teşekkür ederim canım bu aslında beyaz,kırık beyaz denilemez aslında:)boyat bencede vakit kaybetme ferah ferah otur evinde:)çok teşekkür eederim güzel sözlerin için...baayııııllllldııımmmmmmmm...yani hakkaten bayıldım tam benim tarzım özellikle yatak odana bittim şeker gibi pembenin en sevdiğim tonuyla beyaz bu uyuma bayılıyorum masal gibi...ben de koyu eskitme olan yatak odamı tam da sizinkinin renginde boyatmak istiyorum sanırım kırık beyaz deniyo bu beyaza...yatak başınızın arkasındaki duvar kağıdı mükemmel..yemek odası desen ayrı güzel ...allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin yuvanızda inşallah...
Amin allah razı olsun çok teşekkür ederim...beğenmene çok sevindim:)Ba-yıl-dımmmm..Fotoğraflara bakarken insanın içini ısıtıyor resmen.Bu tarzı çook beğeniyorum.Çok güzel seçimler yapmışsınız.Ağız tadıyla bir ömür oturun inşallah.Sıcacık yuvanızdan mutluluğunuz,neşeniz,huzurunuz eksik olmasın..
çok teşekkür ederim canımevin çok güsel canım,Allah'ım huzurla aşkla yaşamayı nasip etsin,harika döşemişsiniz tebrikleeeeer...
sofika çok teşekkür ederimharika,cok zevkli ve ozenli,mutlulukla oturun insallah!
bu ev beni mutlu ediyor ya açıp açıp bakıyorum ♥
teşekkürler canım amin inşallah...herşey çok mükemmel maşAllah....
Allah nazarlardan saklasın...
bir ömür mutlu olun inşAllah...
Canım benim çok teşekkür ederim çok sağol...merhaba,
evini gerçekten cok begendim, huzurla mutlulukla sağlıkla en önemlisi sevgilyle oturun inşallah...
senden bir konuda yardım rica edicektim, temmuz başı oglum dogacak inşallah, ve ben deli gibi bebek odası, bebek odası tekstili arayısındayım aynı zamanda duvar kağıdı vs. de ama benim zevkimi anlayan bana fikir verebilecek tek bir kişi bile bulamadım. girdiğim bütün mağazalar rengarek , cafcaflı şeyler öneriyor...
senin dekorasyon anlayışın benim isteklerimi yansıtıyor , soft renkleri kullanman huzuru yansıtman cok hoşuma gitti, henüz ilgi alanın değil biliyorum ama erkek bebek odası için önerilerin olursa cok sevinirim. beyaz ve bebek mavisi - bulut mavisi ucus ucus huzurlu ve sade bir oda hayal ediyorum. nerelerde neler bakmalıyım sence
şimdiden çok teşekkür ederim.
sevgiler,
İyi güzel de neden kesık kesık resımler ?
Derli toplu bır resım goremedım bende mı sorun var acaba ..
Çok begendım cok sevımlı evınız ama resımlerden pek bısey anlasılmıyor karmakarısık .
Canm merhaba gerçekten evin harika olmuş mutlu günlerde oturun inşallah
bende temmuzda evleniyorum ve hala mobilya arayışındayım
country tarzını çok seviyorum fakat çok pahallı geliyor yatak odasında benim en üst limitim 6ooo tl
bildiğin yerler varmı bu fiyata yakın birde ben bellonada şu yatak odasını beğenmiştim sence nasıl?
En önemlisi kaba olmayan bir gardrop ve makyaj masasının olması:)
teşekkür ederim cillibomcum
bir ömüüüüüüürrrr mutlu olsun inş cok gzüel evin cidden cok begendim
teşekkürler canım aslına bakarsan yatak odası güzel ama bazı özelliklerini değiştirilse daha da güzel olabilir ben olsam o işleme gibi olan şeyleri istemezdim yatak başlığını deri olmasını da istemezdim mobilyaların ayaklarının lükens ayak olması güzel temizlik acısından da görünümde daha şık ben seviyorum birde lake olmasını sevmiyorum ama sen beğendiğysen en önemlisi bu fiyatta önemli tabi ankara da sitelere bakabilirsin canım anse avm ye bakabilirsin ist şansın olursa modoko maskoya bakmanı tavsiye ederim ama fiyatlar ne civarda bilmiyorum bu gardrop sürgülü ise alan küçükse sizin için daha kullanışlı olur tabi ama sana şöyle söyleyim benim evimde 2+1 ve küçük :)ama ben istediklerimi aldım bi şekilde sığdı daha doğrusu alana göre yaptılar esyalarımızı ıkea ya da bakabilrisn ama sağlamlık acısından pek bişi diyemeyeceğim ama yinn de bakmanı tavsiye ederim tatlım inşallah istediğin gibi bir eve oturursun allah gönlüne göre versin inşallah sonra sen minik dokunuşlarınla o evi ev yaparsın aaa ne diycem benim yatağım karyola ama biz altına baza koydurduk alan kazanmak için çok iyiy oldu bak birde gardrobumun ustu taçlı ve üstüne yine bişiler koyuyorum ve görünmüyorCanm merhaba gerçekten evin harika olmuş mutlu günlerde oturun inşallah
bende temmuzda evleniyorum ve hala mobilya arayışındayım
country tarzını çok seviyorum fakat çok pahallı geliyor yatak odasında benim en üst limitim 6ooo tl
bildiğin yerler varmı bu fiyata yakın birde ben bellonada şu yatak odasını beğenmiştim sence nasıl?
En önemlisi kaba olmayan bir gardrop ve makyaj masasının olması:)
ayy cok saol ya, bulut fikirlerine bayıldım, oda da kesin beyaz mobilyalı olmalı.
ve inanmayacaksın ama zara home da babay koleksiyonu olduğunu bile bilmiyordum.
:)söylediğin yerlere bakacağım hep
tavsiyelerini dikkate alcağım, peki beyaz karyola , beyaz dolap-komodin ve mavi beyaz bulutlu duvara bembeyaz tül mü olur, beyaz tül mavi fon mu yoksa beyaz stor mavi tülden fon mu :)
TEŞEKKÜR EDERİZ meleklerimle :)ne kadar şanslısın sende bi sürü meleğin var melekler korusun bizi:)teşekkür ederimben bu evde en çok melekleri sevdim:)
benim de 2 yıldır çeşitli ülkelerden topladığım melekler var,çok severim..
herşey çok iç açıcı,güzel,sağlıklı ve mutlu günleriniz olsun evinizde eşinizle..
Eviniz çoooooook güzel güle güle oturun insanın içi açılıyor :))) hele o küçük ayrıntılar, onlar bile evin havasını nasıl da değiştiriyor...
evin çok şeker olmuş allah huzur ve sağlık la yaşamayı nasip etsin ben alakasız bir şey sorsam ayıp olmaz dimi bende o düdüklü çaydanlıktan almak istiyorum çayı güzel oluyormu vede nereden aldın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?