Çünkü yazmak istemiyordur? Önemsemiyordur, ilişkisi vardır. Yazmak dönmek zorunda mı ki?Arkadaşlar şimdi ben lisedeyken (7-8 yıl önce) konuştuğum bi çocuk vardı ama pek hoşlanmıyodum bu yüzden benim yüzümden konuşmayı kesmiştik. o zaman bi bahane uydurmuştum hatırlamıyorum. şimdi geçenlerde instagramdan gördüm ve yakışıklılaştığını fark ettim ve biraz da hoşlandım geriye dönük bi pişmanlık yaşadım açıkçası. takip isteği attım saniyesinde geri döndü. daha sonra reels attım ilk mesaj olarak ona görüldü attı. arsızlık yapıp tekrar attım ama şu anda o mesajı açmadı bile 1 gün oldu. sizce neden böyle yapıyor olabilir?
İstemiyor olma ihtimali hiç aklına geldi mi acaba?Arkadaşlar şimdi ben lisedeyken (7-8 yıl önce) konuştuğum bi çocuk vardı ama pek hoşlanmıyodum bu yüzden benim yüzümden konuşmayı kesmiştik. o zaman bi bahane uydurmuştum hatırlamıyorum. şimdi geçenlerde instagramdan gördüm ve yakışıklılaştığını fark ettim ve biraz da hoşlandım geriye dönük bi pişmanlık yaşadım açıkçası. takip isteği attım saniyesinde geri döndü. daha sonra reels attım ilk mesaj olarak ona görüldü attı. arsızlık yapıp tekrar attım ama şu anda o mesajı açmadı bile 1 gün oldu. sizce neden böyle yapıyor olabilir?
Gerçekten 29 yaşında ve yüksek lisans seviyesinde eğitiminizi tamamlamış biri misiniz ?Arkadaşlar şimdi ben lisedeyken (7-8 yıl önce) konuştuğum bi çocuk vardı ama pek hoşlanmıyodum bu yüzden benim yüzümden konuşmayı kesmiştik. o zaman bi bahane uydurmuştum hatırlamıyorum. şimdi geçenlerde instagramdan gördüm ve yakışıklılaştığını fark ettim ve biraz da hoşlandım geriye dönük bi pişmanlık yaşadım açıkçası. takip isteği attım saniyesinde geri döndü. daha sonra reels attım ilk mesaj olarak ona görüldü attı. arsızlık yapıp tekrar attım ama şu anda o mesajı açmadı bile 1 gün oldu. sizce neden böyle yapıyor olabilir?
Adam deli heralde demiştir7/8 yıl önce tanıdığım biri ve bu süre içinde görüşmediğim biri reels atsa bende cevap vermem. insan önce bir selam verir nasılsın neler yaptın der.
Adam hatırladı mı, o bile belirsiz.Adam deli heralde demiştir
Ergen sandım yaş 29 görünüyor
O da doğru. Aha hatun düştü diye takipleşmiş sonra deli heralde deyip ölü taklidi yapmış da olabilir.Adam hatırladı mı, o bile belirsiz.
tabii ki değil işte anlamaya çalışıyorum sadeceÇünkü yazmak istemiyordur? Önemsemiyordur, ilişkisi vardır. Yazmak dönmek zorunda mı ki?
mektup göndereyim istersenizHiç konuşmadan reels mi attınız adama?
7-8 sene görüşmemişsiniz ya hani.
Merhaba nasılsın x? Tesadüfen görünce çok şaşırdım eklemek istedim. Gibi şeyler yazıyoruz çok mu y kuşağıyım yahu artık konu böyle mi?
unutması imkansızAdam hatırladı mı, o bile belirsiz.
İletişim kurmayı becerebilen, doğru iletişim kuran insanlar “hala” bu tarz konuşuyorlar. Ergenler bir müddet böyle saçmalıyor ama onlar da olgunlaşıp doğru iletişim kurmayı öğrendiklerinde yine hal hatır sorarak diyalog başlatıyorlar. Siz ergenlikte çakılı kaldınız sanırım.mektup göndereyim istersenizşaka bi yana evet artık bu tarz konuşulduğunu düşünmüyorum ama belli ki ben de reels göndererek yanlış yapmışım
Buna kahkaha attımunutması imkansız
Yani bence boyle psikopatca tavırlar sergılemeyınArkadaşlar şimdi ben lisedeyken (7-8 yıl önce) konuştuğum bi çocuk vardı ama pek hoşlanmıyodum bu yüzden benim yüzümden konuşmayı kesmiştik. o zaman bi bahane uydurmuştum hatırlamıyorum. şimdi geçenlerde instagramdan gördüm ve yakışıklılaştığını fark ettim ve biraz da hoşlandım geriye dönük bi pişmanlık yaşadım açıkçası. takip isteği attım saniyesinde geri döndü. daha sonra reels attım ilk mesaj olarak ona görüldü attı. arsızlık yapıp tekrar attım ama şu anda o mesajı açmadı bile 1 gün oldu. sizce neden böyle yapıyor olabilir?
Niye?unutması imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?