bile 2 gün kala çıktım izne, kına gecemin olduğu gün 5e kadar çalıştım bile:))) ama kendim istedim kmse çalış die zorlamadı işime aşığım çünkü :)) buarada aldıklarına bayıldım zaten tarzını çok sewıorum snn :)) güle güle iyi gnlerde kullan tatlım...

brc88 canım bende alışık değildim inan benm nişandan sonra cıkma nedenim annemle vakit gecrmek istememdi daha doğrusu babam dedi çıkardı beni işten:)

ama başladık bakalım yeniden hersey iyi olur inşallah canım çok teşekkür ederim...

baban kıyamamış demekki sana:))) olsun evliliğinin tadını çıkardın işte oda gzl bn balayından döndüğümde bavullarla gttim şirkete düşün :))) inş. snin iş hyatında gzl olur cnm bnm... zaten ilerde çocuk falan olunca daha zor olur şimdi engel yokken çalışmak lazım ))

evini herkes gibi bende çok beğendim canım çok zevklisin mutluluklar ve sağlıklı günlerde yaşayın inşallah

english home'un bu ferforjeleri can oldu canan aldı sorma al al doyamıyorum ben de. ben şu beyaz vazoları sorcaktım sürahi tipli yukarıdaki fotoda yer alan bunlardan istiyorum bi tane tepe homedan almıştım ama küçük çıktı. (markafoniden mi ne almıştım görmeden) seninkiler ideal bence boyut olarak nerden aldın nerden aldın :))

ıkea evimizin herseyinden aldım kuzucum:)

yeni güzelliklerin hayırlı olsun canım çok beğendim. english home yeni sezonda çok güzel şeyler getirmiş ama henüz gidip göremedim üzülüyorum çok : (

yeni işin hayırlı olsun : )

evinize özellikle koltuklara bayıldım ama resimler ayrı sayfadalar keşke hepsini bir araya toplasanız çok sevinirim ,güle güle oturun

ben asıl country uyguladıgın evınde mutfagını cooooook merak dıyorum canım...mutfakta country yakalamak da epey zor...mutfak dolapları ıcın ozellıkle....

eklemıssın mutfagını da fazla ayrıntı yok yenı gordum ...yenı tarzda dosenen mutfak dolapların da country olsaymıs muthıs bır uyum olurmus evınde ama malesef evlerı yapanlar genelde ne modaysa onu yapıyor ama ..ben emınımkı sen zamanla o mutfak dolaplarınıda tam countrye donusturursun ...bayıldım aksesuarlarına cok guzeller yatak odandakı halı ve yataortusu de englısh home mu canım bende ınternet sıtesıne bakıyorum bu aralar halıları cok begenmıstım de sen memnunmusun pekı

yeni güzelliklerin hayırlı olsun canım çok beğendim. english home yeni sezonda çok güzel şeyler getirmiş ama henüz gidip göremedim üzülüyorum çok : (

yeni işin hayırlı olsun : )
sağoll kuzum üzülme 2 sezon önceki ürünleri ble getriyorlr dönem dönem bulursun mutlakaa bende ayaklı tepsisinden filan almadım daha görmedim daha doğrusu çıkar yani karşımıza:)
evinize özellikle koltuklara bayıldım ama resimler ayrı sayfadalar keşke hepsini bir araya toplasanız çok sevinirim ,güle güle oturun
ah canım aynı sayfada paylaşmak istedim lakin yapamdım kiii ilk sayfada bilgi verdim o yüzden teşekkür ederimm
ben asıl country uyguladıgın evınde mutfagını cooooook merak dıyorum canım...mutfakta country yakalamak da epey zor...mutfak dolapları ıcın ozellıkle....

çok sağol canımm mutfak ah mutfak sorma ya...ben değiştirmek istedim istedik ama söyledim yepyeni kaliteli de mutfak dolaplarımız kıyamadık yazık günah diye dedik kullanalım değiştiririz zamanla dedik...

mutfak yerler kapılar camlar düşün radyöterler bile değiştirmek istedğim şeyler arasında ama zamanla işte canım yeni olduğu için yapmadık hem sıfır evde oturmak istedim hem değiştirmek aynı anda olmuyor:):)

ben mutfakta yapmak istediğim şeyi karmaşa yaratmadan yapmaya çalıştım bi perde bile halı bile biraz minimal biraz country uyum sağladık umarım %100 sağlarız:)

yatak örtüm aslında battaniyemz evet eglısh home aslında weedıng serisinden bi takım almadım belki 3 kez kullandım bence çok gereksiz o da sade gerci ...bahar geldi yavaş yavaş battaniyeler kalkıyor o zaman kullanabilirm halılar ise daha doğrusu kilimlerimiz:)yatak odamda küçük odada mutfakta englısh home yıkanabiliyor en güzel özelliği bu...

memnunum canım ama yine biraz zaman gecsin madame coco da beğendiğim modeller var onlardan almayı düşünüyorum:)

bir tek kilimlerimde yaşadığım sorun böyle bildiğimiz halıları süprürürüz ya işte bunda onu kolay yapamıyorum süpürürken toplanıyor ince olduğu için...ama küçük süpürgede o sorunu yaşamıyorum zaten 3 -4 haftada bir makinaya atıveriyorum daha hijyen hem:)

ben en büyük sorunu koridor kilimlerinde yaşadım ya onlar laura ashley hay diyorum nerden aldım...kuru temizleme yapılması gerekiyor onların birde uçları biraz kalktı neden anlamıyorum ona sınır oluyorm işte...onlarda büyük süpürgede zorluk çıkarıyor falan filan ay ne çok konustum :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…