Hoş bir kadın eşinize yanaşsa?

tamam ama insanın öğrenme payı olamazmı?
hoşgörü lazım değilmi herkes forum dehası olarak doğmuyor :)

kraliçe senden gelen her şey baş tacı :)

sibel şimdi banlanacaksın ama döndüğünde beni bul mesaj falan olabilir, halledeceğiz senin travmaları üzülme kardeş

N'olur yapmayın, banlamayın Sibel'i. Lütfeeen

AY KIZLARRRRRRRR YAZMAYIN SUNA YAA ALLAH ASKINA YONETICI OLMAK ISTIYORMUS SIZDE HALA SUNA PRIM VERIYOSUNUZ BIRAKIN ONU ABAZAA ERKEK CEVRESI VE ESKORT ARKADASLARIYLA BB

oturup öğretmek yerine banlamak olmaz ki böyle hiç bir yere varılmaz bir gün yönetici olursam herkesi banlayacağım ben de

AY KIZLARRRRRRRR YAZMAYIN SUNA YAA ALLAH ASKINA YONETICI OLMAK ISTIYORMUS SIZDE HALA SUNA PRIM VERIYOSUNUZ BIRAKIN ONU ABAZAA ERKEK CEVRESI VE ESKORT ARKADASLARIYLA BB

aaa bu sitede mi yönetici olmak istiyormuş
ulen bugün gerizekalıya bağladım
şimdi düştü jeton
ahaha sizden 25 sayfa sonra gülüyom

kızlar bu ekip dağılmasın sibel foruma geri döndüğünde bu işi halledelim, gerçekten ben bunu görev biliyorum kendime, bu kadıncağız çok zor durumda, psikoterapı vs de almıyo, topluma zarar. patlamaya hazır bomba gibi dolanıyo aramızda yani. hep birlik halledelim bu işi sibel dönünce kardeşler

ben toplumda her ay asgari ücretin 15 katı para girişi sağlıyorum o zararsa bilemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…