hoşlandığım çocuğun arkadaşıma yürümesi ve bende oluşan kompleks..

Önce sana yürüyüp yüz bulamayınca arkadaşınla konuştursana diyen erkekte ne bileyim yani biraz şey asffgd iki ihtimal var ya sizin ilginizi çekemediği için inadına/kıskandırma amaçlı böyle bi talepte bulundu ya da size karşı duyguları zaten pek yoğun değildi başka limanlara yol almak istedi daldan dala yani. Konuşmak istiyosan benim konuşturmama gerek yok kendin iletişim kurabilirsin deyin geçin. Instagram var eklesin mesaj atsın nedir sanki.

Crushim...side character ....

Sizin yaşlar için çok normal bir durum , 2-3 yıl önce ev arkadaşımın hoşlandığı çocuk bana yürümüştü . Sallayıp geçtik ikimizde . Boşverin

Benim en sevmediğim insan modellerinden biri de 'kanka bana şunu ayarlasanaağ' diyenler. Görücü usulünün z kuşağı versiyonu gibi geliyor. Birinden hoşlandıysa gidip kendisi konuşabilir, konuştursana diye ricada bulunmak çok saçma. O tipte erkeklerden hoşlanmıyorum kendi adıma.

Üzülmen de muhtemelen aşk acısından değil egoyla ilgili bir durum. Çabuk atlatırsın bana kalırsa.

Belki ne tepki vereceğini ölçüodur. Sana niye ayarla desin ki. Madem bakismislar kendi işini kendi göremio mu. + yemeyenin malını yerler :) oyle oldu diye begenmeye başlamış olma sakın? De gitsin nolcak ya sorarsa, dur bi ya ben seni kendime saklamayı düşünüyorum de mesela.

ne alakasi var sonra ogrendim arkadasim mevzusunu basta durum bizim aramizdaydi
Z kuşağı hoşgeldin aramıza. Sizin konuşma diliniz bu ben yadırgamamaya başladım. Parantez içinde anlamlarını yazarsanız ne demek istediğiniz daha kolay anlaşılır. Teknoloji lisanı diye bir şey var ve maalesef yeni kuşağın lisanı da bu.
Konunuza gelirsek, siz de yazmışsınız bende bir ışık göremedi heralde diye. Hem flörtünüz varmış hem de o gözle bakmamışsınız bu çocuğa. Mevzu bizim aramızdaydı demişsiniz ama boyfriendiniz de varmış ortada. Çok gençsiniz başka flörtleriniz de olur. Bu durumda yapabileceğiniz bir şey yok unutmaktan başka. Arkadaşınızın bile haberi yokmuş platonikliğinizden. Ben olsam arkadaşımla aramı bozmazdım.
Tecrübe böyle birikiyor. Yaptığımız hatayı görüp bir daha yapmamayı öğreniyoruz.

iki kişiyi yakıştırmak
Tatlım var mı şöyle Z kuşağı terminoloji sözlüğü gibi bir şey? Benim kız 15 olmak üzere, bazen ezikliyor beni. Bir şey yazıyorum ona, işine gelmezse OMG yazıyor, anlamadıysa WTF veya sevindiyse Thnx yazıyor. Bunları anladım, emojiler de basit ama iki kere bakıp bir şeye benzetemediğim mesajı bu ne kızım diye sorunca aldığım cevap "öeeğh ya yazdım ya işte" oluyor.

yorumlari okurken babam aramizda zannettim, o da benim kurdugum bir cumlede beni 3 kez uyarir turkcelerini soyleyerek. olmayinca olmuyor maalesef. bir kisi soylemis zaten ingilizce kelimelerin rahatsiz ettigini, 4 sayfa boyunca her gelen “crush ne, side character ne” demese iyiymis. konunun “pointini” kacirmissiniz.

ben sevmiyorum bana birini ayarla diyen insanlari, o an sogurdum buyuk ihtimalle. sizin de cok uzun surecegini zannetmiyorum gelir gecer cocugun hareketlerini biraz ezikce buldum. arkadasiniz sizin onceden ondan hoslandiginizi biliyorsa belki o yuz vermez cocuga.

