- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
E o civciv tuzaktan kaçtıydı o konunun sonunda
Ayrıca daha taşınmadın mı merak ettim :)
Gel bi dk bişi denicem dedim gerisi geldi

Pazartesi günü :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E o civciv tuzaktan kaçtıydı o konunun sonunda
Ayrıca daha taşınmadın mı merak ettim :)
Valla benim agzımdan salyalar akıyor benim eskide sey demıstı ben cabuk uyurum uyudugunu horlamandan anlıyorum demişti hahhaah ben kiloma baglıyorum bazı insanlarda hafif apneler de gelısebılıyorAy çok sinirim bozuldu, görüştüğüm adam dün gece horladigimi söyledi ya nasıl diyorum baya erkek gibi mi çünkü babam baya horlar benim kukrer gibi inş öyle degilimdir
Çünkü tamam bazen derin nefes alır insan da ya bu yüzden benden soğursa?
Ya exlerim benden bu yüzden sogudularsa?
Şimdi söyleyeceğim saçma gelecek ama kafaya taktım bir kadın olarak nasıl horlarim diye kendime yükleniyorum şu an
Gerçi o sakalasti, o kadar yaygın olmayan bisey değil eski kız arkadaşları da horluyormus olabilir dedi ama
Nasıl çözülür bu ya hep horluyorsam size de oldu mu hic
![]()
Ay çok sinirim bozuldu, görüştüğüm adam dün gece horladigimi söyledi ya nasıl diyorum baya erkek gibi mi çünkü babam baya horlar benim kukrer gibi inş öyle degilimdir
Şimdi söyleyeceğim saçma gelecek ama kafaya taktım bir kadın olarak nasıl horlarim diye kendime yükleniyorum şu an
Gerçi o sakalasti, o kadar yaygın olmayan bisey değil eski kız arkadaşları da horluyormus olabilir dedi ama
![]()
Bence geniz eti olabilir Bi KBB ye gidin. Benim de burnumda et ve hafif yamulma var gidip yaptırmaya korkuyorum. Gece ağzımdan nefes alıyorum ve bazen ağız suyum da akıyor ama Kocam öyle derin uyur ki hiç farketmez. Tamamen deliksiz uyuyor adam çok kıskanıyorumAy çok sinirim bozuldu, görüştüğüm adam dün gece horladigimi söyledi ya nasıl diyorum baya erkek gibi mi çünkü babam baya horlar benim kukrer gibi inş öyle degilimdir
![]()