konu sahibi cevap verene kadar ben cevap vereyim,kendisinin koltuklari ikeadan mi bilmiyorum(benziyor ama cok kucuk bir detay oldugu icin emin olamadim) ama benimkiler ordan ve kesinlikle cikip yikanabilen kumas koltuk isteyen biri olarak baska bir alternatif duusnmedim bile alirken.Lakin dediginiiz gibi solma oldu ama yikamaktan degil(bendeki ikeanin buyuk cicek desenlisi),oturmaktan ve gunesten soldu(salonum cok gunes aliyor).bunu daha yeni farkettim ama yedek kiliflari satiliyor,yaza dogru yedegini alicaz yada ayni modeli goturup baska orjinal bir cicek deseni kumasla terziye diktiricem.
Melone canım çok tesekkür ederim yeni uyandım güne bu güzel sözlerle başlamak çok güzel motıve edici...
Ekliycem gercekten bende sabırsızlanıyorum artık:)
Mine'yi de biliyorum gelinlik ayakkabılarımız bile aynı onunla yani rengi markası benimki yalnızca fiyonklusu idi:) düğün fotğraflarımız da ekliycem bugün kısmetse oraya da beklerim:)tesekkürler
Sofıka...bende çok seviyorum klasik ingiliz tarzını...insanlara bunu anlatmak country 'i öğretmek kolay değil...Üstelik ben ankara da sevgilim istanbul'da olduğu için 2 -3 günlüğüne geldiğimde hızlı hızlı seçmek zorunda kaldık ki ben öyle kolay beğenemem...
Bazı konularda mecbur olduğumuz alanlar vardı mesela biz 2+1 evde oturyoruz ayrıyetten bir oturma odamız yok o yüzden gelen misafirlerimi ağırlama acısından hemde depolama açısından bazalı ve yataklı bir koltuk takımı seçmek zorundaydım...
E hal böyle olunca salon takımı koltuklarım altları fırfırlı olmak zorunda kaldı ki ben bmyle koltukları oturma odam da kullanmak isterdim salonum da lükens ayaklı koltuk takımı secerdim ki inşallah buyuk eve çıkınca o da olur...kiii ben şu halini de çok seviyorum sıcacık güzel bir yuva...herkesin gelip kalmak istediği yaşamak istediği bir ev oldu gelenlerden aldığımız yorumlar kalanların tekrarladığı cümlelerden söyledim...
iyki böyle olmuş ama bazalı 2 li kotuğum o kadar çok şey alıyor ki harika birşey ...
bir de ev sıfırdı ve içi tam benim istediğim gibi yapılıydı yani en azından yeni yapılmış evlerin o kahve rengi mutfak dolapları yoktu burada beyazdı dolaplar ama modernize beyaz mutfağı da kırdırıp o klasik benim sevdiğimden yaptralım istedik ama inan kıyamadık...yepyeni ve kaliteli zaten acayip derece müsriflik yapmış olurduk dedik kullanalım sonra olur inşallah...
ona kadar kapılar bile değişicek herseyi ile olması zor ama söyledim ya ev sıfır olduğu için dedik günah biraz kullanalım eskisin ...
çeyizim de olan fincan ve yemek takımlarımda işte söylediğin çiçeklerden soft güllerden oluşmakta onları da zevkle kullanıyorum bir gün inşallah onlardan da eklerim :)evi ev yapan onlar zaten minik dokunuşlarım...
ilgin yorumun ve beğenin için çok teşekkür ederim tatlım...
teşekkürler canım AMİNN AMİNN allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...blogumun ismini söyleyim tabi sakınca yoktur değil mi bi kaç kez yazmıştım burda ama sorun olmadı olmaz herhalde...
pofidiksekerim.blogspot:)orda bu kadar açık olmuyor hiç birşey beni engelleyen kişiler var orda keşke onlar olmasa bende kendimce yazabilsem...istediklerimi paylaşsam :/
teşekkür ederimmmm Allah razı olsun salonum ve yatak odam aynı zaten country bir tek küçük odamız öylesine ora da çok şeker ama ilerde bebişe inşallah:)yayınlıycam canım :)
koltuklarım ikea değil tatlım modoko 'da yaptdık kumaşları gercekten iyi bir kumaş bende titizimdir yıkamyı severim her seyi çıkıyor yıkanıyor ve maşallah banamısın demiyor!
dilersen yedek yaptırabiliyorsun
Çooook naziksin çok sağol canım burdan daha çok şey yayınlayabilirim ama blogumu da takipte kal emi:)
Tamam tamam ne yapalım çekicem artık sizi kırmaya değer mi:)
Cevaplar için çok teşekkür ederim kızlarİkeada hiç rastlamadım yedek kılıflarına ama dediğiniz gibi yaptırabilirim...
