- 24 Ocak 2012
- 201
- 2
- 66
SESİLER ve Bebeği için fİKİRLER
Umarım güzel fikirler çıkar beğenirsin canım
Eki Görüntüle 376227
Eki Görüntüle 376232
Eki Görüntüle 376231
Eki Görüntüle 376228
Eki Görüntüle 376229
Eki Görüntüle 376230
Eki Görüntüle 376226
zbyd bebiş yapasım geldi yaaaa
Alabileceğim modeller çok güzel gelmedi canım ya.. Dolap raylı degıl vs sanki satabilmek için eski model bir mobilyayı boyamışlar gibi ayrıntıları yok
ankarada baktık henüz birde izmitte bakmayı planlıyoruz bakalım bulabilecekmiyim?
O fiyata bildiğiniz mağazalar varsa önerirsenz çok memnun olurum
bellona için bir kaç kişide böyle söyledi ama inan emin değilim karar veremiyorum
ayy cok saol ya, bulut fikirlerine bayıldım, oda da kesin beyaz mobilyalı olmalı.
ve inanmayacaksın ama zara home da babay koleksiyonu olduğunu bile bilmiyordum.
:)söylediğin yerlere bakacağım hep
tavsiyelerini dikkate alcağım, peki beyaz karyola , beyaz dolap-komodin ve mavi beyaz bulutlu duvara bembeyaz tül mü olur, beyaz tül mavi fon mu yoksa beyaz stor mavi tülden fon mu :)
Aman Allah ım gözlerime inanamadım ,evinin sıcaklığı içime işledi.Evinin tamamını görmek için vaktim olmadığı halde-işyerindeyim müdürden gizli gizli baktım :)tam 1 saattir uğraşıyorum.Benim hayalimdeki mobilya,obje...vs bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
3 yıl önce evlendim,Antalya dayım,bu tarz mobilya çokkkk aradım tek bir yerde koltuklarının benzerini buldum ama kalitesizdi alamadım boynumu bükerek döndüm.
Son 1 yıldır da aranıyorum ,Allah nasip ederse ev almak istiyorum bütçem elverirse değişiklikler yapmak istiyorum,mobilyalarım yeni olduğu için atmaya kıyamayacağım muhtemelen kumaş kaplatıp değiştireceğim.
Siziiiii canııııı gönülden tebrik ediyorum ,ağzınızın tadı hiç bozulmasın ,eviniz gibi sıcak-neşeli ve de mutlu olun inşallah eşinizle.Bu arada 13 aylık oğluşum var normalde hobi olarak ahşap boyama yapıyorum country ve vintage tarzı uygulamaya çalışıyorum.Oğluşum azcık daha büyüsün diye bekliyorum beni bu kadar heyecanlandırıp koskocaman gülümseten evin cici sahibine ilk yaptığım boyamayı göndermek isterim.
Sevgilerimle
canım selam,
benim de 20 aylık bir oğlum var,odası mavi-beyaz,country tarzda..
şu aralar yeni eve geçmek üzereyiz,o yüzden her yer darmadağın ama sana alışveriş yaptığım yerleri söyleyeyim.
ben oğlumun mobilyalarını bu adresten aldım
Meltem
bu mağazada bembeyaz mobilyayı uygun fiyata bulman mümkün..üstelik kurşunsuz boya ile üretim yapıyorlar...bir de beyaz hertürlü tekstille çok güzel uyum sağlıyor ve modası geçmiyor,bilgin olsun..
ben duvarları maviye boyamıştım,pekçok boya markasında bebek mavisi var zaten..
Zara Home'da bebek koleksiyonu var ancak bebek tekstilleri Mothercare ile neredeyse aynı -pek ekonomik değil- ama English Home'da harika uyku setleri ve nevresim/pike takımları var,oraya da bakabilirsin...Ama Zara Home'da harika perdeler var çocuk ve bebek odaları için..
ben oğlumun odasına 2li İkea Ektorp kanape koydum,çiçekli..odanın geneline uydu uymasına ama bu tip bir kanapeyi şiddetle öneriyorum;çünkü ben ilk doğum sonrası o kanapede yaşadım diyebilirim:)saat başı emzirdiğim için orada çok rahat ediyordum,bir de küçük bir CD çalar koydum ben,oğlum hala kısık müzikte uyur,çok rahatlatıyor onu..bir de gece uyandığı zaman babayı ya da -evde varsa o an- misafirleri rahatsız etmemek için de güzel bir çözüm,çünkü başka odalara taşınmana gerek kalmıyor,odasında hallediyorsun herşeyi..
duvarları mavi yapacaksan beyaz fon daha gösterişli duruyor (beyaz fon/mavi tül ya da beyaz tül),ama duvarlar beyazsa o zaman fonları mavi yapabilirsin (mavi fon/beyaz tül)aslına bakarsan turkuaz yeşili bir perde bile olabilir,harika oluyor :)
seni bilmem ama ben evimin hiçbir yerinde stor/mekanizmalı perde tercih etmezdim ama tabii karar sana kalmış..
