hoslandigim insan hakkında akıl verin lütfen

Hiç suratını görmediğim daha hoslanıp hoslanmadıgımı bilmedigim bi adama anca 4 dk ayırırım.
Oda bulusmak istediğini söylerse..
Dert mi arıyorsun :)
Belliki adam vakit öldürüyor..

Tanidiginizi sandiginiz adami tanimama ihtimaliniz cok yuksek. Bence gordugunuz kisi degildir ondan bulusmuyordur. Yerinizde olsam her yerden engeli basardim. 29 yasinda elin ergenliklerini mi cekceksiniz

Bir ilişkiye başlamak sadece fotoğraf atıp sabaha kadar konuşmakla olmaz ki. Yüz yüze görüşmeden, buluşmadan karşındakini nasıl bilebilirsin ? İlişki istemiyorum vs. de bahane bence tamamem. Senin ona olan ilginden memnun, o her konuşmak istediğinde sen onun elinin altındasın sonuçta. Bu sayede istediğini de yapar hatta sevgilisi bile var olabilir. Çocuğu daha da saplantı yapmadan iletişimini kes bence.

Sana soralim konu sahibi: sence ne yapmali?

Uzun süreli yalnızlıktan dolayı onun gibisine sarıyorsun ama hata.

Y
yakın zamanda cinsel amaçlı yaklaşacak gibi geliyor banaBu sanal tipler böyle oluyor genellikle.Daha geçende kuzenimin başına geldi.

Başkası da var bence. Ne ondan ne senden vazgeçiyor

a) İktidarsız.
b) Çok çirkin.
c) Resimlerden anlamadığın fiziki bir engeli var.
d) Kekeme.
e) Bir kızla buluşup gezmek için parası yok.
f) Parası var ama sana harcamak istemiyor o yüzden buluşmuyor.
g) Aranızda seks olmayacağını anladığı için görüşmek istemiyor. Sıkılmamak için senle yazışıp vakit öldürüyor.
h) Senle yazışmaktan hoşlanıyor ama seni bir kadın olarak beğenmiyor.
i) Evli / ilişkisi var.
j) Psikopat. Senle yazışmaları ileride şantaj amaçlı kullanmak için saklıyor.
k) Hayatında gizlediği büyük bir yalan var.
l) İstanbul'da yaşamıyor.

Son düzenleme:
Bir süre tamamen ilgisiz kalıp hatta yazdığı an bayağı geç cevap verip umursamaman lazım

evli olmasın bu fatih sultan, hem pastam dursun hem karnım doysun. Tabiki sevgili istemez duygusal boşluğunu sizle dolduruyor görüşme gezme tozma yok bir sıfır masraf

Adam sadece arkadaş istiyor olamaz mı ? her adam ve kadın konuşması sevgili anlamına gelmez

oh my god!

kötüden kötü beğen durumu

Adam sadece arkadaş istiyor olamaz mı ? her adam ve kadın konuşması sevgili anlamına gelmez
peki ne arkadaşı olucaz watsup arkadasimi ne sesini duydum ne kendisini gerçek hayatta gördüm m watsupdan yazistik hep.bide resim yolladık birbirimize

üstelik madem arkadasiz limitlerimiz olmalı hergün yazismak bana göre değil arkadassak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…