Hoş bir kadın eşinize yanaşsa?

bensibelim2 ama bu da olmadı şimdi, siz az evvel yönetici olmakla ilgili konu açmadınız mı?
Şirket yönetiyorum siteyi de yönetirim demediniz mi? Forum kurallarını bilmeden nasıl olacak yöneticilik

evet. yalnız hemen yönetici olayım demedimki :)

oturup öğreneceğiz belli bir süreci olur onları geçiririz.

bensibelim2 ama bu da olmadı şimdi, siz az evvel yönetici olmakla ilgili konu açmadınız mı?
Şirket yönetiyorum siteyi de yönetirim demediniz mi? Forum kurallarını bilmeden nasıl olacak yöneticilik

Arkadas forum kurallarini bilmiyor ama hangi konu rating alir , iste onu cok iyi biliyor.

Allah allahhh b.kundan rahatsız oldum adamın ne olmuş yani mecbur muyum evlendim diye elin adamının b.kuyla.. neyse demem o ki nereye s.çarsa s.çsın ama benden uzak olsun aman aman :)

sibel bak insanlar oturmuş ciddi ciddi senin topic konusunda sorduğun soruya cevap verirken, ben aldatıldığını vs ilk anladım, konu oradan döndü. yani benim sezilerime güvenmen için bu yeterli olmalı. lütfen çağrılarımı yabana atma, ben yardımcı olacağım elimden geldiğince, bir sonraki topicinde görüşelim

Allah allahhh b.kundan rahatsız oldum adamın ne olmuş yani mecbur muyum evlendim diye elin adamının b.kuyla.. neyse demem o ki nereye s.çarsa s.çsın ama benden uzak olsun aman aman :)

Kız eve kedi alsana sen. Crazy Cat Lady olma potansiyeli görüyorum sende ben. Yalniz onlar da kaka yapar ben sana söyleyeyim.

iyide ben aldatılmadım ki ne sezgisi sen herhalde aldatıldın da herkesi öyle zannediyorsun aldatılsam niye saklayayım kadın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…