Allah bebeğini sağlıkla büyütmek nasip etsin..
merhaba arkadaşım
sonunda ıkea ektorp hemde çiçekli :) kullanan birisini buldum diye çok sevindim.
aylardır araştırıyorum bende oturma odam için 2 adet çiçekli ve uyumlu olsun diye teklileride kırmızı yine ektorp almayı düşünüyorum.
benim merak ettiğim kullanışlı olup olmaması bazı sitelerdeki yorumlarda bu takımların çok sağlam olmadığından bahsedilmiş.oturma odasına düşündüğüm için hani sürekli kullanacağız.böyle bir durumu varmı sen kullanıyosun.
birde kurulumu kime yaptırdınız kolay oluyormu?marangaz çok zorlanmaz dimi?
şimdiden teşekkür ederim.
Aman Allah ım gözlerime inanamadım ,evinin sıcaklığı içime işledi.Evinin tamamını görmek için vaktim olmadığı halde-işyerindeyim müdürden gizli gizli baktım :)tam 1 saattir uğraşıyorum.Benim hayalimdeki mobilya,obje...vs bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
3 yıl önce evlendim,Antalya dayım,bu tarz mobilya çokkkk aradım tek bir yerde koltuklarının benzerini buldum ama kalitesizdi alamadım boynumu bükerek döndüm.
Son 1 yıldır da aranıyorum ,Allah nasip ederse ev almak istiyorum bütçem elverirse değişiklikler yapmak istiyorum,mobilyalarım yeni olduğu için atmaya kıyamayacağım muhtemelen kumaş kaplatıp değiştireceğim.
Siziiiii canııııı gönülden tebrik ediyorum ,ağzınızın tadı hiç bozulmasın ,eviniz gibi sıcak-neşeli ve de mutlu olun inşallah eşinizle.Bu arada 13 aylık oğluşum var normalde hobi olarak ahşap boyama yapıyorum country ve vintage tarzı uygulamaya çalışıyorum.Oğluşum azcık daha büyüsün diye bekliyorum beni bu kadar heyecanlandırıp koskocaman gülümseten evin cici sahibine ilk yaptığım boyamayı göndermek isterim.
Sevgilerimle
Aşkolsun yaaa tabi ki sorucaksınız ben zevkle cevaplıyorum sadece bu hafta annemler geldi ben onlarla tekrar ankaraya geldim filan derken vakit bulamadım o yüzden cevaplarım birazcık gecikti kusura bakmayınçok şık, çok güzel zbyd.. ilk fotoğraflarına yorum yapanlardan biri bendim :) yeni fotoğraflarını görünce tekrar yazmak farz oldu.
allah mesut etsin sizi bu güzel yuvanızda, nazar değmesin hiçbir eşyana, kapından içeriye adımını attığın her vakit dualarını esirgeme lütfen.
şuan kullanılan stor perdelere biraz soğuğum, ev hediye paketi gibi duruyor açıkçası, ben de senin evinde tercih ettiğin gibi perde ve güneşlik tercih edeceğim allah kısmet ederse, evi ne kadar sıcak gösterdiğini görüyoruz sayende fotoğraflarınla.. senin tercihin hangi marka oldu? ve ne kadar fiyata maloldu? hiçbir araştırma yapmadım bu konuda, yardımcı olursan çok memnun olurum :)
biliyorum hepimizden bunaldınn, ama ne yapalım sen başlattınnn
benimdeeeeeeeSESİLER ve Bebeği için fİKİRLER
Umarım güzel fikirler çıkar beğenirsin canım
Eki Görüntüle 376227
Eki Görüntüle 376232
Eki Görüntüle 376231
Eki Görüntüle 376228
Eki Görüntüle 376229
Eki Görüntüle 376230
Eki Görüntüle 376226
zbyd bebiş yapasım geldi yaaaa
Her zaman acık renkleri sevmişimdir dolabimda bile koyu renk kıyafet çok azdır:)aydınlık ferah iyidir ...evet temizlik biraz sıkıntılı oluyor:)toz vs cok belli olmasa en ufak bişi deforme hemen belli oluyor:)teşekkür ederimCanım çok beğendim gerçekten, açık renkleri tercih etmişsin çok ta güzek olmuş. Açık renkler hem daha aydınlık ve ferah hemde geniş gösteriyor ortamı, tek kötü yönü temizlik hele de çocuk olduktan sonra... Mutluluklar diliyorum iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
Amin çok teşekkür ederimVintage tarz çok hoş duruyor evdeAllah ağız tadınızı eksik etmesin.
