Hoşlandığım adama sürpriz yapmak istiyorum

Uçurtma alıp kuyruğuna onu sevdiğinizi yazabilirsiniz,

Video fikrine bayıldım bir sevgilim olduğunda yapmayı düşünüyorum :)

Sonra yeşillik bir yere götürüp piknik yapabilirsiniz.

Eğer onu sevdiğimi söyleyeceğim ama utanırım diyorsanız ben başka bir topikte gördüğüm ve bayıldığım fikri yazayım:

Bi video kamera alın ve çimlere koyun elinizde de SENİ SEVİYORUM yazan bir balon olsun içinizden geleni söyleyin ve en sonunda seni seviyorum yazan balonu bırakın, kaybolana kadar çekin sonra kapatın :)

Son düzenleme:
Joulecim sevdiğimi söyledim ama işte arkadaş olmaktan ötesini yaşayamadık.
Ve çok güzel fikirler verdin bana.
Piknik alanına gitmeyi düşünüyorum zaten .
Aslında tek başıma gitmeyi düşünüyorum ama bir gören olursa diede korkuyorum

O sana karşı hiç bir şey hissetmiyor mu?
Kitap çok hoş ama sana bir şey hissetmiyorsa faydası olur mu bilmiyorum

ya nasıl sölliyim var aslında bişeyler ama yaşı benden büyük diye hayatımı mafetmekten korkuyor

SevgiliKitabi.com

Kİtabımda böyle kızlar bakın bir

Joulecim sevdiğimi söyledim ama işte arkadaş olmaktan ötesini yaşayamadık.

Arkadaştan öte olamadığınız bir adam için fazla değil mi bu gayret? Üstelik yaşı sizden büyükmüş... Arada bariz bir fark varsa mantıklı davranıyordur ve haklıdır adam...

"Aşk mücadele ister" ama ortada aşk doğal olarak mücadeleyi gerektirecek bir durum yok henüz... Üstelik ben bu çabayı erkeklere yakıştırıyorum daha çok... İlişkiniz başlasa bile ay dönümü, yıl dönümü vs. abartıldığında hem ileriye daha büyük sürprizler kalmıyor hem de güzellikler sıradanlaşmaya başlıyor... Hele ki arkadaşlıktan ötesi başlamamışken garip geliyor bana...

Bu yaptıklarınızdan (eğer hisleriniz karşılıklıysa) etkilenecek... Oysa böyle "büyük hareketler yapmazsanız" sadece sizden etkilenmiş olacak... Böylesi daha güzel değil mi? BU sürprizleri yapan herhani bir kızı değil, sizi seçmiş, sevmiş olacak...

Üstelik ilişkiniz başlarsa hep bu büyük adımın bir tık ötesi lazım gelecek:

Tartışırsanız incelik yapacak, alttan alacaksınız...

"Nasıl olsa beni seviyor, buna takılmayacaktır" fikrine hazırlıklı olun...

"Beni kaybetmeyi göze alamaz" -rahatlığına- hazır olun...

(Ne olsa az uğraşmadınız onunla beraber olmak için...)

Bu durumu yaşamak istemezdim... Başta da söylediğim gibi, ortada bir ilişki yokken "çok büyük hareketler bunlar"...

Haklısın birşey demiyorum bitanem ama inan bana ondada hoşlanma var gizlice beni izlemesi onu görmezden geldiğim zamanlar tebessüm edip bakması ..
En önemlisi onun hayatından sıradan değilim.
Bir ülkeye giderken bile görülcek insanlar arasında olmam özel bana.
Ve bana ne dedi biliyor musun.
Sen çok iyi bir insansın sen bana bazen kızsanda ben gülerim çünkü dobra dobrasın oda hoşuma gidiyor.
İnsanüstü bir gayret vermek istiyorum bu insan adına .ç
Kaybettiklerimin yanında nurnamet derler ya öle işte.

Ahh ben çok merak ettim arkadaşım yaa.
Üzüldüm de aynı zamanda.
Yaş farkınız çok mu fazla?

Evet birtanem olsun vazgeçmiyicem .
Benim olmasın ama mutlu olsun hediyeler şunlar bunlar benim olsun diye olmaktanda çıktı artık mutlu olsun hayatı boyunca hep çalışmış didinmiş zorluk çekmiş.
Gözlerinde koca bir hüzün yatıyor onu bir günlükte olsa atsın istiyorum.
Oda benim gibi çocuk yapılı çocuksu yanı fazla .
Uçurtma uçurmak mozik döndermek istiyorum demişti .
Benle konuştuğunda

Afedersiniz yardımcı olmak için soruyorum cevapplamak istemezseniz anlarım ama sizin yaşınız kaç, onun yaşı kaç?

Yanlış zaman yanlış insan derler ya..
Yanlış zaman dedi.
Çünkü benim yaşımın getirdikleri var.
Şaşırmıştı birde..

Anladım. İş olsa çekiniyordur belki tepkilerden diyecektim ama öyle de değl.
Çevreden mi çekiniyor ki?

yok kız ne çekincek olmadık yerde hadi konuşalım diyorum gülüyor tamam diyip gelip saatlerce dinliyor
en önemlisi ne bilinmi yeter demiyor ben ona bağırıyorum yalancı diyorum sus kes diyorum gülüyor hiç
bişe diyemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…