hoşlandığım çocuğun arkadaşıma yürümesi ve bende oluşan kompleks..

Ya hepiniz daha küçüksünüz bir iki seneye hayatınızda bambaşka arkadaşlar ve bambaşka olgun ilişkiler olacak o yüzden takılma boşver
dimi ya ben de öyle düşünmek istiyorum, sonuçta lisede falan da çocukça şeyler hissettim ama unutuldu gitti yani. umarım bu da öyle olur ama zaten yaram var bu konuda, yine tercih edilmedim gibi oldum

Ay ben bu konuya çok boomer kaldım ya

Bana ilgi gösterip sonra başka kızı yine bana soran bir erkeği gram umursamam ben şahsen kafaya hiç takmam iyi ki de olmamış derim.

Hoşlanmalar arkadaşlığa dönebilir ya, ben birkaç ay önce zamanında begendigim bir çocukla tesadüfen aynı ortamda denk geldim. Çocuk da bana zarf attı, teee fi tarihindeki bir konusmamiza atıfta bulunup "sen beni tiyatroya davet edecektin, hatırladın mi? Var mı güzel oyunlar" falan dedi, böylece gelecekteki bulusmamizin temelini attı. Ben de o an gaza geldim, açılır açılmaz harika bir oyuna iki bilet aldım ama sapik gibi bir ay onceden bilet almış olmayayım diye, son hafta davet ederim diye düşündüm.
Sonuc olarak oyun zamanı geldiğinde çocukla çoktan ilişkimizin flört evresini kapatıp arkadaş evresine geçmiştik, oyuna da davet etmedim. Artık bana çekici de gelmiyor , çarşısı pazar olsun , yakın arkadaşımla bile çıksa çok da önemli değil .
Üniversitede de vardı bri çocuk, hatta evime gelmeye bahane olsun diye bana bir muzik aleti ogretirdi. Ben çocuktan çok hoşlanırdim. Öyle ki zamanında ablama mektup atmışım önlü arkalı iki sayfa çocuktan bahetmisim. Ama ustunden kısa bir süre geçti,biz arkadaşa döndük. Hatta o biriyle tanisti,evlendi, esli mesli bulustuk. Gayet de Dünya ahret baci/gardaş modundayiz.
Ohoo düşününce o kadar var ki, hatta gayet romantik atraksiyonlara girdiğimiz bir tatil flörtümle yıllar içinde iki arkadaş olduk, şimdi karısı benim kankam, her gittiği yerden bana mektup atıyorlar :) telefonumda hiç yoksa yirmi tane karısıyla sarildigim fotoğraf var,okey oynarken bile karısıyla es oluyorum. Çocuk vesilesiyle kızla tanışmıştım ama çocuk benim için çok uzun zamandır 'arkadasimin kocasi'
Yani ne bileyim, bana çok doğal geldi
İnsan insana hisler besleyebilir, çok alakasız insanların bir oluru varmış gibi gelebilir, bazen de öyle iyi anlaşırsin ki sevdiğin illüzyonuna düşersin,oysa aslında sevginin arkadaş sevgisi olduğunu anlarsın.
Bunun senin değerli ya da değersiz olmanla bir alakası yok ki , neden yıkık hissedesin?

yaşlar 20-22 bu arada soran olur kesin yazayım şimdiden
Geçecek canim geçecek. Kardeşim benden kat kat güzel yüzüne, fiziğide ama hoşlandığı çocuk bana çıkma teklif etmişti ..( bizim zamanımızda cikma teklifi vardı işte biz neyiz demiyordun, netti hersey ) . Neyse 2 gün ağladı 1 gun bana küstü sonra normale döndü. Hayır kabul etmemiştim zaten ama tribini ben yemiştim . Çocuğunda arkadaşınla enerjisi tutmuştur belki bu kadar

Adam sizden hoşlanırken siz başkasından hoşlanıyorsunuz.Bir ömür sizi bekleyecek değildi sonuçta.o da kalan sağlar bizimdir diyerek hayatına devam ediyor bir yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…