Konu sahibi arkadaşım blog sayfanın adresini paylaşabilir misin. Ben de takip etmek isterim
gördüm canım son eklediğini de. seninki tam provincial country olmuş. ben de evimin yerleştiğini görebilecek miyim acaba ya ne dersin
bak bunlar da benim aldıklarım yemek odam ve koltuklarım da var bu linkte. kumaşı farklı yalnız sandalye ve koltukların modelleri bunlar
teşekkür ederimmmdeğişik çok beyendim
tatlım çok cici bi ev:) güle güle kullanın:) tamamını görmek isterim:) yatak başlığın çok hoşmuş bu arada marka ve modelini belirtebilirmisin
:)
tarzını belirlemen karar kılman kendini tanıman çok iyi olmuş...
sonra karman çorman olabilirdi hersey
yatak laura ashley dolap sherwood :)) ben de hep böyle düşünüyodum biliyo musunlaura ashley'in dolapları bana sempatik gelmiyor 2li+3lü yapıyolar dolapları genelde ya da düz 5 ya da 6 kapılı ama sherwoodun bu dolabı çok orjinal. çok güzel etmişsin ikisini birleştirerek
aslnda hep eskiye dönük daha sade şeylere beğenim vardı ama ilgili olmadğm için ismini bilmiyordumbaktım beğendiklerime country diyorlar bende o vakit tamam dedim benim tarzm bu. daha bir incelemeye özenmeye başladm.
bu arada yemek odan ve koltuklarnda çok hoşmuş. bende yakn zamanda mobilyaya karar vereceğim senin fikirlerinide almak isterim ve tabii ankarada tavsiye edeceğin adresleri: ))
çok çok teşekkür ediyorumyubbiesss hatunnn bayıldımmm çook zevklisinnn cidden sweetlerrrr :) güle güle kullan inşşş
teşekkür ederimgerçekten çok zewkli seçimlergüle güle oturman dileğiyle
Evin tamamı 2 güne ekliycem inşallah...evet zbyd bu tarzi herkesin anlamasini beklememek gerek,ama yine de insan nasil sevmezler ki diye dusunmeden de edemiyor...sade bir ev,pastel renkler,cicekler,beyazlar evet en cok beyazlar,porselenler,danteller,cicekler...huzur ve konfor.benim de evle ilgili mecburiyetlerim oldu ne yazik ki,mutfak dolaplarim istedigim gibi yapildi fakat eski fayanslari degistiremedik ve o da isteidgim havayi yakalamama engel oldu,banyom da ayni sekilde istedigim gibi yenilenemedi.cok kisitli bir butceyle ve ufacik bir bebekle(uzun zamandir soyle salina salina alisveris yapamadim,hep kisitli zamanlarim var) ev dekore etmeye calistigim icin ne yazik ki yarim yamalak bir ev dekorasyonu oldu,acele etmedim hic bir sey icin,param oldukca ve icime sine sine aliyorum hala evimin eksiklerini...ki eksik dedigim de gercek anlamda eksik -perde gibi yolluk gibi,hepsini aydan aya alip yerine koyuyoruz.benim icim rahat,eninde sonunda tamamlanacak biliyorum ve aldigim her parca benim hayalimdeki tabloya biraz daha yaklastiriyor evimizi cok sukur.Yalniz istedigim buyuklukteki yemek masasini koyacak yerim yok oturma odamda,benim de ayri bir salonum yok ve oturma odam da orta buyuklukte,o yuzden soyle guzel bir masa donatip da misafirlerime guzel ikramlar sunamayacek olmak canimi sikiyor,yemek isi mutfakta hallediliyor mecburen.Neyse bir gun,biraz daha eksikler tamamlaninca belki bende eklerim evimin resimlerini,ama ondan once seninkilerini sabirsizlikla bekliyorum.Bu arada yatak odani nerden aldigini sorabilir miyim,biz istedigimiz gibi karyolayi bir turlu bulamadik,seninkinin tamamnin goremsem de detayi oldukca hos,paylasirsan sevinirim.Saglicakla ve huzurla insallah.
bayıldım...
yatak odamı değiştirmeyi uzun süredir istiyorum; lütfen bana yardımcı ol:))
gerçekten zevkine hayran oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?