- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi bensibelim2
-
bensibelim2 ama bu da olmadı şimdi, siz az evvel yönetici olmakla ilgili konu açmadınız mı?
Şirket yönetiyorum siteyi de yönetirim demediniz mi? Forum kurallarını bilmeden nasıl olacak yöneticilik
aklıma şey geldi kızların kakası pembe olur buharlaşıp uçar
mahallenin babacan abileri gibisiniztamam yönetici de olursun üzülme şimdi bunlara. döndüğünde topic aç, ama geyiğe aç, halledeceğiz senin işi ok?
ya tamam sibelim anladım zaten kazanıyosun sizin sektörde para çok biliyorum ama bak mune karliçe burda dikkat et yazdıklarına halledeceğiz diyorum sana
bensibelim2 ama bu da olmadı şimdi, siz az evvel yönetici olmakla ilgili konu açmadınız mı?
Şirket yönetiyorum siteyi de yönetirim demediniz mi? Forum kurallarını bilmeden nasıl olacak yöneticilik
kesin onunki pembedir kokmuyordur sorsanaklıma şey geldi kızların kakası pembe olur buharlaşıp uçar
mahallenin babacan abileri gibisinizaşırı bir güven duygusu hissettim size karşı
nasıl sağlıyorsun orası malum işte hayırlı işler canımben toplumda her ay asgari ücretin 15 katı para girişi sağlıyorum o zararsa bilemem :)
olur mu öyle evlendin mi her şeyiyle sahipleneceksinAllah allahhh b.kundan rahatsız oldum adamın ne olmuş yani mecbur muyum evlendim diye elin adamının b.kuyla.. neyse demem o ki nereye s.çarsa s.çsın ama benden uzak olsun aman aman :)
O nasıl cümle kime giriş sağlıyon?
adam senden ayrılınca rahat bi nefes almıştır sibel.Allah allahhh b.kundan rahatsız oldum adamın ne olmuş yani mecbur muyum evlendim diye elin adamının b.kuyla.. neyse demem o ki nereye s.çarsa s.çsın ama benden uzak olsun aman aman :)
Allah allahhh b.kundan rahatsız oldum adamın ne olmuş yani mecbur muyum evlendim diye elin adamının b.kuyla.. neyse demem o ki nereye s.çarsa s.çsın ama benden uzak olsun aman aman :)
sibel bak insanlar oturmuş ciddi ciddi senin topic konusunda sorduğun soruya cevap verirken, ben aldatıldığını vs ilk anladım, konu oradan döndü. yani benim sezilerime güvenmen için bu yeterli olmalı. lütfen çağrılarımı yabana atma, ben yardımcı olacağım elimden geldiğince, bir sonraki topicinde görüşelim
yerlerdeyimadam senden ayrılınca rahat bi nefes almıştır sibel.
ilk işi mıçmak olmuştur.
olur mu öyle evlendin mi her şeyiyle sahipleneceksin
Kız eve kedi alsana sen. Crazy Cat Lady olma potansiyeli görüyorum sende ben. Yalniz onlar da kaka yapar ben sana söyleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?