home sweet home

• Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evi temzilediğimiz gün...duvar kağıtlarımız takıldı ve esyalar gelmişti o gün.... hey gidi günler heyyy

nasıl hastaydım nasıl ama birde kaza yaptı kayınvalidemler aksilik bu ya...

hasta hasta arkadasımla elimziden geleni yapmıştık...

son eklediğim fotoğraf göründümü ben göremiyorum

Cevaplar için çok teşekkür ederim kızlar İkeada hiç rastlamadım yedek kılıflarına ama dediğiniz gibi yaptırabilirim...

Konu sahibi arkadaşım blog sayfanın adresini paylaşabilir misin. Ben de takip etmek isterim

paylaşmştım aslında...

pofidiksekerim.blogspot.com

gördüm canım son eklediğini de. seninki tam provincial country olmuş. ben de evimin yerleştiğini görebilecek miyim acaba ya ne dersin

bak bunlar da benim aldıklarım yemek odam ve koltuklarım da var bu linkte. kumaşı farklı yalnız sandalye ve koltukların modelleri bunlar

link yok tatlım

tatlım çok cici bi ev:) güle güle kullanın:) tamamını görmek isterim:) yatak başlığın çok hoşmuş bu arada marka ve modelini belirtebilirmisin

değişik çok beyendim
teşekkür ederimmm
tatlım çok cici bi ev:) güle güle kullanın:) tamamını görmek isterim:) yatak başlığın çok hoşmuş bu arada marka ve modelini belirtebilirmisin

inşallah ekliycem

modoko da bedesten mobilyada yaptırdık kuzum biz mobilyalarımızı gidersen şayet isim vereyim indirim vs acısından

yatak laura ashley dolap sherwood :)) ben de hep böyle düşünüyodum biliyo musun laura ashley'in dolapları bana sempatik gelmiyor 2li+3lü yapıyolar dolapları genelde ya da düz 5 ya da 6 kapılı ama sherwoodun bu dolabı çok orjinal. çok güzel etmişsin ikisini birleştirerek

:)
tarzını belirlemen karar kılman kendini tanıman çok iyi olmuş...

sonra karman çorman olabilirdi hersey

aslnda hep eskiye dönük daha sade şeylere beğenim vardı ama ilgili olmadğm için ismini bilmiyordum baktım beğendiklerime country diyorlar bende o vakit tamam dedim benim tarzm bu. daha bir incelemeye özenmeye başladm.
bu arada yemek odan ve koltuklarnda çok hoşmuş. bende yakn zamanda mobilyaya karar vereceğim senin fikirlerinide almak isterim ve tabii ankarada tavsiye edeceğin adresleri: ))

yubbiesss hatunnn bayıldımmm çook zevklisinnn cidden sweetlerrrr :) güle güle kullan inşşş

gerçekten çok zewkli seçimler güle güle oturman dileğiyle

evet zbyd bu tarzi herkesin anlamasini beklememek gerek,ama yine de insan nasil sevmezler ki diye dusunmeden de edemiyor...sade bir ev,pastel renkler,cicekler,beyazlar evet en cok beyazlar,porselenler,danteller,cicekler...huzur ve konfor.benim de evle ilgili mecburiyetlerim oldu ne yazik ki,mutfak dolaplarim istedigim gibi yapildi fakat eski fayanslari degistiremedik ve o da isteidgim havayi yakalamama engel oldu,banyom da ayni sekilde istedigim gibi yenilenemedi.cok kisitli bir butceyle ve ufacik bir bebekle(uzun zamandir soyle salina salina alisveris yapamadim,hep kisitli zamanlarim var) ev dekore etmeye calistigim icin ne yazik ki yarim yamalak bir ev dekorasyonu oldu,acele etmedim hic bir sey icin,param oldukca ve icime sine sine aliyorum hala evimin eksiklerini...ki eksik dedigim de gercek anlamda eksik -perde gibi yolluk gibi,hepsini aydan aya alip yerine koyuyoruz.benim icim rahat,eninde sonunda tamamlanacak biliyorum ve aldigim her parca benim hayalimdeki tabloya biraz daha yaklastiriyor evimizi cok sukur.Yalniz istedigim buyuklukteki yemek masasini koyacak yerim yok oturma odamda,benim de ayri bir salonum yok ve oturma odam da orta buyuklukte,o yuzden soyle guzel bir masa donatip da misafirlerime guzel ikramlar sunamayacek olmak canimi sikiyor,yemek isi mutfakta hallediliyor mecburen.Neyse bir gun,biraz daha eksikler tamamlaninca belki bende eklerim evimin resimlerini,ama ondan once seninkilerini sabirsizlikla bekliyorum.Bu arada yatak odani nerden aldigini sorabilir miyim,biz istedigimiz gibi karyolayi bir turlu bulamadik,seninkinin tamamnin goremsem de detayi oldukca hos,paylasirsan sevinirim.Saglicakla ve huzurla insallah.

bayıldım...

yatak odamı değiştirmeyi uzun süredir istiyorum; lütfen bana yardımcı ol:))
gerçekten zevkine hayran oldum

kızlar size elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcağım 2 gün yokum nete ara ara girmeye çalışırım konuşuruz yine
yubbiesss hatunnn bayıldımmm çook zevklisinnn cidden sweetlerrrr :) güle güle kullan inşşş
çok çok teşekkür ediyorum
gerçekten çok zewkli seçimler güle güle oturman dileğiyle
teşekkür ederim
Evin tamamı 2 güne ekliycem inşallah...

İnşallah tam anlamıyla istediğin gibi bir eve yakın zamanda kavusursun kuzum
bayıldım...

yatak odamı değiştirmeyi uzun süredir istiyorum; lütfen bana yardımcı ol:))
gerçekten zevkine hayran oldum

elimden geldiğince yardımcı olurum seve seve çok teşekkür ederim

İşte budurr!

Gerçekten de home sweet home:)

Umarım bende evimi böyle dekore edebilirim:)

Mutluluk ve huzur yuvanızdan eksik olmasın

çok zevklisin gerçekten...pırıl pırıl evinde güle güle otur...açık renkler herzaman cezbetmiştir beni de..renk uyumu süper..diğer kısımları da görmeyı isterdım ..katalogtan farkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…