- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
bubabur...çok teşekkür ederim
marka olarak bilmiyorum modokoda bi tanıdık perdeciye girdik beğendim dantel tül fon valla markasına hiç bakmadım ama yönlendirebilirim canım...
berjerlerimizle takım olması için koltuk kumaşcısı ayarladı bişiler :)perde ve koltuk kumaşcısı kendi aralarında yaptılar bişiler:)
buyur gel canım çek fotoğraf:)kahve içeriz o arada keyif yaparız oh mis:)
livacım çok teşekkür ederim:)
mesela neler netlik kazandı merak ettim:)
berceste teşekkürler tatlım:)
Teşekkürler mutluluk:)
Evet tatlım yanlış yer lakin benim için sakıncası yok...
Nere için bilmiyorum ama benim tarzım olmadığı için ben pek beğenmedim
nerde oturuyosun ki
bu kadarda yüzsüzümdür
aaa estagfırullah:)cicim:)
açık adresimi burda veremem cicim
ben maltepeye gelin gitcem yakınlardaysan valla sapık gibim her dk gelirim hahahaha
Kagıtlarımız laura ashley tatlım...
bizde de aynı düğün telaşı eşyalar vs düşün ben bunlara ankaradan istanbula her ay 2 günlüğüne gelip yaptım daha doğrusu giderdik eşimle ben beğenirdim ben dönersemde o artık alır hallederdi...
gecti gitti işte ah ne güzeldi...
baaaaaaaaaaaayılllllllllllllllllldddddddddddıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
harika bir evin var canım ilk sayfaya ekleseydin keşke aramakta zorlandımm yaaaa...
ama mutfağınıda çok merak ediyorumm ,o pasta takımların çok şekr ,bernardoda rengi soluk diye pek alasım gelmiyordu ama şimdi sende görnce alınacak listeye eklicem onu harikaa
mutlulukla huzurla otur tatlımmm
kız çok yakın olucaz desene...gel tabi yalnız kaldım istanbullarda ben:)arkadaş oluruz birbirmize:)
bayildim bayildim.kesinlikle bende cok seviyrum vitage tarzini super.sakincasi yoksa brzdaha eklermisin resim
Canım evet yazını görmemişim ama şöyle boydan boya antreni banyonu mutfağını felan atm olarak çekip koysan içim gönlüm açılır yahu,bu tarzı sevmememe rağmen senin evin sayesinde batıldım ,bend eevleneceğim zaman böyle bir tarz döşemeyi düşünüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?