home sweet home

• Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evin, düğünün, kınan, sen ve herbişeyin harikaaaa
2013 gelinleri topiğinde evinin linkini paylaştım, eminim ordaki arkadaşlarım da çok sevecek bu sıcacık yuvanı..

Walla bu tarz bana uzak olsa da inanılmaz begendim ve her gün girip bakyorum resim eklenmiş mi diye
kk'da gördüğüm en güzel, en tarz ev kesinlikle..
ilk defa dekorasyon dergilerine örnek olabilecek bir ev gördüm gerçek hayatta
resiiiiiiiiiiiiiiiimmm

bütün yazılanları yorumları herşeyi okudum iki satır yazamadan edemiicimm :))

canım herşey çok şirin çok tatlı harikaaa çok beğendim. yazdıklarından ve fotolardan anladığım kadarıyla sen de çok tatlı birisin :)) özellikle dikkatimi çeken bişi oldu her yorum yapana tek tek cevap vermişsin yada yazamasanda yorumunu beğenmişsin :))
Allah bu güzellikleri o güzel gönlüne göre vermiş :) huzurla mutlulukla bir ömür boyu oturursunuz inşallah maşallah diyelim kızlar nazar değmesin :)

BU tarza bayılıyorum çok güzel eşyalarınız var
Çok teşekkür ederim akhyls eni fotoğraflarımı eklediğim de beklerim inşallah
İşte budurr!

Gerçekten de home sweet home:)

Umarım bende evimi böyle dekore edebilirim:)

Mutluluk ve huzur yuvanızdan eksik olmasın
Aminnnn ne kadar güzel şeyler söylemişsin inşallah senin de gönlüne göre huzurla döşeyip yaşayabilceğin yuvan olur amin:)
çok zevklisin gerçekten...pırıl pırıl evinde güle güle otur...açık renkler herzaman cezbetmiştir beni de..renk uyumu süper..diğer kısımları da görmeyı isterdım ..katalogtan farkı yok
Waaaaooooowwwwwww çok güzel bir yrum daha valla eksik olmayın o sizin güzel gören gözleriniz arkadaşlar çok teşekkür ederim utandırıyorusunuz beni

en kısa zaman da eklycem inşallah şimdi biraz vakit bulabildim nete girdim inşallah tamamı da gelicek
ben coooook sevdim güle güle mutlu ola ola kullan insAllah :)))
Allah razı olsun çok teşekkür ederim
evin, düğünün, kınan, sen ve herbişeyin harikaaaa
2013 gelinleri topiğinde evinin linkini paylaştım, eminim ordaki arkadaşlarım da çok sevecek bu sıcacık yuvanı..
Ay çok çk teşekkür ederim eksik olmayın inşallah sizinde dğünleriniz kınalarız evleriniz gönlünüze göre inşallahh en kısa zamanda sevdilerinize kavusun arkadaşlarım...amin
inananın yorumunuz beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim

Sende zaman ayırıp okumuş yorum bırakmışsın çok naziksin çok teşekkür ederim...
İnsanlar zaman ayırıp hiç tanımadığı bir insana güzel sözler söyleyip onure ediyor bende onlara tsekkür ediyorum olması gerekende bu değil mi...bilgisayar başından elektriğim enerjim size geciyor sizin o güzel elektriğinizde bana bu çok güzel bişey

Allah razı olsun allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...

Maşallahını eksik etmediğin için çok teşekkür ederim smymtn

Canım Allah bir ömür mutlu etsin. Country tarzını ben de çok seviyorum. Çok tatlı olmuş evin, güle güle oturun.
Blogunu da takip edeceğim bu arada :)

merhabalar ....
eviniz çok güzel olmuş güle güle oturun. :) sanırım sizde benim gibi country ve vintage eşyaları seviyorsunuz özellikle mutfaktaki eşyaları çok sevdim ve çiçekli kumaşlar bence evi daha sıcak ve sempatik gösteriyor çok beğendim :) :)

Son düzenleme:
bu arada macaron larıda (macaron dimi onlar) söylemeden edemedim tabakta çok güzel gözüküyorlar

Karşılaştığım en sade ve seçkin ev dekoru... Tamamını görmesek te evinizin ayrıntıları yetiyor göz zevkimizi doyurmaya.Ayrıca romantik,duyarlı ve sadelik zengini... Çoook beğendim.Müthiş...

Bu tarzı cok seviyorum!
KK' da düne kadar yaygın degildi hatta bu tarzda evini döseyen ender kisilerdensin.
Country tarzı istiyorum dedigimde, o ne ya cok eskiler, daha modern seyler daha güzel diyenler oldu ama kimse beni caydıramadı.
Zevklerimiz aynı evini tabiki cok begendim tam tamına benlik dösemissin insanın icini ısıtıyor..
Renkli, desenli, soft, romantik seyleri cok seviyorum.
Allah huzurla, mutlulukla oturmayı, güzel esyalarını eskitmeyi nasip etsin insallah.
Tek merak ettigim, mesela tepe home' da mobilyalara bakmıstık cok cok kullanıssızdı yanı cekmecelerde ray sistemi yok, kapıları acıp kapayınca sesler geliyor raf yoktu dolapların iclerinde ve ici boyasızdı fiyat ise 8000 tl civarındaydı.. Umarım hepsi o sekilde degildir, olsa bile bir caresi bulunur herhalde diye düsünüyorum..

