Hoşlandığım adamın tavrı …

++++ ve bunlara onay istiyor, ne yaptığını farkında değil galiba
Ama aşıkmış ya demeyin öyle. Aşkı adamın evli barklı olmasıyla,bir başka kadından alacağı ahtan,toplum nezdinde yiyeceği malum sıfattan bile daha önemli çünkü,aşk ne de olsa. Ha bir de hediye diye bir kısım da var konuda. O da aşka dahildir muhtemelen.

Kızlar bu konu fake olabilir mi? Bu kadar şuursuzca davranılacağını ve bu şekilde sorulacağını zannetmiyorum….
Ay bence de yaaa. Biz normal yazıya konu açamıyoruz linçlenecez diye. Bu ne cesaret !
Ki zaten fake olmasını da çok isterim aksi halde böylesi bir durumda yorumum çok ağır olur !

H helinnn11 bekliyom bak aşk nedir anlatmanı.
Anlat ciddi sordum bak, ben aşkı biliyomuş muyum, nasıl biliyomuşum onu kıyasliycim merak ettim.
Şimdi hep diyolla mesela midede kebeleklenme olurmuş, öyle tarif ediyollağ. Mesela o sende de oldu mu? Midede kebeleklenme, kıçta kurtlanma filan böyle şeyler yani.

Arkadaşlar konu ya fake ya da baktı ki “linç is loading” olay çevir kazı yanmasına döndü, bazı mesajlarda “evli mi acaba ki?” Diyor bazısında “nişanlı” ve güncelleme yapıp “evli” demiş.

Not : evli kendısı ama durumlarda böyle…işk başta bilmiyordum.tepkı almamak için yazmadım..
Keşke şaşırtsanız bir kez de. Bile isteye devam ediyorsunuz. Adam karısını aldattığı için ahlaksızlık ediyor, siz de evli bir adamla bile isteye flörtleştiğiniz için.

Herkes kendine yakışanı yapar, ne diyelim.

adam evliymis zaten, bir oyle bir boyle diyorsun, karisi ile arasi iyiyken oyle, arasi degilken boyle olabilir mi acabaaaa

Sizin gibi kadınlar yüzünden ne hale geldi yuvalar yazıklar olsun. Şunu unutma yaşattığını yaşamadan ölmezsin. Heyy Allah ım bir de aşk diyor. Tüküreyim aşkınıza…

Adam evli yazmışsınız. Ne biçim insansınız ?

Siz yuva kurmayacakmısınız ? Sizin başınıza gelmeyecek mi sanıyorsunuz ? Karma ve ilahi adalet.

Ya konu fake değil ya, fake demeyin. Devam.
Akşamıma meşgale buldum kaçırmayın üyeyi, lütfen ama.
Yok ya, 1000 kere yazdim, hemen linclemeyin az bekleyin diye, ama yok yani sheltoxla böcek kovalar gibi arka arkaya basiyolar linci. Ben de cok yildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…