Horlamak!?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiloya bagli olabiliyor, veya tok yatinca falan olabiliyor. Kadinlarin horlamasi erkeklere gore cok nadirdir. Yorgunluktan da olabilir. Bosverin bence

Kadınlar da horlar hatta kiloyla alakası olduğu söylense de zayıf kadınlar da horlayabilir.Biz doktora gittiğimizde doktor zayıfla demişti bana ama horlamanın çeşitli nedenleri var.

Insanlar arada horlar esim cok yorgun oldugunda horlar mesela ama horlamanin sebepleri olabilir ve ortadan kaldirilabilir. Uyku poliklinigine gidin babam gitmisti

Kocamın horlamasını duysanız yatıp kalkıp dua edersiniz aslan kaplan ne ki yanında :70: ama rahatsız olmuyorum nasıl seviyorsam :27: düşün bu adam o kadar horlar ben ayda yılda bir sırt üstü denk gelir uyurum boğazım sıkışır horlarım onu söyler :70: yan yatmaya özen göster :)

Ben horlamam ama salyam akar.
Hele de alkol alip uyuduysam . Abooov,agzimin kenarinda iz bilem kalir 😃😂😂
Belki o gece cok yorgundun, ya da yastık falan rahat degildi...öğrenmenin yolu ayni odada kaldigin insanlara sormak. Ya da biriyle deney amacli ayni odada kalmak

Ay çok sinirim bozuldu, görüştüğüm adam dün gece horladigimi söyledi ya nasıl diyorum baya erkek gibi mi çünkü babam baya horlar benim kukrer gibi inş öyle degilimdir

Çünkü tamam bazen derin nefes alır insan da ya bu yüzden benden soğursa?
Ya exlerim benden bu yüzden sogudularsa?

Şimdi söyleyeceğim saçma gelecek ama kafaya taktım bir kadın olarak nasıl horlarim diye kendime yükleniyorum şu an

Gerçi o sakalasti, o kadar yaygın olmayan bisey değil eski kız arkadaşları da horluyormus olabilir dedi ama

Nasıl çözülür bu ya hep horluyorsam size de oldu mu hic

:skandal:
Valla benim agzımdan salyalar akıyor benim eskide sey demıstı ben cabuk uyurum uyudugunu horlamandan anlıyorum demişti hahhaah ben kiloma baglıyorum bazı insanlarda hafif apneler de gelısebılıyor

Ben bazen kendi horlamama korkup uyanıyorum. Oluyo yani maalesef. Çiftler karşılıklı horlarsa çok iyi olur, kimse birbirinden rahatsız olmaz.

Ben horlamıyorum ama. Bazı zamanlarda ağzım akıyor. Bir keresinde eşimin omuzunda uyurken ağzım adamın üstünü başını ıslatmış. Çok fenaydı.

Ay çok sinirim bozuldu, görüştüğüm adam dün gece horladigimi söyledi ya nasıl diyorum baya erkek gibi mi çünkü babam baya horlar benim kukrer gibi inş öyle degilimdir

Şimdi söyleyeceğim saçma gelecek ama kafaya taktım bir kadın olarak nasıl horlarim diye kendime yükleniyorum şu an

Gerçi o sakalasti, o kadar yaygın olmayan bisey değil eski kız arkadaşları da horluyormus olabilir dedi ama

☺️☺️☺️Önce bir kulak burun Boğaz a gidin onlar gerekli araştırmayı yapar bir sorun varsa çözümü ona göre ilerlersiniz. Normalde de hiç bir sorun Yokken insanlar çok yorgun olduklarında horlayqbilir ya da yastıkları olması gerekenden alcaktaysa ve hamilelikte de oluyormuş.

Bence geniz eti olabilir Bi KBB ye gidin. Benim de burnumda et ve hafif yamulma var gidip yaptırmaya korkuyorum. Gece ağzımdan nefes alıyorum ve bazen ağız suyum da akıyor ama Kocam öyle derin uyur ki hiç farketmez. Tamamen deliksiz uyuyor adam çok kıskanıyorum 😂

Doğum sonrası horlamaya başlamıştım. Sonra bir güzel ameliyat oldum, e olmuşken estetikte yapın dedim. Mis gibi oldum :) artık ağzım kapalı uyuyabiliyorum. Bilmeyenler şok oluyor, doğum sana yaramış, nekadar güzelleşmişsin diye.

Ahaha ay çok güldüm yaa senin halini tahmin edebiliyorum :D
Ben de adam horluyor kesin diye konuyu açtım sonra bir baktım bizim kızmış horlayan :D

Çok yorgunken ben de horluyormuşum, annem söylüyor. Ama nadiren oluyor, normalde horlamıyorum. Öyle olsa kim-olduğunu-bilirsin-sen elli kere söylemişti bana malum.

Belki öyle bir şeydir seninki de. Ters yatmışsındır, yorgunsundur vs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X