ne yaziyor ki anlamayacaginiz? turkiyede cok kisitli kullaniliyor ingilizce kisaltmalar. ben yardimci olurum anlamadiginiz yerde

Annesine wtf demeyen z kuşağı üyesi de ne bileyim

Bana da cok ayran gönüllü geldi eleman.Ola ki ,ilk zaman sizin aranizda ayni anda bi etkilesim olsaydi.Dikkati cabuk dagilacakmis yine her halukarda ayni seyi hissettirecekmis sana
SEN KAYNAKLI DEGIL ,KARSINDAKI MAYMUN İŞTAHLİDAN KAYNAKLI.ADAM OLSUN İKİ DAKİKA.Ayrica tarzi da cok cok kötü.Beni arkadasinla konustur nedir ya.Becersin konuşsun.Hic o topa girme.Bisey uydur.Ne yan role gectin , ne de tercih edilmeyen oldun.Adam herkese salya akitiyor.Arkadasinin sohbeti ,tarzi acmazsa baskasina gececek misal.Yaşar görürsün.Bugünlerine gülersin.Adriana Lima aldatildiginda off tercih edilmeyen oldum deseydi mesela nuce yanlis olurdu öyle degil mi?Erkek şerefsiz çünkü.

Annesine wtf demeyen z kuşağı üyesi de ne bileyim
Yalnız benimki What The Fish olarak söyleyebiliyor. F*** derse ceza var. Hafta sonu internet limitinden yarım saat düşüyorum ve 15 yaş kullanım limiti 12 yaşa çeviriyorum. Zaten 3 saat kullanma hakkı var, ödü kopuyor ceza alırım diye. Kız aç kalmaktan değil cep telefonu ve tabletsiz kalmaktan korkuyor

bence bu arkadaş yalan söylüyor. yaşı söylediğinden daha küçük. bu jargon 14-18 yaş grubuna ait daha çok özellikle iki yıldır böyleler, üvey kardeşim ve çevresinden biliyorum. ben 24 yaşındayım 20 den 24 e de çok fazla tanıdığım insan var. ing. kelime kullanıyor muyuz evet ama tam manasıyla türkçe karşılığı olmayan ing. kelime olursa ve yerine cuk diye oturuyorsa kullanıyoruz. o da bir şeyleri ti ye alırken daha çok.

ben 25 yasindayim 26 olucam, bu arkadastan daha beter konusuyorum. kimseyi tiye de almiyorum o an aklima o geliyor. herhangi bir akademik calisma icinde degilsem insanlarin beni anlayabilecekleri sekilde yazmak benim icin yeterli oluyor turkce mi, ingilizce mi, dilleri katlettim mi vs cok da umursamiyorum. cevrem de genelde ayni. 14-18 yas arasinda olduguma sasirdim

ne yaziyor ki anlamayacaginiz? turkiyede cok kisitli kullaniliyor ingilizce kisaltmalar. ben yardimci olurum anlamadiginiz yerde
Ben mesela dilbilgisi kurallarına göre yazmaya dikkat eden hatta yazdığını tekrar kontrol eden biriyim. Bir şey soruyorum aldığım cevap "k, omg, wup, sis (evet annesine yazıyor bunu), auc, shtp..." kısaltmaları tahmin edebiliyorum bunları öğrendim zaten. Başka neler var bilmek isterim ve size soracağım söz.

kast ettiğim türkçeyi katletmek ya da bolca ing. kelimeler serpiştirmek değilki. bende çok düzgün türkçe kullanmıyorum genelde eğer bir makale vs… yazmıyorsam. belli kelimeleri kullanmak o yaş grubuna ait yani örneğin crush, ship, cringe gibi. sizi az çok tanıyorum yorumlarınızdan eminim siz bunu havalı görüp uygulayanlardan değilsinizdir. ing. kelime dağarcığınız daha geniştir.

Konu sahibi ingilizce öğretmenliği okuyor diye hatırlıyorum ben, sürekli ingilizceyle muhatap olduğu için günlük konuşmasına da yansıyor olabilir.

Benim kiz da "müg" yazıyor deliriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…