Çok teşekkür ederim akhyls eni fotoğraflarımı eklediğim de beklerim inşallahBU tarza bayılıyorum çok güzel eşyalarınız var
Aminnnn ne kadar güzel şeyler söylemişsin inşallah senin de gönlüne göre huzurla döşeyip yaşayabilceğin yuvan olur amin:)İşte budurr!
Gerçekten de home sweet home:)
Umarım bende evimi böyle dekore edebilirim:)
Mutluluk ve huzur yuvanızdan eksik olmasın
Waaaaooooowwwwwww çok güzel bir yrum daha valla eksik olmayın o sizin güzel gören gözleriniz arkadaşlar çok teşekkür ederim utandırıyorusunuz beniçok zevklisin gerçekten...pırıl pırıl evinde güle güle otur...açık renkler herzaman cezbetmiştir beni de..renk uyumu süper..diğer kısımları da görmeyı isterdım ..katalogtan farkı yok
Allah razı olsun çok teşekkür ederimben coooook sevdim güle güle mutlu ola ola kullan insAllah :)))
Ay çok çk teşekkür ederimevin, düğünün, kınan, sen ve herbişeyin harikaaaa
2013 gelinleri topiğinde evinin linkini paylaştım, eminim ordaki arkadaşlarım da çok sevecek bu sıcacık yuvanı..
Walla bu tarz bana uzak olsa da inanılmaz begendim ve her gün girip bakyorum resim eklenmiş mi diye
kk'da gördüğüm en güzel, en tarz ev kesinlikle..
ilk defa dekorasyon dergilerine örnek olabilecek bir ev gördüm gerçek hayatta
resiiiiiiiiiiiiiiiimmm
bütün yazılanları yorumları herşeyi okudum iki satır yazamadan edemiicimm :))
canım herşey çok şirin çok tatlı harikaaa çok beğendim. yazdıklarından ve fotolardan anladığım kadarıyla sen de çok tatlı birisin :)) özellikle dikkatimi çeken bişi oldu her yorum yapana tek tek cevap vermişsin yada yazamasanda yorumunu beğenmişsin :))
Allah bu güzellikleri o güzel gönlüne göre vermiş :) huzurla mutlulukla bir ömür boyu oturursunuz inşallahmaşallah diyelim kızlar nazar değmesin :)
niluf teşekkürler tatlımeviniz cok guzel
scorpio teşekkür ederimm canımCanım Allah bir ömür mutlu etsin. Country tarzını ben de çok seviyorum. Çok tatlı olmuş evin, güle güle oturun.
Blogunu da takip edeceğim bu arada :)
merhaba n&a kesinlikle vintage ve country hersey de seviyorum!çok naziksin teşekkür ederim tatlım ...bir gün misafirim ol sana şirin mutfağımda güzel şeyler ikram edeyimmerhabalar ....
eviniz çok güzel olmuş güle güle oturun. :) sanırım sizde benim gibi country ve vintage eşyaları seviyorsunuz özellikle mutfaktaki eşyaları çok sevdim ve çiçekli kumaşlar bence evi daha sıcak ve sempatik gösteriyor çok beğendim :) :)
hatta macaron ikram ederim:):)bu arada macaron larıda (macaron dimi onlar) söylemeden edemedim tabakta çok güzel gözüküyorlar
Aman Allahım çok naziksin inan çok güzel yorumlar çok mutlu oluyrum çok güzel....ben çok romantiğim evime kendime sevgilimeKarşılaştığım en sade ve seçkin ev dekoru... Tamamını görmesek te evinizin ayrıntıları yetiyor göz zevkimizi doyurmaya.Ayrıca romantik,duyarlı ve sadelik zengini... Çoook beğendim.Müthiş...
Sana katılıyorum...ben sırf bu yüzden ne çeyiz eklemek istedim ne ev...çünkü dediğin gibi kk 'de bu tarz yaygın değil anlaşılmama düşüncesi beni üzüyordu sonra ne olduysa kırdım o zinciri ekledim iyki diyorum şimdi...çok mutlu oluyorumBu tarzı cok seviyorum!
KK' da düne kadar yaygın degildi hatta bu tarzda evini döseyen ender kisilerdensin.
Country tarzı istiyorum dedigimde, o ne ya cok eskiler, daha modern seyler daha güzel diyenler oldu ama kimse beni caydıramadı.
Zevklerimiz aynı evini tabiki cok begendim tam tamına benlik dösemissin insanın icini ısıtıyor..
Renkli, desenli, soft, romantik seyleri cok seviyorum.
Allah huzurla, mutlulukla oturmayı, güzel esyalarını eskitmeyi nasip etsin insallah.
Tek merak ettigim, mesela tepe home' da mobilyalara bakmıstık cok cok kullanıssızdı yanı cekmecelerde ray sistemi yok, kapıları acıp kapayınca sesler geliyor raf yoktu dolapların iclerinde ve ici boyasızdı fiyat ise 8000 tl civarındaydı.. Umarım hepsi o sekilde degildir, olsa bile bir caresi bulunur herhalde diye düsünüyorum..
nişan ,düğün, ev... hepsi çok güzel, zevklisinizde... mutluluklar...
:):)olabilir evet bedesten mob.aldım aynıdır muhtemelen:)çok teşekkür ederim...seninkiyle aynıysa muhtemelen senin evinde masal evçok güzel döşemişsin gerçekten tam bir masal evi.
gardroplarımız ne kadar benziyor diye düşünmüştüm ki sen de bedestenden almışsın :) benziyor degil sanırım tıpatıp aynı :)
afiyet olsun bize o zaman:)kendim yapmadım canım denemiştim bi kez hazır olanları değil ama olmadı maalesef hiç kolay değil kizbyd çok kibarsın canım söylemen yeter gelmiş ve yemiş kadar oldum :) [bu arada kendın mı yaptın onları =)]
Çok elit.Çok başarılı.İnce bir zevkle döşenmiş.Mutlulukla yaşayın
Sana katılıyorum...ben sırf bu yüzden ne çeyiz eklemek istedim ne ev...çünkü dediğin gibi kk 'de bu tarz yaygın değil anlaşılmama düşüncesi beni üzüyordu sonra ne olduysa kırdım o zinciri ekledim iyki diyorum şimdi...çok mutlu oluyorum
mobilyalarım...raylı sistemli,son derece kullanışlı söylediğin şekilde öyle görüntüsü yok çünkü bizde tepeye çok baktık hantal sanki 10 gün temizlesen yine de pis görüncek havası çekmeceleri dolapları elinde kalıcak gibi ya heh işte benimkiler öyle değil
bende çok takılmıştım ama şöyle bir gezmeye cık neler var neler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?