home sweet home

• Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nerde oturuyosun ki

bu kadarda yüzsüzümdür

çok tatlı şirin bir yuvanız var.pastel renkler çok güzel olmuş.Yuvanızda çok çokkkk mutlu olun inşşşşş.

ben maltepeye gelin gitcem yakınlardaysan valla sapık gibim her dk gelirim hahahaha

kız çok yakın olucaz desene...gel tabi yalnız kaldım istanbullarda ben:)arkadaş oluruz birbirmize:)

Maşallahını eksik etmediğin için ayrıca teşekkür ederim...çok çok teşekkür ederim...aynen öyle herkes de bu parlak taş modern takıntısı lakin saygı duymak lazım bizimkileri beğenmeyenler de var:)
duvar kağıtları apayrı bir hava kattı aynen...ama şey diyenlerde oldu neden tamamını duvar kağıdı yaptırmadın ben anlayamıyorum insanları o zaman ne kadar karısık olacağını düşünemiyorlar zaar:)ya da illa ki bi kulp bulunlar...
bence insan neyi ne şekilde seviyorsa ne ile mutlu olucaksa onu yapmalı ...
güle güle huzurluca oturalım evlerimiz de inşallah....
teşekkür ederim canım

tüm duvarlarda duvar kağıdı olurmuymuş, eleştirecek birşey bulamayan insanlar bazen değişik yorum yapabiliyolar canım. illk zamanlarda duyduğum şeyler beni üzüyordu ama dediğin gibi önemli olan senin ve eşinin o evi sevmesi ve o eşyalarla mutlu olabilmesi
daha önce sorulmuşmuydu bilmiyorum ama duvar kağıtlarının markasını merak ettim? laura ashley de gördüklerime benzettim ama?
düğün koşuşturmacası içinde, tadilat işleri ve mobilya seçimleri ile uğraşmaktan duvar kağıdı seçmeye fırsatım olmamıştı.

tüm duvarlarda duvar kağıdı olurmuymuş, eleştirecek birşey bulamayan insanlar bazen değişik yorum yapabiliyolar canım. illk zamanlarda duyduğum şeyler beni üzüyordu ama dediğin gibi önemli olan senin ve eşinin o evi sevmesi ve o eşyalarla mutlu olabilmesi
daha önce sorulmuşmuydu bilmiyorum ama duvar kağıtlarının markasını merak ettim? laura ashley de gördüklerime benzettim ama?
düğün koşuşturmacası içinde, tadilat işleri ve mobilya seçimleri ile uğraşmaktan duvar kağıdı seçmeye fırsatım olmamıştı.
[/QUOTE]

Kagıtlarımız laura ashley tatlım...

bizde de aynı düğün telaşı eşyalar vs düşün ben bunlara ankaradan istanbula her ay 2 günlüğüne gelip yaptım daha doğrusu giderdik eşimle ben beğenirdim ben dönersemde o artık alır hallederdi...

gecti gitti işte ah ne güzeldi...

Kagıtlarımız laura ashley tatlım...

bizde de aynı düğün telaşı eşyalar vs düşün ben bunlara ankaradan istanbula her ay 2 günlüğüne gelip yaptım daha doğrusu giderdik eşimle ben beğenirdim ben dönersemde o artık alır hallederdi...

gecti gitti işte ah ne güzeldi...[/QUOTE]

oo senin de baya koşuşturmacalı geçmiş düğün maratonun... yaşarken yorucu gelse de, nekadar güzel telaşlardı...
bende evleneli 10ay oldu ama sanki yıllardır eşimle bu evde yaşıyormuşum gibi hissediyorum kendimi, Rabbim evlerimizden huzuru hiç eksik etmesin inşAllah
ben kağıtlar için laura ashley e birdaha bakıyım

baaaaaaaaaaaayılllllllllllllllllldddddddddddıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

harika bir evin var canım ilk sayfaya ekleseydin keşke aramakta zorlandımm yaaaa...

