Hoşlandığım çocuk mesajlarımı açmıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

jennylera

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2024
7
4
1
Arkadaşlar şimdi ben lisedeyken (7-8 yıl önce) konuştuğum bi çocuk vardı ama pek hoşlanmıyodum bu yüzden benim yüzümden konuşmayı kesmiştik. o zaman bi bahane uydurmuştum hatırlamıyorum. şimdi geçenlerde instagramdan gördüm ve yakışıklılaştığını fark ettim ve biraz da hoşlandım geriye dönük bi pişmanlık yaşadım açıkçası. takip isteği attım saniyesinde geri döndü. daha sonra reels attım ilk mesaj olarak ona görüldü attı. arsızlık yapıp tekrar attım ama şu anda o mesajı açmadı bile 1 gün oldu. sizce neden böyle yapıyor olabilir?

Çünkü yazmak istemiyordur? Önemsemiyordur, ilişkisi vardır. Yazmak dönmek zorunda mı ki?

İstemiyor olma ihtimali hiç aklına geldi mi acaba?

İlk mesajınız reels videosu atmak mı oldu gerçekten? Komik geldi.

Aradan 7-8 sene geçmiş belki sizi hatırlamıyordur bile ya da sizi eskisi gibi bulmuyordur. Sevgilisi de olabilir. Her ihtimalle size ilgisi yok, olsaydı karşılık verirdi. Daha fazla mesaj(video) göndermeyin.

Gerçekten 29 yaşında ve yüksek lisans seviyesinde eğitiminizi tamamlamış biri misiniz ?

Sevgilisi vardır sen de zaman içerisinde onun gözüne hoş gelmeyecek hal almışsındır belki. Zorunda mı

mektup göndereyim isterseniz şaka bi yana evet artık bu tarz konuşulduğunu düşünmüyorum ama belli ki ben de reels göndererek yanlış yapmışım

mektup göndereyim isterseniz şaka bi yana evet artık bu tarz konuşulduğunu düşünmüyorum ama belli ki ben de reels göndererek yanlış yapmışım
İletişim kurmayı becerebilen, doğru iletişim kuran insanlar “hala” bu tarz konuşuyorlar. Ergenler bir müddet böyle saçmalıyor ama onlar da olgunlaşıp doğru iletişim kurmayı öğrendiklerinde yine hal hatır sorarak diyalog başlatıyorlar. Siz ergenlikte çakılı kaldınız sanırım.

unutması imkansız
Buna kahkaha attım

Yani bence boyle psikopatca tavırlar sergılemeyın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…