Hoşlandığım adamın tavrı …

Şimdi de evli demişsin.
Adam seninle gönül eğlendiriyor eve gidince de karısıyla sevişiyor doğal olarak.

Kendine neden bu saygısızlığı yapıyorsun evli ya adam muhatap olma iş dışında.
İş dışında 2 defa mesajlaştık o da benım canım sıkkındı 9 gıbı mesaj attım görmedi mavı tık olmadı sabah yazmış ki uyuya kalmışım sabah gördüm kusura bakma .ben cevap yazmadım.odama geldı ne dıyecektın dıye oturdu bende derdımı anlattım tesellı ettı falan …. Bir diğer yazsmada ben naber yazdım o da ıyı sen yazdı..nasıl oldun falan yazdı …sonra ınsanlarlanugrasmak zor bende tek bazen ınsanlarda uzaklaşmak ıstıyorum yazdı .bende dahılmıyım o ınsanlara dedım .insan senden hiç sıkılır mı be yazmış

İsteyecek o fırın sütlaç tarifini bak. Görürsün.

Adam evli ama ben soğuk yaptığım an iltifat edıyor yada odama gelıp bakış atıyor
İşyeri mi BBG evi mi belli değil maşallah. Gönül eğliyor sizle, farkına varamadınız mı hala ? Utanmadan buraya gelmiş evli arkadaşımla fingirdiyorum, adamı nasıl ayartabilirim bana ilgisi var mı diye sorup akıl istiyorsunuz. Hiç mi okumuyorsunuz buradaki aldatılan kadınların konusunu ??? Aşağılıklık bu her iki tarafın yaptığıda. Banlanırsam banlanayım umrumda değil yetti artık be!!!! Ne meraklısınız yuva yıkıp metreslik yapmaya!!! Bekarların suyu mu çıktı. Nasıl bi arsızlık utanmazlık bu Allah ıslah etsin

2 yıl çok uzun bi süre ben zaten o kısmı görür görmez ya evli ya sevgilisi var dedim yani zaten evli olup bu şekilde flörtleşen birinden uzak durmalısınız her tarafından güvensizlik akıyor

Sen aşk nedir bilir misin bilmiyorsun bence

Sen aşk nedir bilir misin bilmiyorsun bence
Aşk kavramını bana öğretebilecek son kişi bile olamazsınız emin olun. Ayrıca bana “sen” diyebilecek bir samimiyetimizde yok. Sırf aşık oldum diye bir başka kadının yuvasını yıkıp onursuzluk yapacak değilim, o zaman herkes ama aşığımmmmm diye evli nişanlı demeden önüne gelene yapışsın. Yarın bir gün evlenirseniz buna sizin kocanızda dahil. O zaman kocanıza askıntı olup onu ayartan kadına “ah tamam canım ya ben aşk nedir biliyorum seni anlıyorum” dersiniz.

++++ ve bunlara onay istiyor, ne yaptığını farkında değil galiba

Kızlar bu konu fake olabilir mi? Bu kadar şuursuzca davranılacağını ve bu şekilde sorulacağını zannetmiyorum….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…