Hoşlandığımı anlamış olabilir mi?

UluTurk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
64
7
1
Arkadaşlar ben ne yazık ki psikiyatristimden hoşlanıyorum. Ama asla yakınlaşma gibi bir niyetim olmadı söylemedim de. Yalnız en son gittiğimde bakışı gerçekten çok dikkatimi çekti aslında ben ona bakıyordum. babam konuşuyordu bir an vucudunu bana döndü benim baktığımı farkedip. babamı dinlerken gozlerime 7-8 saniye bakmaya başladı. Ne ellerime baktı ne de vücut hareketlerime sadece gözlerime bakıyordu. O an babam hâlâ konuşuyordu ama cevap vermiyordu , verse bıle vücudu bana dönüktü. Daha sonra rahatsız olduğumu anladı ve başını öne eğdi babama cevap verirken başı öne eğikti ve babama bakmıyordu çoğu zaman. Aralıklarla kirpik altından baktı ama bakmamaya çalıştı sonra. Bir şey düşünüyor gibiydi. Hareketlerimden de anlamış olabilir mi? Ve neden öyle rahatsız edici bir şekilde bakmış olabilir.

sizin konuşulan konularla ilgili tepkinizi, ilginizi, beden dilinizi çözmeye çalışıyordur. benim mesleğim bu değil ama ben bile günlük hayatta çoook sık yapıyorum bunu. konuşan kişiye değil de dinleyenlere bakarak, o kişileri analiz ediyorum. çok şey ele veriyor beden ve mimikler.

sizin konuşulan konularla ilgili tepkinizi, ilginizi, beden dilinizi çözmeye çalışıyordur. benim mesleğim bu değil ama ben bile günlük hayatta çoook sık yapıyorum bunu. konuşan kişiye değil de dinleyenlere bakarak, o kişileri analiz ediyorum. çok şey ele veriyor beden ve mimikler.
Gözlerimin icine bakıyordu ve ciddi anlamda uzun, rahatsız ediciydi

O konuşurken bakıyordum sadece ve uzun süreli bakmamıstım

Adamın insan davranışları konusunda uzman olduğu noktasını atlıyorsunuz ama. Siz belli etmediğinizi sanarken adam neyi neden yaptığınızı bile çözümlemiştir büyük ihtimalle.

Hareketlerini inceliyor beden dili vs gözlemliyor işini yapıyor yani :KK66:
Hem sen eski konunda adamı öldürmek istiyodun?

Hayir o seni gozlemliyordur.
Mahkemeye cikan bir arkadasta hakimin yaninda bir kadin vardi bana bakiyordu beni kesiyordu demisti meger paikologmus;)davranislarini takip ediyor

Arkadaşlar ben ne yazık ki psikiyatristimden hoşlanıyorum. Ama asla yakınlaşma gibi bir niyetim olmadı söylemedim de. Yalnız en son gittiğimde bakışı gerçekten çok dikkatimi çekti aslında ben ona bakıyordum. babam konuşuyordu bir an vucudunu bana döndü benim baktığımı farkedip. babamı dinlerken gozlerime 7-8 saniye bakmaya başladı. Ne ellerime baktı ne de vücut hareketlerime sadece gözlerime bakıyordu. O an babam hâlâ konuşuyordu ama cevap vermiyordu , verse bıle vücudu bana dönüktü. Daha sonra rahatsız olduğumu anladı ve başını öne eğdi babama cevap verirken başı öne eğikti ve babama bakmıyordu çoğu zaman. Aralıklarla kirpik altından baktı ama bakmamaya çalıştı sonra. Bir şey düşünüyor gibiydi. Hareketlerimden de anlamış olabilir mi? Ve neden öyle rahatsız edici bir şekilde bakmış olabilir.

Başkası olsa anlamaz derdim ama psikiyatrist bu sonucta adam her haraketini analiz ediyordur. Anlamıştır da bence.

Bi bakistan bu kadar niye tedirgin oldun.Bunun hakkinda cok konu acmissin.Doktoru kiskandigini felan yazmissin bi sevmedigini yazmissin.Daha ortaokula gidiyormussun doktoru kafaya bu kadar takma sen ilaclari kullan.Uzuldum ama sana okulda dislandigin icin baska okula gitsen belki bu sayede okuldan kacmazsin yeni arkadaslarin olur.

Tatlım sen ortaokul 7 ye gidiyormuşsun, o psikolog seni anlamaya çalışıyordur. Zira nerden baksan kızı yaşındasındır.

Konuyu açan küçük kardeşim tabiiki psikiyatristin gözlerinin içine uzunca bakicak ve seni takip edicek.senin duygularindan kişisel anlam cikarmak gibi bir derdi yoktur zaten.hatta uzun süreli bakışta sizin ne tepki verdiğinizi dahi anlamak isteyebilir.sosyal fobi varmı iletişimde göz temasından kaçıyormu gibi tamamen profesyonel yaklasiyordur

Of seni bi çözemedim ya :) Psikiyatri meraklısı bi ergen mi yoksa geleceğin akli dengesi bozuk kadını mısın anlayamıyorum bi türlü. Umarım ilki çıkar.

Dünyada psikiyatristinden/danışanından hoşlanan ne ilk ne de son insansın. Psikiyatristin tabi ki sana o gözle bakmıyor, incelemek için veya senin tepkini ölçmek için böyle uzun bakmış olabilir. Belki de umduğun kadar mana içeren bi bakış bile değildir. Tedavine odaklan.

Back
X