- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi bensibelim2
-
Hoşbuldum
Halbuki ben bensibelim2 hanıma kaç kere hoşgeldiniz dedim, o beni hiç sizin gibi karşılamadı, başka bir konu açmış bdv'de bölüme uygun değildi kapadım, bu bu gece 2. yanlış konu, bir söyleyiniz Allah aşkına, BDV'de bölüm kurallarına uymayan üyelere ne yapıyoruz biz?
kraliçe senden gelen her şey baş tacı :)Hoşbuldum
Halbuki ben bensibelim2 hanıma kaç kere hoşgeldiniz dedim, o beni hiç sizin gibi karşılamadı, başka bir konu açmış bdv'de bölüme uygun değildi kapadım, bu bu gece 2. yanlış konu, bir söyleyiniz Allah aşkına, BDV'de bölüm kurallarına uymayan üyelere ne yapıyoruz biz?
Hoşbuldum
kiz just sus ya : D yarildmof hay sağol beliscim ya
yani büyük tuvaletsiz bi dünya yok ondan anlamlandıramadıydım
ama kokması problemmiş
o da halledilir aslında
niye kafa yorduysam
ama havalandırılabilir, parfüm flan
yok ben değilim ama ben de kızıyorum arada mecbur muyum elin işediği yere işemeye ben :S
kiz just sus ya : D yarildm
????aklıma şey geldi kızların kakası pembe olur buharlaşıp uçar
bizi de çağırın ama bi elde biz atarızkraliçe senden gelen her şey baş tacı :)
sibel şimdi banlanacaksın ama döndüğünde beni bul mesaj falan olabilir, halledeceğiz senin travmaları üzülme kardeş
AY KIZLARRRRRRRR YAZMAYIN SUNA YAA ALLAH ASKINA YONETICI OLMAK ISTIYORMUS SIZDE HALA SUNA PRIM VERIYOSUNUZ BIRAKIN ONU ABAZAA ERKEK CEVRESI VE ESKORT ARKADASLARIYLA BB
Çok yaşa Siber : Doturup öğretmek yerine banlamak olmaz ki böyle hiç bir yere varılmaz bir gün yönetici olursam herkesi banlayacağım ben de
İyi madem kum koy ona yapsınlar insanlar.
ula aganin p.kunun ustune p.k olurmu!
: )) duymadimmaklıma şey geldi kızların kakası pembe olur buharlaşıp uçar
kızlar bu ekip dağılmasın sibel foruma geri döndüğünde bu işi halledelim, gerçekten ben bunu görev biliyorum kendime, bu kadıncağız çok zor durumda, psikoterapı vs de almıyo, topluma zarar. hep birlik halledelim bu işi sibel dönünce
ya ben cok merak ettim annen baban tuvalete gidince de mi giremiyordun sen?oturup öğretmek yerine banlamak olmaz ki böyle hiç bir yere varılmaz bir gün yönetici olursam herkesi banlayacağım ben de
Öldüm. : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?