Benim nişanlımda "Zaten çaycı alıcaz, sence buna gerek var mı?" şeklinde yorum yaptı ama ben çok beğendim
Yaa ben Homend'in cam su ısıtıcılarını çook beğendim ama kararsız kaldım. İnternette benim gibi çok beğenip alanlar var ama kullanan kimseyi bulamadım. morhipo.com'dan 50 TL'lik Homend indirim çekim var. Böylece siyah alırsam 69.90 ödeyeceğim, diğer renkler içinse 59.90... Kullanan var mı arkadaş
Canım çaycı tm kettle olarakda kullanıyoda bende çeyizime çaycı alacaktım ama önce annemin evine alim denim dedim ondan sonra alırım dedim. aldık kullandık ama gerçekten demliğin tadını tutmuyo bi süre sonra içilmez hale geliyo... sadece kettle en iyisi benden söylemesi
Evde çaycı kullanmıyoruz cnm, Arçeliğin kettle ı var. Çaycıyı inox alıcam zaten, beyaz eşlerı da inox alacağımız için. Bu kettle ı çok beğendiğim için almayı düşünüyorum.
canım ben o soruyu seh123 arkadaş koku yapıyor yazdığı için sordum
senin beğendiğin model görüntü açısından şık ama ben olsam cam almazdım çünkü iki kullandıktan sonra kireç lekesi olur kullanışlı olmaz gibi geliyor
bende morphy richardsın bu modelini beğeniyorum ama çaycım var olmasaydı bunu alırdım
ben bosch da çalışıyodum bosch dan aldım ınox degıl ama ıs yerınde suan ınox kullanıyoruz ama ınox ondan beter yanı bu zevk meselesı ınoxda olan daha cok kokuyo yanı bızım evdekı bıle oyle degıl ama tadı olmuyo. patronlar yakında cope atıcakk caydanlık alıcak bu cay ıyı olmuyo cope at bana dedı atmadım alana kadar
bende bunu cok begenıyorum ama cok pahalı yaaaaaaaaaa
evet her güzelin bir kusuru var ama benım bıldıgım gordugum cay guzel olmuyo
canım ben o soruyu seh123 arkadaş koku yapıyor yazdığı için sordum
senin beğendiğin model görüntü açısından şık ama ben olsam cam almazdım çünkü iki kullandıktan sonra kireç lekesi olur kullanışlı olmaz gibi geliyor
bende morphy richardsın bu modelini beğeniyorum ama çaycım var olmasaydı bunu alırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?