EvliNisanlı mı evli mi ya???? Bi tarafın ayrı oynuyo
ay sinirim bozulduNisanlı mı evli mi ya???? Bi tarafın ayrı oynuyo
Elimde değil yüzük takmıyor sonradan ogrendım .Askına da sana da yav
Azer bülbül gibi titriyom su an bu ne yavay sinirim bozuldu
kızlar adam nişanlı onu soyleyeyım…
Sureklı rüyamda el ele tutuşuyoruz ama iş yerınde çok mesafelıyız .benle aynı ortamda tek kalmaya bile tereddüt edıyor .ama bir yandan umut verıp bırbyandan kendını gerı cwkıyor amacı ne bunun ya hayatımı allar bullak ettıay sinirim bozuldu
Çok seviyorum;(((
Asıl soru sizin amacınız ne aksam aksamSureklı rüyamda el ele tutuşuyoruz ama iş yerınde çok mesafelıyız .benle aynı ortamda tek kalmaya bile tereddüt edıyor .ama bir yandan umut verıp bırbyandan kendını gerı cwkıyor amacı ne bunun ya hayatımı allar bullak ettı
Şimdi de evli demişsin.Seviyorum napım
Bana gece gece sinirden bisküvi çikolata açtırtacaksın ya. Bozacam diyeti. Anca koklamakla yetiniyorum su an. Uzak dur evli adamdan.Elimde değil yüzük takmıyor sonradan ogrendım .
Sureklı rüyamda el ele tutuşuyoruz ama iş yerınde çok mesafelıyız .benle aynı ortamda tek kalmaya bile tereddüt edıyor .ama bir yandan umut verıp bırbyandan kendını gerı cwkıyor amacı ne bunun ya hayatımı allar bullak ettı
Adam evli ama ben soğuk yaptığım an iltifat edıyor yada odama gelıp bakış atıyorarkadaşım tanımadığın adamın neyini seviyon allasen?
2 yıldır birlikte çalışıyorsun daha evli mi değil mi haberin yok.
bi tutturmuşun çok seviyom çok seviyom. e git konuş o zaman.
Aşık oldum ben bu adama kendısı aşık ettı ama dengesızAsıl soru sizin amacınız ne aksam aksam
Nerden girdik konuya yaaa
arkadaşım tanımadığın adamın neyini seviyon allasen?
2 yıldır birlikte çalışıyorsun daha evli mi değil mi haberin yok.
bi tutturmuşun çok seviyom çok seviyom. e git konuş o zaman.
Elimde değil yüzük takmıyor sonradan ogrendım .
Yine de liseli değil sonuçta 2 yıl çok uzun bir süreKendımı cekıyorum mesela bana kımsenın olmadgı yerde saçların çok hoş olmuş vs dıye iltifat edıyor yada kıyafetin yakısmıs dıyor derken kızarıyor yıne.hoşlanmasa kızarmazdı dıye düşünüyorum.bende herseyde umutlanıyorum sanırım
Ne olacak varsa ??? Evli bir adamla ilişki mi kuracaksınız ???Onu çok sevıyorum sizce ondada bir kırıntı var mı
Adam evli ama ben soğuk yaptığım an iltifat edıyor yada odama gelıp bakış atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?