Ay cok itici. Hic ugrasilmaz. Kiymetli vaktini bu salakla niye kaybediyorsun hayatim. Bundan bi halt olmaz sana. Bicak gibi kes irtibatini. Ne hali varsa gorsun. Gitsin kendi gibi birini bulsun kendine. Sen ciddi bir iliski yasamak istiyorsan, kendin gibi birini bulacaksin. Boyleleriyle ugrasma.
Saniyorsun ki birgun hazirim mi diyecek sana ha? Hic bekleme. Asla o cumleyi kurmayacak sana. Oyle bir cumle kuracaksa bile o sen olmayacaksin canim. Bu nedir ya boyle bir adamla gunahimi bile paylasmam ben. Sen niye zamanini harciyorsun? Sabaha kadar konusmak nedir ya. Artik hicbir yazdigina cevap verme. Whatsapp mesajlarini hemen acma. Iki uc gun sonra ac bak. Umursamadigini gorsun. Ama cevap yazma sakin. Ya sana bekledigin teklifle gelir, ya da zaten seni onemsemedigi icin, hayatindan cikip gider. Dene ve gor canim.evet canım ben ciddi ilişki istiyorum hayatımda en azından biri olsun onu taniyayim ilerlerse de evlilik olsun istiyorum ama o arkadaş adı altında hergün pesimde
Saniyorsun ki birgun hazirim mi diyecek sana ha? Hic bekleme. Asla o cumleyi kurmayacak sana. Oyle bir cumle kuracaksa bile o sen olmayacaksin canim. Bu nedir ya boyle bir adamla gunahimi bile paylasmam ben. Sen niye zamanini harciyorsun? Sabaha kadar konusmak nedir ya. Artik hicbir yazdigina cevap verme. Whatsapp mesajlarini hemen acma. Iki uc gun sonra ac bak. Umursamadigini gorsun. Ama cevap yazma sakin. Ya sana bekledigin teklifle gelir, ya da zaten seni onemsemedigi icin, hayatindan cikip gider. Dene ve gor canim.
Saniyorsun ki birgun hazirim mi diyecek sana ha? Hic bekleme. Asla o cumleyi kurmayacak sana. Oyle bir cumle kuracaksa bile o sen olmayacaksin canim. Bu nedir ya boyle bir adamla gunahimi bile paylasmam ben. Sen niye zamanini harciyorsun? Sabaha kadar konusmak nedir ya. Artik hicbir yazdigina cevap verme. Whatsapp mesajlarini hemen acma. Iki uc gun sonra ac bak. Umursamadigini gorsun. Ama cevap yazma sakin. Ya sana bekledigin teklifle gelir, ya da zaten seni onemsemedigi icin, hayatindan cikip gider. Dene ve gor canim.
Takibi birakacaksin csnim. Yapamiyorsan da bir sureligine dondur instagrami. Onu takip edecegine beni takip etinstagtami neyapmaliyim cnm o tanımadığı kızları izledikce bişi demiyorum tabikide ama sinir oluyorum. Bu instagtamı nasıl atlatabilirim
Evet bencede resimler sahte,
Gercekte onu begenmeyecegini düşündüğü için kaçıyor gibi. Hic gordun mu daha önce
Yok cnm gormedim. instagtaminda da var kendi resmi onedenler farklı insan olacağını zanmetmiorum ama bulusmamasinin ya ozguveni hiç yok yada dediğin gibi onu begenmeyecegimi dusunecegi için bulusmak istemiyor gibi geldi bana da
Instagram acmayani dovuyorlar :)
Ne var sahte hesap olusturmada. 3 gun ugrassa takipci toplar.
Kesinlikle eminim senin tanidigin resimlerini gordugun adam degil.
watsuppindada aynı resim var ama
Yani 2 ay araliksiz konusmussun hic gormedim,bulusmak istemiyor ama surekli de yazıyor deyince ben direk böyle anlarim.
haklisin cnm sürekli yazıo rahat birakmio bile beni anlamadım güya arkadasiz bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?