hoşlandığım çocuğun arkadaşıma yürümesi ve bende oluşan kompleks..

selly64

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
527
276
53
uzun süredir hoşlandığım tabiri caizse crushım bir hafta önce yakın bir arkadaşımı kendisiyle konuşturup konuşturamayacağımı sordu ve ben o zamandan beri çok ezikçe bir komplekse girdim çıkamıyorum. çocukla başta biz konuşmaya başlamıştık, o dönem gelgitli bir flört durumum olduğu için ben bu çocuğu o gözle görmemiştim. son zamanlarda hayatımda da bir şey olmadığı için bu çocuğa o gözle bakabildim, normalde de objektif olarak iyi dediğim birisiydi ama birkaç haftadır baya arttı bu durum ve hoşlanmaya başladım.
kendisi beni başlarda beğendiğini ve bu sebeple muhabbet başlattığını söylemişti, ama sonra herhalde benden bir ışık göremedi zaten dediğim gibi o zamanlar biri vardı kafamda, bu çocukla bizim durumumuz tam ben ondan hoşlanmaya başlamışken arkadaşlığa döndü gibi oldu yani. şimdi de yakın bir arkadaşımla göz göze gelmişler beğenmiş falan onla tanıştırmamı istedi.
hayır bi de işin kötü yanı ondan hoşlandığımı da anladı herhalde. çünkü o böyle deyince ben saçma tepkiler verdim falan bir türlü bir uyum yakalayamadık ya neyiz ben de anlamadım ama tercih edilmedim gibi hissettim.
arkadaşlar çok kötü anlattım valla kusura bakmayın bir haftadır ezik bir psikolojideyim ama anlaşılmıştır umarım kısaca benim ilgimi belli ettiğim dönemde yakın bir arkadaşımdan hoşlandığını söyledi vee kafamda baya romantize etmiştim bile kendisini...fazlasıyla yıkık ve side character hissediyorum bunla başa çıkılır mı

icimde hos duygular uyandiran birisi diyeyim o zaman..benlik bir durumdu ama onun sadece basta beni begendigini ve bu yuzden benle konusma baslattigini biliyorum o kadar sonrasi benim hoslanma donemime giriyor ama o da arkadasimdan bahsetti iste

icimde hos duygular uyandiran birisi diyeyim o zaman..benlik bir durumdu ama onun sadece basta beni begendigini ve bu yuzden benle konusma baslattigini biliyorum o kadar sonrasi benim hoslanma donemime giriyor ama o da arkadasimdan bahsetti iste
Boşver büyüyünce unutursun

İngilizce kelimeleri türkçenin arasına serpiştirince havalı olmuyorsunuz. Aksine özenti görünüyorsunuz.

Konuya yorumum yok sanırım. Düşündüm bulamadım. Olur öyle diyeyim.
amacim oyle bir sey degildii arkadaslarima falan da crushim diye anlatiyodum aliskanlik olmus ya neyin havasini aticam ki dmsddkmş

O halde sizin ortaminizda bugun sevgilim dediginiz kisiye yarin eniste deme potansiyeliniz cok yuksek..
Onune gelenle Crush demek ki :)

O halde sizin ortaminizda bugun sevgilim dediginiz kisiye yarin eniste deme potansiyeliniz cok yuksek..
Onune gelenle Crush demek :)
ne alakasi var sonra ogrendim arkadasim mevzusunu basta durum bizim aramizdaydi

amacim oyle bir sey degildii arkadaslarima falan da crushim diye anlatiyodum aliskanlik olmus ya neyin havasini aticam ki dmsddkmş
Dmsddkmş’ın da bir anlamı yoktur inşallah

Arkadaşların yok burada. Gözünüzü seveyim arkadaş ortamında da böyle konuşmayın. Türkçeyi katlediyorsunuz.

bu arada olay tamamen kendimi eksik hissetmem, secilmemis hissetmem, ozguvensizlik problemlerime falan dayaniyo crush ifadesini silerim gerekirse oraya takilmayin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…