hahahahhhahaha ya ama cidden o büyük bir sorunAltta bir de side character var onu n’apcaz?
Bu daha komikAltta bir de side character var onu n’apcaz?
Kadeeer kısmet...hahahahhhahaha ya ama cidden o büyük bir sorun
dimi ya ben de öyle düşünmek istiyorum, sonuçta lisede falan da çocukça şeyler hissettim ama unutuldu gitti yani. umarım bu da öyle olur ama zaten yaram var bu konuda, yine tercih edilmedim gibi oldumYa hepiniz daha küçüksünüz bir iki seneye hayatınızda bambaşka arkadaşlar ve bambaşka olgun ilişkiler olacak o yüzden takılma boşver
iki kişiyi yakıştırmakShiplemek ne oluyor ?
Ay ben bu konuya çok boomer kaldım yauzun süredir hoşlandığım tabiri caizse crushım bir hafta önce yakın bir arkadaşımı kendisiyle konuşturup konuşturamayacağımı sordu ve ben o zamandan beri çok ezikçe bir komplekse girdim çıkamıyorum. çocukla başta biz konuşmaya başlamıştık, o dönem gelgitli bir flört durumum olduğu için ben bu çocuğu o gözle görmemiştim. son zamanlarda hayatımda da bir şey olmadığı için bu çocuğa o gözle bakabildim, normalde de objektif olarak iyi dediğim birisiydi ama birkaç haftadır baya arttı bu durum ve hoşlanmaya başladım.
kendisi beni başlarda beğendiğini ve bu sebeple muhabbet başlattığını söylemişti, ama sonra herhalde benden bir ışık göremedi zaten dediğim gibi o zamanlar biri vardı kafamda, bu çocukla bizim durumumuz tam ben ondan hoşlanmaya başlamışken arkadaşlığa döndü gibi oldu yani. şimdi de yakın bir arkadaşımla göz göze gelmişler beğenmiş falan onla tanıştırmamı istedi.
hayır bi de işin kötü yanı ondan hoşlandığımı da anladı herhalde. çünkü o böyle deyince ben saçma tepkiler verdim falan bir türlü bir uyum yakalayamadık ya neyiz ben de anlamadım ama tercih edilmedim gibi hissettim.
arkadaşlar çok kötü anlattım valla kusura bakmayın bir haftadır ezik bir psikolojideyim ama anlaşılmıştır umarım kısaca benim ilgimi belli ettiğim dönemde yakın bir arkadaşımdan hoşlandığını söyledi vee kafamda baya romantize etmiştim bile kendisini...fazlasıyla yıkık ve side character hissediyorum bunla başa çıkılır mı
Crush crush hesabını verecek bunların o çocukYok diyor ki ben çarpıldım onda pek hareket yok. Kendi kendine crushlamış
Plaza dili konuşuyor ablası, elleşmeAltta bir de side character var onu n’apcaz?
Önce bi plaza görl olaydı sonra konuşurdu ayolPlaza dili konuşuyor ablası, elleşme
Bana ilgi gösterip sonra başka kızı yine bana soran bir erkeği gram umursamam ben şahsen kafaya hiç takmam iyi ki de olmamış derim.uzun süredir hoşlandığım tabiri caizse crushım bir hafta önce yakın bir arkadaşımı kendisiyle konuşturup konuşturamayacağımı sordu ve ben o zamandan beri çok ezikçe bir komplekse girdim çıkamıyorum. çocukla başta biz konuşmaya başlamıştık, o dönem gelgitli bir flört durumum olduğu için ben bu çocuğu o gözle görmemiştim. son zamanlarda hayatımda da bir şey olmadığı için bu çocuğa o gözle bakabildim, normalde de objektif olarak iyi dediğim birisiydi ama birkaç haftadır baya arttı bu durum ve hoşlanmaya başladım.
kendisi beni başlarda beğendiğini ve bu sebeple muhabbet başlattığını söylemişti, ama sonra herhalde benden bir ışık göremedi zaten dediğim gibi o zamanlar biri vardı kafamda, bu çocukla bizim durumumuz tam ben ondan hoşlanmaya başlamışken arkadaşlığa döndü gibi oldu yani. şimdi de yakın bir arkadaşımla göz göze gelmişler beğenmiş falan onla tanıştırmamı istedi.
hayır bi de işin kötü yanı ondan hoşlandığımı da anladı herhalde. çünkü o böyle deyince ben saçma tepkiler verdim falan bir türlü bir uyum yakalayamadık ya neyiz ben de anlamadım ama tercih edilmedim gibi hissettim.
arkadaşlar çok kötü anlattım valla kusura bakmayın bir haftadır ezik bir psikolojideyim ama anlaşılmıştır umarım kısaca benim ilgimi belli ettiğim dönemde yakın bir arkadaşımdan hoşlandığını söyledi vee kafamda baya romantize etmiştim bile kendisini...fazlasıyla yıkık ve side character hissediyorum bunla başa çıkılır mı
Geçecek canim geçecek. Kardeşim benden kat kat güzel yüzüne, fiziğide ama hoşlandığı çocuk bana çıkma teklif etmişti ..( bizim zamanımızda cikma teklifi vardı işte biz neyiz demiyordun, netti hersey ) . Neyse 2 gün ağladı 1 gun bana küstü sonra normale döndü. Hayır kabul etmemiştim zaten ama tribini ben yemiştim . Çocuğunda arkadaşınla enerjisi tutmuştur belki bu kadaryaşlar 20-22 bu arada soran olur kesin yazayım şimdiden
Onu anladık zaten hatta daha küçük sanmış olabiliriz. İçerik yaşı da anlatıyor paranteze gerek yok boşverinyaşlar 20-22 bu arada soran olur kesin yazayım şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?