35ebrus35 Meleğim ne olur tutun annene..... Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2010 805 264 323 30 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Senemmmmm #21 Bende günlerdir araştırıyordum bunu.. Mor olanı çok beğeniyorum alırsam onu alıcam.. Tencere takımlarımla da uyumlu..
Bende günlerdir araştırıyordum bunu.. Mor olanı çok beğeniyorum alırsam onu alıcam.. Tencere takımlarımla da uyumlu..
happy_sweet Anlatamaz Seni Bilmez Söz Beni Kayıtlı Üye 2 Mart 2012 1.150 6 106 30 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Senemmmmm #22 seh123 .!.: bizimki bu işte kırmızı hastası oldugum ıcın kırmızı aldım bunuda Genişletmek için tıkla... evet görüntüsü güzel ama hiç olmazsa üst taraf gibi altıda cam falan olsaymış plastik çaycı üretenler ya ömürlerinde hiç çay içmedi yada damak tadı denen şeyden tamamen habersizler
seh123 .!.: bizimki bu işte kırmızı hastası oldugum ıcın kırmızı aldım bunuda Genişletmek için tıkla... evet görüntüsü güzel ama hiç olmazsa üst taraf gibi altıda cam falan olsaymış plastik çaycı üretenler ya ömürlerinde hiç çay içmedi yada damak tadı denen şeyden tamamen habersizler
happy_sweet Anlatamaz Seni Bilmez Söz Beni Kayıtlı Üye 2 Mart 2012 1.150 6 106 30 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Senemmmmm #23 Senemmmmm .!.: Kime yazdığına bakmamışım bile, direkt cevap vermişim Genişletmek için tıkla... haklısın ama ilk önce kettle hakkında yorum yapmadan direk başka konudan girmişim mevzuya
Senemmmmm .!.: Kime yazdığına bakmamışım bile, direkt cevap vermişim Genişletmek için tıkla... haklısın ama ilk önce kettle hakkında yorum yapmadan direk başka konudan girmişim mevzuya
seh123 askkokancicekler.blogspot Kayıtlı Üye 25 Eylül 2012 2.091 29 88 İstanbul 30 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Senemmmmm #24 damla005 .!.: evet görüntüsü güzel ama hiç olmazsa üst taraf gibi altıda cam falan olsaymış plastik çaycı üretenler ya ömürlerinde hiç çay içmedi yada damak tadı denen şeyden tamamen habersizler Genişletmek için tıkla... doğru diyosun
damla005 .!.: evet görüntüsü güzel ama hiç olmazsa üst taraf gibi altıda cam falan olsaymış plastik çaycı üretenler ya ömürlerinde hiç çay içmedi yada damak tadı denen şeyden tamamen habersizler Genişletmek için tıkla... doğru diyosun