hoşgeldin demeyen elti ve kayın

Mihriban

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
12.699
18
206
Adana
hanımlar eltiniz ve kaynınız evlerine gittiğinizde size hoşgeldin demese tavrınız ne olurdu merak ediyorum.biz eltimle farklı şehirlerdeyiz sık görüşmüyoruz evine ne zaman gitsek ya dil ucuyla hoşgeldin diyor yada hiç demiyor.kaynımda eşini uyaracağına o da ona benzemeye başladı.:bbo:
yeni bebekleri oldu evine hayırlı olsuna gittik eltim eşimede banada hoşgeldin demedi kaynım da bana demedi sadece eşime dedi
yabancı olsalar tamamen ilişkimi keserim ama maalesef kaynım ve eltim olunca ne yapacağımı bilmiyorum.siz olsanız ne yapardınız:uhm:

Ayy çok bozulurdum.
Bende hoşgeldin demezdim ki anlasınlar:umursamaz:

insan evine gelen yabancıya bile hoşgeldin diyor sizden niye esirgiyorlar anlamadım.çok saygısızca.eşinizde bu durumun farkındamı?ne düşünüyor?

Son düzenleme:
esinizde farkindami bu durumun?
onun fikri ne bu konuya iliskkin ?
bence uzakta da oturuyomussunuz
mecbur kalmadikca görüsmemek daha hayirli ....

direk iki ayıyada sorardım neden hoşgld demedikleri bende kusurumu bileyim ama değil mi? Onlar utansın ben niye utanayım!

eşin bunun farkında mı canım, farkındaysa gitmemeyi teklif et ama küslük gibi değil, neden gelmediniz deyince güleryüzle 30 bahane bulun mesela
küsmeden hiç gitmeyin bence
çünkü küserseniz suçlu konumuna düşürülebilirsiniz
gitsen hoşgeldin demezler, gitmeden bi gelmedi derler
en iyisi gitmeyip mazeret bulumak

gözlerininin içine baka baka abartılı bi şekilde hoşbulduk sağolsun, bukadar ayakta kalmayın ya yabancı değiliz biz derdim bidahada evlerine ayak atmazdım
hoşgeldin demediklerine göre evlerine gitmenizi istemiyorlar demekki
eee istenilmediğiniz yerdede işiniz olmaz herhalde

demekki hoş gelmemişsin onlara :bbo:-tatlicadiarzu-sende hoş bulma öderşirsiniz:lepi:

bende zaruri bir durum olmadıkça gitmemeyi düşünüyorum.bayram hastalık gibi
eşim son gittiğimizde çok kızdı o gece orda kalıcaktık durmadı döndük evimize ama kaynım bebeği olunca eşimi aradı konuştu.bizde bebek için gittik ama tavır buydu.hoşgeldin bile demedi eitim bana:bbo:
eltimin derdi ne ben hala anlamış değilimCADIARZU

:roflol::roflol::roflol:güldürdün beni canım haklısın aslında böyle yüzlerine vurmak gerek ama içimden bunu yapmak bile gelmiyor
sadece eşime bir daha zaruri bir durum olmadıkça onlara gitmem dedim sen istiyorsan tek başına git dedim.haklı olduğumubildiği için sesini çıkarmadı
kardeşlik bağı arada olmasa hiç gitmezdimde maalesef akrabalarboshayallersmile

bunu düşünüyorum zaten canım en az seviyede görüşeceğim bundan sonra
görümcem doğum yaptığı için ona bakmaya 1 haftalığına evine geldi.kendileri çağırdılar bakacak kimsesi olmadığı için.
garibim görümcem bir daha bu memlekete gelmem diyerek gitti.o kadar asık suratlı ki kadının burnundan getirmiş

ya benim anlamadığım böyle kadınlar kardeşi kardeşe düşürüyor nasıl yapıyorlar anlamıyorum, yarın bi gün çocuklarınız bile kuzen gibi büyümez sizin

ya benim anlamadığım böyle kadınlar kardeşi kardeşe düşürüyor nasıl yapıyorlar anlamıyorum, yarın bi gün çocuklarınız bile kuzen gibi büyümez sizin

aynen öyle olacak canım
kaynım ablalarına dert yanmış.onun ailesine gidip gelirsem benden iyisi yok ama ben abla abi deyince kıyamet kopuyor demiş.
halbuki o kadar iyi insanlar ki görümcelerim cidden melek gibiler.eşimde çok iyi bir kayındır.her zaman destekçisidir kardeşinin ama haketmiyorlar.bunu eşimede söyledim
yardımı iyiliği haketmiyorlar dedim.
kaynım kötü değil ama eşini uyaracağına kendi ona uyuyor yada söz geçiremiyor bilemiyorum artıkfisfisfis

ben olsam daha gitmezdim
madem hoşgelmiyorum...dimi ama...nefret ediyorum hoşgeldin demeyen insanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…