Sevgilerimle
Ayyyyyyy ne kadar naziksin ne kadar incesin inan çok mutlu oldum bende bu enerjiye bayılıyorum zaten:)
Hediyeni almış kadar oldum kuzumm
Bebişinle kendini yorma hiç benim için
Ben hediyelerin en güzelini o güzel sözlerle inan aldım
Benim antalyalı 2 güzel arkadaşım var havasından mıdır suyundan mıdır çok iyi anlaşıyorum onlarla da:)bak sende oradaymıssın:)
İnşallah hayalindeki eve oturur ve dileğin gibi döşersin sende...
sende belki bilirsin ahşap boyama işini çok profesyonel yapan birisi var ankarada ece aymer...
Harika ürünleri var belki sana ilham verir...
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK....
Ben de 5-6 yıldır Antalya'da yaşıyorum,dediğiniz gibi bu tip mobilyalardan pek yok..
Yalnız Sherwood Mobilya buraya şubesini açmış,Topçular'da Koçtaş'ın karşısında Cassate mobilyada satılıyor dediler ama ben o dedikleri yere henüz bakamadım..
Bunun dışında da başka yer yok zaten..
Yalnız koltuk olarak Mudo Collection var Şirinyalı,5M,Özdilek ve Deepo'da..Şirinyalı'da daha fazla çeşit bulmak mümkün..güzel kanapeler var.
Ya da İkea online satışa başladı,oradan da temin edebilirsiniz.
Benim merak ettiğim birşey var:ahşap boyama kurslarını nerede aldınız,öğrenebilir miyim?Benim de birkaç zamandır ahşap boyamaya karşı bir ilgim var,kursa gitmek istiyorum..
İlginize şimdiden teşekkürler
Mısra,
Unutmuşum:yukarıdaki cevaba ilaveten Tepe Home da var Yeşilbahçe'deki Kırmızıgül Çiçekçilik'in yanında :)
Orada da bu tarz mobilyalar bulman mümkün..özellikle indirim döneminde epey fark ediyor fiyatlar..
Beril selam,
Ben önce özele attığın mesajı görmüşüm,özelden cevap verdim sana :)
Ama başka almayı düşünenler olur,onlar için de söyleyeyim:5 yıldır 2 adet beyaz 3lü Ektorp,1 adet te çiçekli 2li Ektorp kanape kullanıyorum,çok ta memnunum.
Kılıflarını 30 derece yerine 40 derecede yıkamışım yanlışlıkla,beyazlarda çok az bir çekme oldu,o yüzden yenilemeyi düşünüyorum (kılıf parası kanape fiyatı ile neredeyse aynı)Yenilerken yine Ikea kanape alacağım.
Mrb cnm
Mudo da mobilyalar çok pahalı .İkeanın online satış yaptığını biliyorum ama görüp almayı tercih ederim.
Cassete ye bakabilirim.Bilgiler için teşekkürler
Ahşap boyamayı kendim öğrendim,çalıştığım kurumdada boyama yaptıran öğretmenlerden bir iki teknik öğrenip geliştirdim.
Şayet kurs almayı düşünüyorsanız Uncalı da Gülgen Market yakınında Sedef Sanat var kesinlikle tavsiye ederim,ben oradan mdf peçete alıyordum ürün alısanız boyamayıda öğretiyorlar.Ancak benim zamanım olmadığı için kafama takılan şeyleri soruyordum.
Bu arada hangi semttesiniz?
çok teşekkür edrim cevabın için arkadaşım birde kurulumla ilgili fikrini alabilir miyim?
herhangi bir marangoz çağırsak rahatlıkla kurabilirmi?zor oluyormu?
Ben Şirinyalı'dayım,Adonis Hotel'in üst sokağında.
Siz Konyaaltı/Uncalı tarafındasınız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?