Horlamak!?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Horlayan insanla olmak zor bence.. kimi ucak sesi gibi horlaeken kimininki sinek viziltisi.. ha exleri salla.. telefona sesini kaydet, ya da o kaydetsin

Ben deeeee sevmem işte babamın horlamasını öteki odalardan duyduğumuz için takıntım var : D

O kasar horlamaya sanmıyorum zaten yanında yatacağını..
En fazla derin nefestir kuzum, takma. Dönüp kendine bir baksın o da :KK70:

Ya erkekler çok acımasız bir de fark ettikleri zaman hele uyuyamadım senin yüzünden falan deyip gülüyor :D
Vurucaksın bi tane :D

Ben deeeee sevmem işte babamın horlamasını öteki odalardan duyduğumuz için takıntım var : D

Ya erkekler çok acımasız bir de fark ettikleri zaman hele uyuyamadım senin yüzünden falan deyip gülüyor :KK70:
Vurucaksın bi tane :KK70:
Iste tamda bu yuzden:)) kendimi ariyorken olmaktan korktugum yerdeyim:)) demeyesin😂

Ya erkekler çok acımasız bir de fark ettikleri zaman hele uyuyamadım senin yüzünden falan deyip gülüyor :KK70:
Vurucaksın bi tane :KK70:
Aynen öyle
Çok biliyorlar :D

Bende :)
Başta itham edilmiştim, inanmamıştım, inanamaıştım. Nasıl olurdu, olamazdı
teknoloji batsın, şimdi video kaydıyla tescilli :))))

:D aynı ben de öyle dedim
Nasıl olabilir, olamaz, ben horlayamam :D
Doktora gitmediniz mi?
Çözüm aramadınız mı?
İnş çözülebilir bir şeydir ya

Ben sistit olup yatağa kaçırmıştım evliliğimizin ilk aylarında :))) kocamı da gece kaldırıp koltuğa yatalım demiştim
7 sene geçti hala evliyiz :KK70:

Daha bunun hamileliği bilmem nesi oluyordur evlilikte ah ahh insanlık halleri ama işte :D

KBB bakıyor yani, teşekkürler, aslında dahiliyeden de başlayabilirim başka sebebi varsa o yönlendirebilir.

Kilom normal aslında şu anda fazla değil :olamaz:

O zaman mutlaka kbbye gitmelisin. Et vardir belki. Annem de horluyordu. Kemik yapisiyla ilgili falan demisti doktor. Kucuk bir operasyonla gecer demisti. Tabi annem korktu ameliyat falan istemedi olmadi da olanlar varmis yani.
Ben horlamama kendim uyaniyorum resmen. Benim de en buyuk sorunum bu oldu kac aydir 🙇

Erkek arkadaşım burun, bademcik kombosu yüzünden hormalada nirvanaya çıkıyor. Ama ne zaman beraber uyusak, uykusuz da kalsam yanında yatmak beni mutlu ettiğinden dürtmem bile ki uykuyu çok seven uykusuz kalınca da huysuz olan biriyim 🥰
Niye soğusun insanlar senden bu yüzden yahu.

O zaman mutlaka kbbye gitmelisin. Et vardir belki. Annem de horluyordu. Kemik yapisiyla ilgili falan demisti doktor. Kucuk bir operasyonla gecer demisti. Tabi annem korktu ameliyat falan istemedi olmadi da olanlar varmis yani.
Ben horlamama kendim uyaniyorum resmen. Benim de en buyuk sorunum bu oldu kac aydir 🙇

Ya azıcık gülümsedim valla şirin ama kendi kendini uyandırabilmek haha :D
Siz de bir görünün bence o zaman doktora:)

Yok artik sen bir kadinin da horlayacagini bilmiyor musun 😂😂
Burnunda et vardir , kucuk dilin buyuktur , reflun vardir vs vs bunlarin hepsi horlama nedeni
Bende gencken cok horlardim ameliyat oldum gecti horlamam , son birkac senedir yine basladi , doktora gittim ilk ameliyatta fazla kilirdak alinmis çökme olmus burnumda ondan horluyormusum yine ameliyat olucam

Erkek arkadaşım burun, bademcik kombosu yüzünden hormalada nirvanaya çıkıyor. Ama ne zaman beraber uyusak, uykusuz da kalsam yanında yatmak beni mutlu ettiğinden dürtmem bile ki uykuyu çok seven uykusuz kalınca da huysuz olan biriyim 🥰

Ne bileyim sen o kadar seksi şuh giyin çekici ol sonra "horrrrrrrr" :D

Sen aşıksın şimdi o başka : D

Her gece uyursan valla rahatsiz edebiliyor. Heleki erken kalkacaksan heleki uykun zaten 40 defa bolunuyorsa ve dalamiyorsan: ( ozur dilerim romantik degilim fazla realistim: (

Ya azıcık gülümsedim valla şirin ama kendi kendini uyandırabilmek haha :KK70:
Siz de bir görünün bence o zaman doktora:)
Ben gorundum. Hicbisey yok. Kilodan dedi doktor da 😏
Kendimi uyandiriyorum bir de ayni odada yatan bebegimi 😖 O daha fenaağğ 😲

kbb değil de uyku kliniği mi öyle bir şey var galiba birkaç gece orada uyuyorsun horlama sorununa ve kaynağına yöneliyorlar. horluyorsanız hem kendi sağlığınız hem herkesin selameti için bir doktora başvurun :deli:

Ben de horlarım, çoğu zaman ağzım açık yatıyorum. Ben uyurken kapatıyorum nasıl açılıyor anlamıyorum. Arada akan salyadan bahsetmek istemiyorum. Evli olsam kocam boşar o kadar yani:KK45:
Yok bosamiyorlar ama evin maskarasi oluyosun
Bazen benim oglanla kocam sesimi kaydedip sabah dinletiyorlar bana , elimde terlikle kovaliyorum ikisini de

İtiraf edeyim birkaç sene önce bana oluyordu o ağzı açık uyuma ama birkaç ay sürdü geçti neden bilmem
Şimdi de horlama çıktı başımıza :olamaz:
Sen doktora falan gittin mi?

Sana da mı oluyor Kudrocum :KK45:

Deviasyon var benim burnumda. Burnum tıkalıysa sırt ustü de uyuduysam mahallaeyi inletecek kapasiteye sahibim.

aynı ben de öyle dedim
Nasıl olabilir, olamaz, ben horlayamam :KK70:
Doktora gitmediniz mi?
Çözüm aramadınız mı?
İnş çözülebilir bir şeydir ya
Her zaman olmuyor, gün içinde çok yorulduysam veya burnum tıkalıysa. Öyle gümbür gümbür, kapı pencere titreten türünde değil benimki.
Kilodan, Kilo alıp vermekten, sigara kullanımından, varsa sinüzitten, burun tıkanıklığından kaynaklanıyor.
Çok ileri vakalarda küçük dile implant takılanı da,
Burundan et aldırıp başta düzelip sonra aynı olanıda gördüm ama bir süre sonra devam ediyor. Kesin çözüm bulanı duymadım.

Canım ben horlamıyordum ama ağzım açık yatıyordum. Burun estetiği oldum geçti vallahi :D
Zaten benim içte et büyümesi varmış. Kkbciye görünmelisin bence😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X