işin hayrlı olsun kuzummmm :)) iş hayatına alışıncada inan evde oturmak sıkıyo insanı işe yaramaz hissediosun kndini ben işe hiç ara vermedim düğünüme bile 2 gün kala çıktım izne, kına gecemin olduğu gün 5e kadar çalıştım bile:))) ama kendim istedim kmse çalış die zorlamadı işime aşığım çünkü :)) buarada aldıklarına bayıldım zaten tarzını çok sewıorum snn :)) güle güle iyi gnlerde kullan tatlım...
Dün evime gelirken köşe başından aldığım şirin karanfillerim♥
Eşimde kokulularından almış birbirmizden habersiz :)
Çiçek delisi karı kocayız ♥ ♥ ♥
english home'un bu ferforjeleri can oldu canan aldı sormaal al doyamıyorum ben de. ben şu beyaz vazoları sorcaktım sürahi tipli yukarıdaki fotoda yer alan bunlardan istiyorum bi tane tepe homedan almıştım ama küçük çıktı. (markafoniden mi ne almıştım görmeden) seninkiler ideal bence boyut olarak nerden aldın nerden aldın :))
ıkea evimizin herseyinden aldım kuzucum:)
Kafesler englısh home♥
Mumluk englısh home ♥
Balerin mumluklar englısh home ♥
Kafes içindeki minyatür ağaç tepe home...
Eki Görüntüle 384958
Eki Görüntüle 384959
Eki Görüntüle 384960
Eki Görüntüle 384961
yeni güzelliklerin hayırlı olsun canım çok beğendim. english home yeni sezonda çok güzel şeyler getirmiş ama henüz gidip göremedim üzülüyorum çok : (Dün evime gelirken köşe başından aldığım şirin karanfillerim♥
Eşimde kokulularından almış birbirmizden habersiz :)
Çiçek delisi karı kocayız ♥ ♥ ♥
sağoll kuzum üzülme 2 sezon önceki ürünleri ble getriyorlr dönem dönem bulursun mutlakaa bende ayaklı tepsisinden filan almadım daha görmedim daha doğrusu çıkar yani karşımıza:)yeni güzelliklerin hayırlı olsun canım çok beğendim. english home yeni sezonda çok güzel şeyler getirmiş ama henüz gidip göremedim üzülüyorum çok : (
yeni işin hayırlı olsun : )
ah canım aynı sayfada paylaşmak istedim lakin yapamdım kiii ilk sayfada bilgi verdim o yüzden teşekkür ederimmevinize özellikle koltuklara bayıldım ama resimler ayrı sayfadalar keşke hepsini bir araya toplasanız çok sevinirim ,güle güle oturun
ben asıl country uyguladıgın evınde mutfagını cooooook merak dıyorum canım...mutfakta country yakalamak da epey zor...mutfak dolapları ıcın ozellıkle....
eklemıssın mutfagını da fazla ayrıntı yok yenı gordum ...yenı tarzda dosenen mutfak dolapların da country olsaymıs muthıs bır uyum olurmus evınde ama malesef evlerı yapanlar genelde ne modaysa onu yapıyor ama ..ben emınımkı sen zamanla o mutfak dolaplarınıda tam countrye donusturursun ...bayıldım aksesuarlarına cok guzeller yatak odandakı halı ve yataortusu de englısh home mu canım bende ınternet sıtesıne bakıyorum bu aralar halıları cok begenmıstım de sen memnunmusun pekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?