ama mutfağınıda çok merak ediyorumm ,o pasta takımların çok şekr ,bernardoda rengi soluk diye pek alasım gelmiyordu ama şimdi sende görnce alınacak listeye eklicem onu harikaa

mutlulukla huzurla otur tatlımmm

oo senin de baya koşuşturmacalı geçmiş düğün maratonun... yaşarken yorucu gelse de, nekadar güzel telaşlardı...
bende evleneli 10ay oldu ama sanki yıllardır eşimle bu evde yaşıyormuşum gibi hissediyorum kendimi, Rabbim evlerimizden huzuru hiç eksik etmesin inşAllah
ben kağıtlar için laura ashley e birdaha bakıyım
[/QUOTE]
evet evet bak belki indirim de yakalarsın bize denk gelmişti...

teşekkürler tatlım aramayın diye ilk sayfa ilk yazımda belirttim kaçıncı sayfalarda olduğunu görmedin sanırım canım...

kelebkli takımı diyorsan şayet şanslısın bernardo bu takımı yeniden sürdü piyasaya kaçırma al derim çok güzel...

Canım evet yazını görmemişim ama şöyle boydan boya antreni banyonu mutfağını felan atm olarak çekip koysan içim gönlüm açılır yahu,bu tarzı sevmememe rağmen senin evin sayesinde batıldım ,bend eevleneceğim zaman böyle bir tarz döşemeyi düşünüyorummmm

cnım evin çok güzel maşşallah Allah sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin
bende evlilik hazırlığında hep bu tarza gidiyordum beğeniyordum, ama sağolsun eşimde meraklıdır dekorasyona bende o evde oturucam ben bu tarzı sevmiyorum ne o heryer pembe çiçek böcek dedi ve orta yolu bulmaya çalıştık bu sefer yani sen şanslıymışsın

yaa işte bak böyle bir his uyanıo insanın içinde :)

sevgili zbyd
bu bolumdeki ev resimlerine ara sira bakiyordum ama boyle sirinini gorunce sana yazmak istedim .. o kadar ender rastliyorum ki country tarzini benimseyenlere ...
ellerine emegine saglik ...seni tanimasamda kelimelerinin ve evinin sicakigindan senin de pozitifligini hissedebiliyorum ...

ben de evli kaldigim sure icerisinde ayni country tarzini eve hakim kilmaya calismistim ve hic unutmuyorum bir arkadasimin 8 yaslarindaki oglu "bu evi cook seviyorum ,masallardaki evlere benziyor " diye yorum yapinca cok mutlu olmustum ..
kucuk bebek biblolari ,resimler ve meleklerin yaninda kucuk sevimli porselenlerde kuru yemisler ,taze meyvalarim vardi :)

yasadigim bolgede laura ashley ,next ve mark spencer in ev bolumleri de var ve ben hayranlikla bakip insallah ilerisi icin uygulayabilecegim fikirlerle dolu olarak cikiyorum buralardan ...ozellikle otobusle gecerken gordugum ,country tarzinin butun sicakligini tasiyan bir ev var ki ,bugun yine onunden gectim ve dedim ki kapiyi calip bahcenin ve evin dis cephesinin fotograflarini cekmek icin izin isteyecegim ..sanirim bir icgudu ama evleri bu kadar sicak insanlarin kalpleri de sicak olur diye bir inancim var:)
eger ilgilenirsen sana da gonderirim zevkle ...
eger yenililer, eklemeler yaparsan bizi de unutma ve fotografla lutfen
tekrar tebrikler ,hep mutlu ol yuvanda ..

Kızlar işe başladım 3 gündür eğitimdeyim o yüzden sık giremiyorum...ilgilenemiyorum ve şu an çok yorgunum cumartesi inşallah dönücem yazılara...

englısh home dan çok cici şeyler almıştım onları ekliycem büfemin önünde...

işteyken evimi çok özlüyorum...:)
ilk gün gözlerim dolu eve glince hatta o derece zaten duygusalımdır...

neyse hafta sonu yazıcam kusura bakmayın öptüm hepinizi iyi geceler....

Çok zevklisin gerçekten.Masal gibi,rüya gibi hatta krema kıvamında bir ev :)

Maşallah,güle güle oturun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…