home sweet home

• Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok güzel hepsi çok beğendim
hayalimdeki ayrıntılar diyebilirim
evlilik hazırlığım aceleye gelmeseydi kesinlikle bu tarz eşyalar seçerdim
bu arada blogun var mı bi blogda gördüm aynı resimleri
pofidikşeker sen misin

Son düzenleme:

uuğur böcüğümmm çok teşekkür ederim güzel bakan gözlerine sağlık ağzına sağlık teşekkür ederim...canım...

cok tatli .her sey acik pembe gül tarzin da.degisik tarz .güzel güle güle otur evinde

Evin cok güzel canım ..english home tarzında .. cok ferah ve güzel.. uzun zaman almıstır dekore etmek ama degmıs bence harika.. mutluluk ve saglıkla oturun inşallah..:)

bekledim de gelmedin

hani fotolar hani hani hani

misafirlerin gelicekti yetiştiremedin sanırım :)) neyse olsun bekliyorum ben yine de :))

Evett o benim burda da söyledim zaten
inşallah hayallerine kavusursun canım...çok teşekkür ederim...
resımlerın devamı ne zaman
birazdan:)
cok tatli .her sey acik pembe gül tarzin da.degisik tarz .güzel güle güle otur evinde
teşekkür ederim canım
Evin cok güzel canım ..english home tarzında .. cok ferah ve güzel.. uzun zaman almıstır dekore etmek ama degmıs bence harika.. mutluluk ve saglıkla oturun inşallah..:)
çok teşekkür ederim...evet biraz zaman aldı ceyiz dönemim :)ondan sonra çok zaman almadı uğraşmadım:)ama hala almak istediklerim var eksikler bitmiyor
bekledim de gelmedin

hani fotolar hani hani hani

misafirlerin gelicekti yetiştiremedin sanırım :)) neyse olsun bekliyorum ben yine de :))

ay evet kuzum geldiler ama evdeyiz şu anda hemen eklycem şimdi:)

burası da küçük odamız:)

resimlere tıkladığımzda büyüyor elimden geldiğince çekmeyen çalıştım umarım sizlerde beğenirsiniz

canım herşeyin harika allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. yatak odanı kaça mal ettin acaba?

yatak odası nı nerden aldınız acaba begendım gercekten cok sık
beksu teşekkürler modoko bedesten mobilyadan aldık...
canım herşeyin harika allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. yatak odanı kaça mal ettin acaba?
crocu teşekkürler 8bin yada 8 bucuklu bişilerde mobilyalarım, ayrıntıları dersen şayet duvar kağıdı avize vs inan hesaplamam gerek:)
Tatlım çoook sevimliymiş evin. Güle güle otur :)

teşekkür ederim sevgiarsızı:)

baayııııllllldııımmmmmmmm...yani hakkaten bayıldım tam benim tarzım özellikle yatak odana bittim şeker gibi pembenin en sevdiğim tonuyla beyaz bu uyuma bayılıyorum masal gibi...ben de koyu eskitme olan yatak odamı tam da sizinkinin renginde boyatmak istiyorum sanırım kırık beyaz deniyo bu beyaza...yatak başınızın arkasındaki duvar kağıdı mükemmel..yemek odası desen ayrı güzel ...allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin yuvanızda inşallah...

Son düzenleme:
Ba-yıl-dımmmm..Fotoğraflara bakarken insanın içini ısıtıyor resmen.Bu tarzı çook beğeniyorum.Çok güzel seçimler yapmışsınız.Ağız tadıyla bir ömür oturun inşallah.Sıcacık yuvanızdan mutluluğunuz,neşeniz,huzurunuz eksik olmasın..

evin çok güsel canım,Allah'ım huzurla aşkla yaşamayı nasip etsin,harika döşemişsiniz tebrikleeeeer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…