hoşgeldin demeyen elti ve kayın

aa ne ayıp şehirden şehire evine gidiyosunuz hoşgeldin demiyolar asla gitmem asla.

ben olsam daha gitmezdim
madem hoşgelmiyorum...dimi ama...nefret ediyorum hoşgeldin demeyen insanlardan

kardeş olmasalar bende gitmem de maalesef akrabalar:1closedeyes:
eltim zaten yeterince ara bozuyor ben de kardeşlerin arasını daha fazla açmak istemiyorum

Nedeni nedir siz bile anlamamışsınız ama,
sizi görmeye pek istekli değiller heralde.
Hoşgeldin dememek dışında, o gün oturduğunuz süre içinde,
size pek iyi ve sıcak davranmadılar sanırım.
İnsan istenmediği bir yerede gitmez,
bu durumda çok zorunlu bir şey olmadığı sürece görüşmek istemezsiniz zaten.

oturmadım bile canım yarım saat kaldım hiç sohbet etmedi eltim diyebilirim
zaten bebekleri oldu diye gittik.eşim küsmüştü kaynım kendi aradı konuştu.aramasa gitmezdik bile :umursamaz:
görüşmek istemiyorlarsa aramasınlar niye arıyor ki kaynım anlamıyorum çok tutarsız davranıyorlarakannehir
bundan sonra belki kurban bayramında 5 dakika uğrarım fazlası olmayacak zaten:1closedeyes:

eltinizin elti olması...

kardeş olmasalar bende gitmem de maalesef akrabalar:1closedeyes:
eltim zaten yeterince ara bozuyor ben de kardeşlerin arasını daha fazla açmak istemiyorum

sende haklısın kardeş oldukları için gidiosun peki o size gelmiormu hiç ozaman kısasa kıssas o nasıl davranıyorsa sende öle davran deme hoşgeldin..

bunun üzerine kurban bayramında evine gitmeyi düşünüyorsunuz öylemi ?
anacığım senin eltide görgü yok ama sendede hiç gurur yok galiba.kardeşlerin arası bozulmasın diyosun sanane bozulursa bozulsun kaynın ın aklı fikri yokmu karısı yüzünüze dahi bakmıyormuş demikki hoşlanmıyo sizden.

kaynın düşünsün bence aramız bozulmasın diye, kabahatli olan onun eşi sonucta, ve hatta kendisi de.
ben olsam napardım? dogum hastalık ve ölüm haricinde gitmezdim...

Son düzenleme:

özellikle belirttim kardeş olmasalar asla gitmezdim diye ama kardeş olunca ara bozan olmak istemiyorum.yoksa benim eltimden ne farkım kalır ki
zaten böyle giderse ben değil ama eşim hiç gitmiyecek gibime geliyor

kaynın düşünsün bence aramız bozulmasın diye, kabahatli olan onun eşi sonucta, ve hatta kendisi de.
ben olsam napardım? dogum hastalık ve ölüm haricinde gitmezdim...

bende bunu yapıcağım bundan sonra
aslında şimdiye kadar da böyleydi.ayrı şehirlerdeyiz sık görüşmüyoruz zaten

sende haklısın kardeş oldukları için gidiosun peki o size gelmiormu hiç ozaman kısasa kıssas o nasıl davranıyorsa sende öle davran deme hoşgeldin..

1 kere geldi evime
ben kendime yakıştıramıyorum.yoksa bende bilirim ama onun seviyesine inmek istemiyorum:1no2:

Kocamın kardeşinin evine gidicem bana hoşgeldin demicekler. O eve bir daha asla adım atmazdım !

Ne işim var istenmediğim yerde

inanmayacaksın ama benım eltımde oyle ve kaynımda ona benzemeye basladı.Ama benım umrumdamı??.Bıgun yaptıkları butun terbıyesızlıklere ragmen sokakta kocasıyla bunu gorduk esımle,kocasıyla tokalastım onada elımı uzattım ıstemem dercesıne elını salladı.Hiç bozuntuya vermedım ordan kayınvalıdeme gıttık esım cıldırmıs gıbı kufurler edıyordu falan bende kayınvalıdeme kayınpederıme soyle dedım ..Aslında dısarda gorsem selam verıp adam bıle demeyecegım kalıtedekı bırı elını bana uzatmıyor ınanın ona orda haddını cok guzel bıldırırdım ama yapmadıysam bılınkı sızın hatrınıza yapmadım benım verdıgım kadar onemı verseydı sıze,oda aynını yapardı.Ama bu sızın ıcınde olsa ona verıcegım son tavızdı haberınız olsun dedım....Sımdı kayınvalıdeme gıderken kapıda arıyoruz kımse varmı dıye yoksa gıdıyoruz hıcte canımızı sıkmıyoruz.Degmez cunku..

Son düzenleme:
Bazı insanlarda huydur bu,görmemişliktir.Değer vermemezlikde eklenince malesef ortaya böyle bir tablo çıkıyor işte.
Bizdede var böyle bir tip,şu an kendisiyle diyologumu kestim.Gerçi sadece ben diyalog kurduğum için belki farkına bile varamamıştır

Mıhrıbancıgım,
bencede zarurı durumlar harıcı gorusmemen ısabetlı olur.
Keske, yapabılsen de yuzune dıyebılsen ıcındekılerı.
Ama sanırım, soylesen ortam daha gerılır.
Esın zaten farkında durumun farkında oldugu ıcın,
senı onlarla karsılastırmak ıcın cok dıretmeyecektır.
Uzme kendını, eltın hayatında olsa ne olur, olmasa ne?

yok canım ne üzüleceğim keşke kardeş değilde kuzen falan olsalardı da evlerine hiç gitmeseydim:umursamaz:
inan kardeş arası açan bir insan olmak istemediğim için iletişimi tam kesmiyorumbenneyaptımki
zaten eşim son gittiğimizde çok kızmıştı küstü kardeşine ama o aradı bizi bebeğini müjdeledi
yani bizi istemiyorlarsa aramasınlar bir zahmet
ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım ki
bu arada eltim hayatımda olsa ne olur olmasa ne olur hiç umrumda değl ama eşim kardeşi için aynı şeyi söyleyemiyor kiboshayallersmile .gerçi böyle devam ederlerse onunda sabrı tükenecek bir yerde biliyoruma.s

Kocamın kardeşinin evine gidicem bana hoşgeldin demicekler. O eve bir daha asla adım atmazdım !

Ne işim var istenmediğim yerde

keşke açık açık istemiyorum deseler canım demiyorlar ki öylesempatiksalakcinni
eşim 2 defa kardeşine kızdı ve küstü ikisinde de kaynım aradı abisini ve konuştu
eğer kaynım için abisi değerliyse eşini bir zahmet uyarsın ne yapmaya çalışıyorsun sen desin ama yok kendide ona benzemeye başladı.bu işin sonu hayır değil ama umarım öyle olmazboshayallersmile

Bir daha gitmezdim.Cok ayıp birsey hic evine gelen misafire hosgeldin denmezm mi ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…