horlayan kocalar

benim eşimde horluyor yani öyle horluyoki aslanlamı yatıyorum kocamlamı yatıyorum belli değil . ALO yan dön uyuyamıyorum bak sabah kalkmam diyorum öyle böyle sabah oluyor . ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ONLARI Gülü seven dikenine katlanır:çok üzgünüm:

Benim eşimde horlamayıp KÜKREYEN gruptan.

Dün gece artık dayanamayıp uyandırdım aşkım yeter uyuyamıyorum neden horluyorsun dedim ALLAH ALLAH NEDENKİ dedi ve kaldığı oktavdan devam ettiiiiiiii........

benimkine horlamak,kükremek kelimeleri az gelir çıkardığı ses tonunu anlatmak için. tabi o inanmıyodu horladığına bende kameraya çektim ve pc yükledim.izlettim ona önce bi kızdı niye çektim onu die.ama sonunda horlama tedavisi olmayı kabul etti.ama hala bekliyorum bakalım ne zaman keyfi gelecekte gidicez doktora.....
ondan çnce uyusam bile o seste uyanmamak mümkün değil ki...

Evet yaa çok yorgunsa malesef horluyor,o an kafasına bir tane geçirmek geçiyor içimden.
Ama en iyisi yastığını çekmek,hemen susuyor:dance:

eveeeet horladığı zaman o derin uykumdan uyanıyorum resmen ve hemen onuda uyandırıp yan dönmesini söylüyorum...

Yorgun oldugu zaman ve alkol aldiginda evet. Sesini kaydettim,:roflol: yüzüne maske yaptim:roflol:yan dön diye basbas bagirdim. Youtube vericem kayitlari dedim tehdit ettim:roflol::roflol::roflol: Cok sükür sürekli horlamaz.

arkadaşlar kocanız horluyor mu ,horluyorsa ne yapıyorsunuz ?fisfisfis

ahh ahh her gece kabusumyasenağlamainanin ya esim cok fena horluyor :1shok:bazen urkuyrum bu kadar gurultucu bi sesi nasil cikartiyor diye.neyse cok bahane verdim sanirim simdi uc yasindaki oglusumda horlamaya basladi ay uykular bana haram olduya Çok üzgünüm çoookbazen deliriyorum.bide kizlar 36 hafta iki gunluk hamileyim inan esimin horlamasindan artik karnimdaki kizisimda uyaniyor .kafamçokkarıştı

benimkide adeta kükrer
ondan önce uyumaya çalışırım
kabus gibi yahuuuyasakkelime
ama aşığım ne yaparsın:asigim:

aramıza hoşgeldin alyazmalı bu sorun hepimizde var. ama horladıklarını kabul etmiyorlar tabiki.:enbuyukkk:

demekki bu konuda yanniz deyilmisim ayni kaderi paylasan cok arkadasimiz var.allah insallah eslerimiz horlamasini azaltir.bizlerde guzel bi uyku cekeriz kizlar:içelim:

Horluyor hem de ne horlamak.Ben de uyandırıp yan yatmasını söylüyorum.Bir de yastığını biraz yükseltiyorum.İşe yarıyor.

al bendende o kadar ne horlama gece uyanıp bazen sesi kesilene kadar oturuyotum bazen kalkıp birşeyler yiyorum ayyyyyyyyyyy çok zor valla bununda doğal bir yolu yok mu horlama çayı falan bilemiyorum çünkü doktora gitmiyor ikna edemiyorum çay ne bileyim bitki krem falan birşey bilen varsa lütfennnnnnnnnnnnnnnsenağlama

Boynu ters kaldığında horlar, ben de hemen dürterim ''hah huh ne oluyor ''şeklinde uyanıyor ama hiç kusura bakmasın ben uyuyamıyorum:1closedeyes:

çok aşırı horluyordu.doktora gittik.bademcikleri çok büyükmüş almamız gerekiyor dedi.şubat ayında ameliyat oldu.çok şükür tık yok.(bir ara odaları ayırmıştık)

Bende horlama maduru biriyim maalesef,hemde ne horlama,butun ev sarsiliyor resmen(abarti yok)kulaklarimda tikacla uyuyorum yillardir,kulak iclerim genisledi maalesef,birde zaman zaman cok kotu yara yapiyor bu tikaclar,uyumanin zevkini alamiyorum ya gercekten imdaaaatttt yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…