hoşçakal çocuk için teşekkürler

"kaynana dolduruşu" derlerdi inanmazdım. nasıl olur??? sarılırsın kocana, öpersin sıcacık barışılır sanardım. cahillik.
"başka kadın" mevzularında erkek hissetirmezmiş. hissetme aşaması artık bitme noktasındaymış. benim akıldan yaya kocam bu alanlarda yeni. o yüzden 1. ayında enseledim adamı telefon mesajlarından. kocam ailesi tarafından çocukken çok ezilmiş. kişiliği çok dengesiz ve sağlıklı değil aslında. abisinin gölgesinde büyümüş. hep bir onaylanma beklentisi içinde. bende çok güzel ve alımlı bir kadınım. bir ortama girince hemen dikkat çekerim. aslında evlenmek için beni seçmesinin ilk nedeni o. sevgiye açtı tanıştığımızda.sarıp sarmalak istedim. adam etmek istedim. dik dursun istedim çok iyi biri aslında özünde.
dedim ya psikopatlık bende. adam kaçtı kurtuldu:)

benim senin gibi arkadaşım çok, bir nevi sosyal sorumluluk projesi gibi toplumdan soyut, ezik, sünepe tipleri insan içine karıştırıyolar, palazlandırıyolar, totoları kalkınca hooop bi zillinin peşine, ne desem bilemiyorum, zorlama sal ipini gitsin

hiç bir erkeğe 3 çocuk doğurmaya değmez ileride ne olaca belli değil ,sanada geçmiş olsun eşin ileride pişman olup geri dönecektir , altına imzamı atarım fazla üzülme!!!

3 çocuğu yok sadece 3 yaşında bir oğlu var.ben olsam ardıma bakmadan boşarım bu adamı elimden gelen maddi zararı vererek tabi.

benim senin gibi arkadaşım çok, bir nevi sosyal sorumluluk projesi gibi toplumdan soyut, ezik, sünepe tipleri insan içine karıştırıyolar, palazlandırıyolar, totoları kalkınca hooop bi zillinin peşine, ne desem bilemiyorum, zorlama sal ipini gitsin

çooook beğendim!! sosyal sorumluluk projesi. aynen katılıyorum. yaşım 30 sanırım yeni bir projeye başlama vaktim geldi :)))))

bırak git ş.sizi haysi.sizi
cnmm delil topla bol bol delil sun mahkemeye ve asla pes etme iliğini kurutmaya bak o adamın.. kendin için değil çocuğunun geleceği için

tazminatlı boşanma davası açma konusunu hiç düşünmedim. güzelce ayrılalım oğlumu bana versin eğitim masraflarını karşılasın yeter.(çünkü ben türkiyenin en iyi üniversitesinden mezun teknik elemanım. devleti seçmemin sebebi o eşek sıpasının zorunlu hizmeti falan olacak rahatça tayin olurum derdiydi)
o hanımefendi ise sevgili yarım akıllı kocamı kazanarak(!) en güzel cezayı bulacak. dava açıp o kadar kalpsizlik etmeyeyim kadına karşı. yarım akıllı kocamın ondan daha akılsız ailesi ise bu kadıncağız oğullarına tekmeyi basınca onunla uğraşmak zorunda kalacaklar (adamın alkol sorunu vardı ve sayemde çözmüştü 10 yıldır süperdi ama şimdi tekrar başlamış ufak ufak içiyor)

Kadın tekmeyi bastığındada hikayenin devamı belli aslında..''Çok pişmanım,ne olur affet''diyen ağlak bir tiple dönecek eşiniz yanınıza.

Size tavsiyem bu süreçte çocuk hariç hiç bir konuda onunla muhattap olmayın.Anlasın ki tilki kürkçü dükkanına döndüğünde dükkan çoktan kapanmış.

Ne mutlu size ki ayaklarınızın üstünde durabilen bir kadınsınız.Çocuğunuza bir gelecek sağlama şansına sahipsiniz.

Rabbim şu mübarek günlerde hem sizin hemde çocuğunuzun kaderine güzel yazılar yazsın.

bırak git ş.sizi haysi.sizi
cnmm delil topla bol bol delil sun mahkemeye ve asla pes etme iliğini kurutmaya bak o adamın.. kendin için değil çocuğunun geleceği için

bu olayda safsalak kocamın yakalanma macerasını anlatmadım ki en komedi tarafı orası. kocamın telefon hattı benim üzerime. benimde 1 aydır telefonla yatıp kalkan adamdan işkillenip şeytana uyup hatları ayrıntılıya geçireceğim tuttu. e telefona msj gidiyor hattınızın faturası x mailine gidecek diye. bu adamcağızda gizli aşkına diyorki "hanım çaktı galiba" gizli aşkıda başka ilden kargoyla buna hat yolluyor :))) bu da çantasında saklıyor hattı 2. gün ben enseliyorum. yahu be adam sen kapatma mısın dedim :))) çok alınmış bu lafa küsmüş ilk. resmen yavuz hırsız.

desene ya bitti gel ayrılalım. yok. illaki bir alavere dalavere yapılacak. kadına ne dersin. okumuş insanlar bunlar bide. yuh!!! vallahi üzülmüyorum arkadaşlar gülüyorum.

