hoslandigim insan hakkında akıl verin lütfen

Üstüne düşme...

Kovalarsa senindir, kovalamazsa zaten hiç senin olmamıştır...

4 yıldır konuşuyorsunuz ama buluşmadınız bir kere bu garip.
O kadar foto atıyor ama buluşma lafını etmedi.
İlişkiye başlamak istemiyor, hazır değil bla bla bla.
Arkadaşım üzgünüm ama bu çocuk seni oyalıyor.

4 yıl aradan sonra beni buldu messenger kalkınca bende telefonu yoktu o buldu bwni

Sevgilisi vardır. Kesin bilgi yayalım. Dikkat edin

İlişki istemiyorum nedir ya bahaneye bak. Amaç bence biraz takılıp sonra kaybolmak, zaten bahanesi de hazır ben demiştim ilişki istemiyorum diye diyecek. Bence hiç zamanını harcama kafanı da yorma adamın bakış açışını mı değiştirmeye uğraşıcaksın? Bir de kaç yıldır konuşuyorsunuz ama hala buluşmadınuz ilginç adam ya evli ya da başka ilişkisi var. Seninle de canı sıkılınca konuşuyor gibi.

kimbilir kim.. hakkinda bilgi de ediniyormus.. sevgili de olmak istemiyor.. hic görmedin de
bence uzak dur

cnm 4 yıl aradan sonra beni buldu 2 aydır konuşuyoruz

Ee bu 2 ay içinde görüşme buluşma konusu geçmedi mi? 29 yaşındasınız 15lik ergen değilsiniz ki yani nereye kadar böyle sürdüreceksin

dedim aynen cnm ergenmiyiz hep boylemi olcak dediğim zaman buluşuruz tabi ama dedigim gibi ben ciddi.bişey suan düşünmüyorum dedi bende bişey demedim bidaha da konuşmadım ama bugun yine bana bişi yolladı. madem istemiorsun neden yazıyorsun

Valla ben senin yerinde olsam konuşmayı keserdim buluşmayalım ama sürekli yazışalım ne bu böyle net olsun biraz. Ama bana güvenilir bi tip gibi gelmedi bu

Ben olsam konuşmayı keserim hiç cevap vermem. Karşı cinsle her muhabbet elbette ilişkiye çıkmak zorunda değil ama netten tanıştığım hic görmediğim adamla arkadaş olmak bana hiçbir şey kazandırmaz. Canı sıkılıyor muhtemelen.

Valla ben senin yerinde olsam konuşmayı keserdim buluşmayalım ama sürekli yazışalım ne bu böyle net olsun biraz. Ama bana güvenilir bi tip gibi gelmedi bu

cnm ben zaten yazmıyorum kendisi yazıyor bende akşam cevap verirorum ona atliyor gozukmiyim diye. bende öyle yazismak istemiyorum dediğim de yine ertesi gün aynısını yapio bana yazio

Ay cok itici. Hic ugrasilmaz. Kiymetli vaktini bu salakla niye kaybediyorsun hayatim. Bundan bi halt olmaz sana. Bicak gibi kes irtibatini. Ne hali varsa gorsun. Gitsin kendi gibi birini bulsun kendine. Sen ciddi bir iliski yasamak istiyorsan, kendin gibi birini bulacaksin. Boyleleriyle ugrasma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…