Hoşlandığım çocuk

dün aksam ikimizde 2 saattn fazla online dık ama mesaj atmadı hatta doğum günümdü onu da kutlamadji

önemsemedi mi acaba
erkekler boyle cesur kizlara pek aliskin degil, kendini ceken, bir gelip bir kacan kizlar daha makbul oluyor maalesef. onlar mucadele etmek ve zafer kazanmak isterler. eger hic cevap vermezse ya da olumsuz cevap verirse hic uzulmeyin, tecrube olarak gorun, her iste bir hayir vardir. onun onemseyip onemsememesi cok da muhim olmasin sizin icin. denizde balik cok:))

belki beni yargılıycaksınız ama ona dün dedim ki beni sevmiyosan söyle hani babana falan da anlatmam merak etme benim için kolay sanki en sevdığim hocamın oğluna bunları söylemek dedim hala cevap yok

belki beni yargılıycaksınız ama ona dün dedim ki beni sevmiyosan söyle hani babana falan da anlatmam merak etme benim için kolay sanki en sevdığim hocamın oğluna bunları söylemek dedim hala cevap yok

siz anlattikca ben anliyorumki bu cocuk da is yok, bence siz artik ona hic bir sey soylemeyin konuyu acmayin bir daha, insan ne kadar iyi olursa olsun egosu siser boyle bir durumda ve abuk sabuk davranmaya baslayabilir. kalbinizi kirar. neyseki bu kadar kisa surede fazla baglanmamissinizdir eminim. kimseye hakettiginden fazla deger vermeyin. kimler gelir kimler gider.

çok sağolun ama galiba ben çırkinim

çirkinlikle ne alakası var kuzum benim senin kanının ısınmadığı biri senden hoşlandığını söylese ne hissedersin? bu işler böyledir. karşıdaki onu sevmek ilgilenmek sevgili olmak zorunda değildir. ama bu demek değil ki çirkin olduğu için hayır tamamen elektrik meselesi :)

sağolun ama bir yıllik sevgilim benden çirkin olduğumu öne sürerek ayrıldı bi de bu üstüne gelince kötü oldum yani

senden hoşlanıyor olsa bıle onu ıtmişsin erkelerın buna alışık olamdığını düşünüyorum bende ama yınede söylemekle doğru yapmışsın belki ilk şaşkınlığı atlatınca toparlar durumu cevap vermezsede kendı kaybı boşver

bi arkadaşım vardı o selam yazmış ona da cevap vermemiş hem de görmesine rağmen

Son düzenleme:
belki işi vardır cevap yazamıyordur? hem seni çirkin olduğun için sevmeyecek insanın karakteri beş para etmez. güzellik gelip geçici insan yaşlanan, hasta olan, her an kaza geçirme riski olan bir varlık. inan insan birini kınadığı zaman onu yaşamadan ölmez. kendisi de aynı şeyi yaşayacaktır

insanın iki gün süren ne isı olur kı hem görüyo hem cevap vermiyo

Ne oldu acaba.. cevap geldi mi? Bence düsünüyordur, hemen negatif düsünme. Bu erkekleri anlamak gercekten cok zor.. kadinlardan coooooook farklilar... :) Hayirlisi dillerim hakinda!

Ne oldu acaba.. cevap geldi mi? Bence düsünüyordur, hemen negatif düsünme. Bu erkekleri anlamak gercekten cok zor.. kadinlardan coooooook farklilar... :) Hayirlisi dillerim hakinda!

yok gelmedi ama cevap vermedikçe sıkilıyorum ben stres yapıyorum ona da dedim okul açılinca konuşalım ya da kafam karısık desen anlarım bu yaptiğın saçmalık ama anladım sende bana karşı boş değilsin dedim :)

biraz egoistce belki ama bu mesajıma cevap verir heralde hoşlanmıyorum diye hoşlaniyosa da vermez zaten :)

canım bence bi daha sakın mesaj atma, çünkü eğer oda hoşlanıyorsa attığın mesajlar cevap vermesi için yeterli azıcık sabret her gün mesaj atma üst üste bi kaç gün bekle baktın hala cevap atmyo o zaman tekrar hatırlat kendini sonuçta istemese bütün kapıları kapatırdı ama istesede cevap verirdi belki kafası karışmıştır bi kaç gün ona zaman ver

açıkcası bence babasından çekiniyor olabilir babasi duyabilir sonuçta biz çıkarsak öğretmen arkadaşlarından duyar heralde açıkcası ben eğer istemese direk reddeder diye düşünüyorum

açıkcası bence babasından çekiniyor olabilir babasi duyabilir sonuçta biz çıkarsak öğretmen arkadaşlarından duyar heralde açıkcası ben eğer istemese direk reddeder diye düşünüyorum babası katıdir da bu konuda

aman ne cirkini yaa.. ben de gencligimde salagin birinin pesinden kosmustum, afedersin bi tarafi kalkti adamin surekli naz yapiyordu. sonra nasilsa unuttum gitti, simdi esim bin kat yakisikli( bana gore:))) ve cok seviyorum. guzelim takma boyle seyleri kafanaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…