üzüldüm dogrusu
benım eskı esımde bır kadın pesıne gıttı
kadınlada ayrıldı bense senın yaptıgın gıbı ama daha uzun sure yalvardım agladım yıprandım olmadı ama

kullandıgın baslık cok derın manalar hıssettırıyor

hayatında basarılar dılerım

farkındayım adam öldü cenaze namazı kılındı. ama ben hala bir umut var mı? nefes alıyor mu? diye mezarın başına gidip geliyorum :)
boşanmak değil derdim. çocuğumun babası . aklı başında yaşamak ve kararlar vermek zorunda. gitsin evlensin, barklansın. çok güzel. ama becermesi lazım. 2 aydır ayrıyız ama hala her derdinde dit dit mesaj. zır zır telefon. benimle iş çıkışı beraber liseliler gibi takılacak yemek,sinema,gezme ama akşam anasında yatacak. birde ailesine boşanacağız dilekçe verdik diye yalan söylemiş. boşanma nağraları atıyordu geçen ay. bu ay sesi kesildi. dur bakalım diyor. kadınla da 1 aylık macerası (sadece telefon ve mesajdan oluşuyordu) ne durumda bilmiyorum. derdim adam gibi işine gücüne baksın. beni de boşasın. bir rahat etsin.

iflah olmaz bir psikopatım sanırım :)

burada hıkaye tuhaflasıyor sanırım bır sayfaları okuyayım bakayım

ben senın yerınde olsam geçici bir heves oldugunu düşünüyosam ayrılmam ama ayrılmaktan beter ederım ömrünün sonuna kadar süründürürdüm onu benı aldattıgı için evlıyken

arkadaşımın annesi ki kendisi kitap gibi kadındır, boşanma hikayesini anlatırken son cümlesi şu olmuştu: eşyaları topladım, ortalığı topladım, yemek yaptım, kızları aldım çıktım, yahu adamı boşuyosunya ne yemeği :D merhamet işte

aynı durumdan bende muzdarıbım dertlesmek ıstersen ne zaman ıstersen ıster burdan ıster cepten ulasabılırsın xxxxxxxxxxxxxx cok zor ne durumda oldgunu cok ıyı anlıyorum

eşiniz yaşça ve bedence büyümüş ama hala annesinin sevgi dolu göğsünden kopamamış ruhen 3 aylık bebek sendromuna tutulmuş..tedavisi var mıdır? bence yoktur..ona anne şefkatiyle yaklaşmayan bir kadın lazım ve onu bulmuş sanırım.belki aklı o zaman başına gelecek..bence artık onun annesi olmayı bırakın..hala kendini toparlasın diyorsunuz,bunu yapmayın..evet çocuğunuz var anlıyorum ama bu böyle olmaz.önce eşiniz büyüsün,kendi başına nefes alabilsin.

Son düzenleme:
peki bizi yakından tanıyan insanların tepkilerini yazayım sizlere siz söyleyin kararım ne kadar doğru

annem "alçak nasıl yapar.zaten dengesizdi iyi oldu"
babam "amaaan o dava açmazsa sen aç vur tekmeyi. kişiliksiz"
kardeşim "çok mutsuzdun abla son 1 senedir farkında değildin o zaten hep öyleydi. iyi yaptı gözün açıldı"
teyzem ve eniştem "ohhh beeee darısı bizim oğlanın başına nedir bu çocuklarımızın saf iyi niyetlerinden çektikleri"
kocamı ve beni 10 yıldır tanıyan ortak arkadaşlarımız " soa at o adamı sırtından yeter artık"

kalbim "eşşek sıpası, beceriksiz. aldatmayı bile beceremedi. hayatta neyi becerdin be adam?? "
aklım " oh be! nefes almak varmış"

peki bizi yakından tanıyan insanların tepkilerini yazayım sizlere siz söyleyin kararım ne kadar doğru

kardeşim "çok mutsuzdun abla son 1 senedir farkında değildin o zaten hep öyleydi. iyi yaptı gözün açıldı"
teyzem ve eniştem "ohhh beeee darısı bizim oğlanın başına nedir bu çocuklarımızın saf iyi niyetlerinden çektikleri"
kocamı ve beni 10 yıldır tanıyan ortak arkadaşlarımız " soa at o adamı sırtından yeter artık"

kalbim "eşşek sıpası, beceriksiz. aldatmayı bile beceremedi. hayatta neyi becerdin be adam?? "

ya kusura bakmada yorumlar müthiş eğlencelı geldı bana çok özür dılerım ayrıca hiçte kocandan boşancak mışsın gıbı gelmedı bana nedense :27::27::27::27:

ya kusura bakmada yorumlar müthiş eğlencelı geldı bana çok özür dılerım ayrıca hiçte kocandan boşancak mışsın gıbı gelmedı bana nedense :27::27::27::27:

aynen katılıyorum bana da öyle gelmedi
bu durumu eğlenceli hale getiriyor
Adam aldatmış ötesi mi var
ailesi desteği ile olcak iş değil adamın içinde varmış demek ki

ben ve tarkan: "Yak bütün fotoğrafları, ona ait bütün eşyaları,bu gece ümitlerini al koynuna gün doğmadan unut insafsızı" :)

tamamen anlayabilmek için ve tüm saflığımla soruyorum :) siz gerçekten boşanmayı düşünüyor musunuz?

Back
X