eviniz cok guzel
niluf teşekkürler tatlım
Canım Allah bir ömür mutlu etsin. Country tarzını ben de çok seviyorum. Çok tatlı olmuş evin, güle güle oturun.
Blogunu da takip edeceğim bu arada :)
scorpio teşekkür ederimm canım tabikide bloguma da beklerim
merhaba n&a kesinlikle vintage ve country hersey de seviyorum!çok naziksin teşekkür ederim tatlım ...bir gün misafirim ol sana şirin mutfağımda güzel şeyler ikram edeyim
bu arada macaron larıda (macaron dimi onlar) söylemeden edemedim tabakta çok güzel gözüküyorlar
hatta macaron ikram ederim:):)
Karşılaştığım en sade ve seçkin ev dekoru... Tamamını görmesek te evinizin ayrıntıları yetiyor göz zevkimizi doyurmaya.Ayrıca romantik,duyarlı ve sadelik zengini... Çoook beğendim.Müthiş...
Aman Allahım çok naziksin inan çok güzel yorumlar çok mutlu oluyrum çok güzel....ben çok romantiğim evime kendime sevgilime
Sana katılıyorum...ben sırf bu yüzden ne çeyiz eklemek istedim ne ev...çünkü dediğin gibi kk 'de bu tarz yaygın değil anlaşılmama düşüncesi beni üzüyordu sonra ne olduysa kırdım o zinciri ekledim iyki diyorum şimdi...çok mutlu oluyorum

mobilyalarım...raylı sistemli,son derece kullanışlı söylediğin şekilde öyle görüntüsü yok çünkü bizde tepeye çok baktık hantal sanki 10 gün temizlesen yine de pis görüncek havası çekmeceleri dolapları elinde kalıcak gibi ya heh işte benimkiler öyle değil

bende çok takılmıştım ama şöyle bir gezmeye cık neler var neler:)

çok teşekkür ederim canım
nişan ,düğün, ev... hepsi çok güzel, zevklisinizde... mutluluklar...

emoss çok teşekkür ederim canım

çok güzel döşemişsin gerçekten tam bir masal evi.
gardroplarımız ne kadar benziyor diye düşünmüştüm ki sen de bedestenden almışsın :) benziyor degil sanırım tıpatıp aynı :)

zbyd çok kibarsın canım söylemen yeter gelmiş ve yemiş kadar oldum :) [bu arada kendın mı yaptın onları =)]

Çok elit.Çok başarılı.İnce bir zevkle döşenmiş.Mutlulukla yaşayın

çok güzel döşemişsin gerçekten tam bir masal evi.
gardroplarımız ne kadar benziyor diye düşünmüştüm ki sen de bedestenden almışsın :) benziyor degil sanırım tıpatıp aynı :)
:):)olabilir evet bedesten mob.aldım aynıdır muhtemelen:)çok teşekkür ederim...seninkiyle aynıysa muhtemelen senin evinde masal ev
zbyd çok kibarsın canım söylemen yeter gelmiş ve yemiş kadar oldum :) [bu arada kendın mı yaptın onları =)]
afiyet olsun bize o zaman:)kendim yapmadım canım denemiştim bi kez hazır olanları değil ama olmadı maalesef hiç kolay değil ki
Çok elit.Çok başarılı.İnce bir zevkle döşenmiş.Mutlulukla yaşayın

teşekkür ederim sizde çok naziksiniz eksik olmayın sağolun...

:79::79::79:

Kızlar merhaba yine ben

2 gündür evimde değildim...kayınvalideciğimdeydim...

Dün gece geldik evimize...

Bugun,bütün gün temizlikle uğraştım ki hala uğraşıyorum:26:

Yarın annemler geliyor ankaradan...yeğenlerim abim yengem kardeşim...

O yüzden büyük temizliğim vardı...

Çok uğraştım çabuk bitsin de fotoğrf cekip ekleyim diye maalesef bitmedi yarın inşallah

Söz verdim çünkü size biliyorum :26:

Ben şimdi gidip kaldığım yerden devam edeyim epey yoruldum arada dinleniyorum...o arada yazayım dedim...

Benim ki o mobilyaların halini görünce, sen bize bu devirde bu paraya eziyet mi cektiriceksin demisti.
Gercekten o mobilyaları görünce hayallerim yıkılmıstı neyse ki canlandı tekrardan.
Zevklerimiz ev dizaynı haricinde gelinlikte de aynı Cok güzel bir gelin olmussun
Bende dantelli , ucus ucus tüllü seyleri cok begenirim..
Ömür boyu mutluluklar dilerim..

çok çok beğendım tarzım değil demıyorum ama evın her köşesınde bu tarzı bu kadar güzel yansıtamazdımsanırım
englısh home sadece nevresımlerını alıyorum ve cok memnunum
senın evıne bayıldım gerçekten Allah güle güle oturmanızı nasıp etsın
ayrıca kına düğün ev hepsı bu kadar mı güzel olurbayıldım zevkıne düşüncene valla harıkasın
resımlerın tamamını merakla beklıyorum
ben kk da kınası düğünü ve evı bu kadar hoş olan bırını dahagörmedım dıyebılırım
çok sevdım yaa cokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…