horlayan kocalar

ben iki yastık da koydum yastıksız da yatırdım ağzını kapattım burnunu sıktım yok bana mısın demiyo gürlüyo da gürliyo adamcağızım. bi şey gördüm nette burna takıyosun böle horlamayı engelliyomuş ama bi çifti 90 lira hadi aldım diyelim ya adamın burnuna kaçarsa bi de kocamdan olmiyim

o bahsettiğiniz ürünü bende gördüm ama burnuna kaçması imkansız gibi. ben kesinlikle alma taraftarıyım. olan bana oluyor valla eşiminde uykusu ağır. oğlum bile uyuyamıyor bazen bende kocamı bazen diğer odaya göndermek zorunda kalıyorum

ahh o kocalardan bendede var bir tane ne yazıkkii .
geceleri ondan önce uyumazsam uykular bana haramm eyvahedigeldismile

benimki sirt üstü yattiginda cok horluyor...ben ona diyorum bekle önce ben uykuya gadalayim sonra sen uyu diye...ama iki dakikanin icinde uyuyoveriyor...bazende abarttiginda onu dürterin dönsün diye

bizimkini dürterim yan dön diye. yan döner kolu döşeğe değer değmez tekrar sırt üstü yatar. adamın yan yatmaya garezi var. acaba uykulu uykulu çok yan yattığını pozisyonunu değiştirmesi gerektiğini mi düşünü ne

ayy çok güldüm
benimki genelde horlamaz
yorgunsa horlar ve benim uykum çok hafiftir
daha hoor derken dürterim düzeltir kendini çok şükür feci durumda değiliz şimdilik

horlamıyor kükrüyor. horluyorsun dediğimde horlamadığını iddia ediyor.
şimdi askerde; orda sormuş horlamıyorsun demişler. ya derdi benimleydi uyutmuyordu ya da bunu söyleyip beni horlamadığına inandırmaya çalışıyor. sanki yalan söyleyeceğim

aşırı horluyordu. horlama yastığı aldık artık hiç horlamıyor. horlamadığı içinde rahat uyuyor.

canım çok olmuş sen yazalı ama şansımı deniyim dedim,hangi yastıktan aldın,nette birsürü çeşit var da,hala memnunsan bende aliyim diyorum

Benim kocam da evliliğin ilk zmnlarında horlamazdı son 1 yıldır çok fena ya horlamıyor resmen ulusa sesleniş yapıyor. Ztn 8,5 aylık bi bebeğim var gece o uyanıp duruyor bir de eşim horlayınca uykular haram oldu resmen.Bütün gece yan dön diyip duruyorum ya

Ayy bir an kendim yazdim sandimayni seyleri biz yasiyoruz
Amin amin tek sorun bu olsun yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…