Neyin ?uzun süredir hoşlandığım tabiri caizse crushım
Karşılıklı hoşlanma deseniz olmuyor mu?tabiri caizse crushım
Hoşlaşıyorlarmış birbirlerinden.Neyin ?
ama crush biraz platonik gibi bir sey oluyor..Karşılıklı hoşlanma deseniz olmuyor mu?
İLİŞKİDE CRUSH NE DEMEK? Buradan hareketle günlük hayatta da karşılıklı hoşlanma durumlarında crush kelimesi kullanılırama crush biraz platonik gibi bir sey oluyor..
icimde hos duygular uyandiran birisi diyeyim o zaman..benlik bir durumdu ama onun sadece basta beni begendigini ve bu yuzden benle konusma baslattigini biliyorum o kadar sonrasi benim hoslanma donemime giriyor ama o da arkadasimdan bahsetti isteNeyin ?
Boşver büyüyünce unutursunicimde hos duygular uyandiran birisi diyeyim o zaman..benlik bir durumdu ama onun sadece basta beni begendigini ve bu yuzden benle konusma baslattigini biliyorum o kadar sonrasi benim hoslanma donemime giriyor ama o da arkadasimdan bahsetti iste
Yok diyor ki ben çarpıldım onda pek hareket yok. Kendi kendine crushlamışHoşlaşıyorlarmış birbirlerinden.
amacim oyle bir sey degildii arkadaslarima falan da crushim diye anlatiyodum aliskanlik olmus ya neyin havasini aticam ki dmsddkmşİngilizce kelimeleri türkçenin arasına serpiştirince havalı olmuyorsunuz. Aksine özenti görünüyorsunuz.
Konuya yorumum yok sanırım. Düşündüm bulamadım. Olur öyle diyeyim.
O halde sizin ortaminizda bugun sevgilim dediginiz kisiye yarin eniste deme potansiyeliniz cok yuksek..icimde hos duygular uyandiran birisi diyeyim o zaman..benlik bir durumdu ama onun sadece basta beni begendigini ve bu yuzden benle konusma baslattigini biliyorum o kadar sonrasi benim hoslanma donemime giriyor ama o da arkadasimdan bahsetti iste
ne alakasi var sonra ogrendim arkadasim mevzusunu basta durum bizim aramizdaydiO halde sizin ortaminizda bugun sevgilim dediginiz kisiye yarin eniste deme potansiyeliniz cok yuksek..
Onune gelenle Crush demek :)
Dmsddkmş’ın da bir anlamı yoktur inşallahamacim oyle bir sey degildii arkadaslarima falan da crushim diye anlatiyodum aliskanlik olmus ya neyin havasini aticam ki dmsddkmş
öfff bu nedir ya ,böyle yazınca ne oluyor yanitabiri caizse crushım
Bence orasi artik kim kimi crush'larsa..ne alakasi var sonra ogrendim arkadasim mevzusunu basta durum bizim aramizdaydi
Altta bir de side character var onu n’apcaz?bu arada olay tamamen kendimi eksik hissetmem, secilmemis hissetmem, ozguvensizlik problemlerime falan dayaniyo crush ifadesini silerim gerekirse oraya takilmayin lutfen
O da figuran demek sanirsam.Altta bir de side character var onu n’apcaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?