Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu arada sonradan gördüm. " Adım kadar eminim belli etmedim" demişsiniz. Belli etmemiş bile olsanız, ilerde öyle bir şey düşünmeyin diye direkt set çekmiş.
Garip değil. Olması gerektiği gibi bir adam. Tebrik ediyorum. Size gelince hiç bir erkek hoşlandığı kadına kardeşim demez. Belli ki durumu anlamış baştan kestirip atmış. Usuldan usuldan uzaklaşın. Bu durumu da yaşamamış varsayın olsun bitsin.
Ay bu ne alaka cidden sanki adamı pavyondan pe....lerin elinden kurtaracak Mis gibi işi var adamın, para kazanıyor zengin kadın peşinde olduğu nerden çıktı acaba?
Gram belli etmemek derken spor salonu etiketine girip adamın resmini beğenmek doğrudan zaten belli ediyor. Merhabalaştığınız kişi ile sosyal medyada ekleşip 2-3 konuşmaya başlamak da başlangıç, daha nasıl olacak?
Aramızda fazla yaş farkı yokmuş hihi muhabbeti nasıl ilgi belli etmemek oluyor? Kimseyi geri de eklemiyormuş demek ki sevgilisi var ya da salonda tanıştıkları işe yüz göz olmak istemiyor.
Geçen hafta iş yerinden arkadaşlarla dışarıda oturmuştuk. Masada direkt muhabbet etmesem de bir iş arkadaşım eklemiş beni ertesi gün, kabul ettim. Birkaç gün sonra da selam nasılsın diye mesaj attı. Bir selamı abartmamak lazım ama çok belli muhabbet nereye gidecek. Konuşamadık o gün pek bir sonraki kahveler benden olsun gibi bir şey yazmış. Ben de set çekmek için olur tekrar geldiğimde toplu çıkarız yazdım bitti muhabbet. İlgi belli etmek illa senden hoşlandım demeden de olabilir yani.
Aramızda fazla yaş farkı yokmuş hihi muhabbeti nasıl ilgi belli etmemek oluyor? Kimseyi geri de eklemiyormuş demek ki sevgilisi var ya da salonda tanıştıkları işe yüz göz olmak istemiyor.
Geçen hafta iş yerinden arkadaşlarla dışarıda oturmuştuk. Masada direkt muhabbet etmesem de bir iş arkadaşım eklemiş beni ertesi gün, kabul ettim. Birkaç gün sonra da selam nasılsın diye mesaj attı. Bir selamı abartmamak lazım ama çok belli muhabbet nereye gidecek. Konuşamadık o gün pek bir sonraki kahveler benden olsun gibi bir şey yazmış. Ben de set çekmek için olur tekrar geldiğimde toplu çıkarız yazdım bitti muhabbet. İlgi belli etmek illa senden hoşlandım demeden de olabilir yani.
Ben gözlerimle okuyorum yanılmış olabilirim ama sizin cevap veriş şeklinize sormak lazım asıl.
Evet “aranızda” demişsiniz o da bunun üzerine size kardeş ayağı çekmiş çünkü öyle de böyle de lafın nereye gideceğini anlamış adam. İstediğiniz kadar ilgimi belli etmedim diye yazın her yoruma belli etmişsiniz.