- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi bensibelim2
-
kızlar bu ekip dağılmasın sibel foruma geri döndüğünde bu işi halledelim, gerçekten ben bunu görev biliyorum kendime, bu kadıncağız çok zor durumda, psikoterapı vs de almıyo, topluma zarar. patlamaya hazır bomba gibi dolanıyo aramızda yani. hep birlik halledelim bu işi sibel dönünce kardeşler
kızlar bu ekip dağılmasın sibel foruma geri döndüğünde bu işi halledelim, gerçekten ben bunu görev biliyorum kendime, bu kadıncağız çok zor durumda, psikoterapı vs de almıyo, topluma zarar. patlamaya hazır bomba gibi dolanıyo aramızda yani. hep birlik halledelim bu işi sibel dönünce kardeşler
ben toplumda her ay asgari ücretin 15 katı para girişi sağlıyorum o zararsa bilemem :)
ya ben cok merak ettim annen baban tuvalete gidince de mi giremiyordun sen?
Sorunluaaa bu sitede mi yönetici olmak istiyormuş
ulen bugün gerizekalıya bağladım
şimdi düştü jeton
ahaha sizden 25 sayfa sonra gülüyom
bensibelim2 ama bu da olmadı şimdi, siz az evvel yönetici olmakla ilgili konu açmadınız mı?tamam ama insanın öğrenme payı olamazmı?
hoşgörü lazım değilmi herkes forum dehası olarak doğmuyor :)
: ))) aralara dolan hele bi, yarilmak nedir gorkonu: hoş bir kadın eşinize yaklaşsa?
son cevap: ula aganın p.kunun üstüne p.k olur mu?
çoook güldüm çoook...
tamam yönetici de olursun üzülme şimdi bunlara. döndüğünde topic aç, ama geyiğe aç, halledeceğiz senin işi ok?oturup öğretmek yerine banlamak olmaz ki böyle hiç bir yere varılmaz bir gün yönetici olursam herkesi banlayacağım ben de
O nasıl cümle kime giriş sağlıyon?
öğrencilikten sonra oldu bu olay yani?öğrencilikten beri ailemle oturmadım ki.
O nasıl cümle kime giriş sağlıyon?
ne alaka ? bisey kanitlamaya calistin galiba hahahaben toplumda her ay asgari ücretin 15 katı para girişi sağlıyorum o zararsa bilemem :)
yok onlarda adet büyük abdesti gömmekmiş.ya ben cok merak ettim annen baban tuvalete gidince de mi giremiyordun sen?
bensibelim2 ama bu da olmadı şimdi, siz az evvel yönetici olmakla ilgili konu açmadınız mı?
Şirket yönetiyorum siteyi de yönetirim demediniz mi? Forum kurallarını bilmeden nasıl olacak yöneticilik
Çağırmayan dop olsun.kızlar bu ekip dağılmasın sibel foruma geri döndüğünde bu işi halledelim, gerçekten ben bunu görev biliyorum kendime, bu kadıncağız çok zor durumda, psikoterapı vs de almıyo, topluma zarar. patlamaya hazır bomba gibi dolanıyo aramızda yani. hep birlik halledelim bu işi sibel dönünce kardeşler
ev hanimi ama cisini yapiyo, yapana karismiyo, wc si de temiz, naberrborsaistanbul, ev hanımları bilmez :)
ya tamam sibelim anladım zaten kazanıyosun sizin sektörde eskortlukta vs para çok biliyorum ama bak mune karliçe burda dikkat et yazdıklarına halledeceğiz diyorum sanaben toplumda her ay asgari ücretin 15 katı para girişi sağlıyorum o zararsa bilemem :)
ben toplumda her ay asgari ücretin 15 katı para girişi sağlıyorum o zararsa bilemem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?