Beni öperlen annesi gelirmiş aklına diye bişeyler saçmaladı. Ya ben bunu daha hiç ayıkken görmedim hep sarhoş nedense
Beğenmiyorsan muhattap olma benimle dedim artık ne diyim :-/
Öpme olayının ertesi günü arkadaşımla telefonlaşmış. Demiş ki 'UniQuE88'e de ki sakın utanmasın, elbet yine görüşeceğiz. Utanmasına gerek yok'. Biliyordu pişman olacağımı. Ee ozaman niye engel olmadın be adam???
Beni öperlen annesi gelirmiş aklına diye bişeyler saçmaladı. Ya ben bunu daha hiç ayıkken görmedim hep sarhoş nedense
Beğenmiyorsan muhattap olma benimle dedim artık ne diyim :-/
1. Pişman olacağın şeyler yapma.
2. Beyfendi saçma sapan nedenler üretip olmayacağını söylüyorsa, olmuyormuş gibi davran samimi davranma.
3. Adam tabi ki, "Unique Çekinmesin" der, daha fazlasını alabilmek için belki de ? Olamaz mı ? Olabilir !
4. O da sana Unique demesin, Ayşe desin.
5. Aaaa annesi yabancı mıymış? Unique ? Hahaha(Bu espriyi çok yapmak istedim.) (İğrenç biliyorum)
Teyzemin kızının kaynanası ile ismi aynı bunda ne var.
Ayrıca adam tabi çekinmesin diyecek rahat ol istiyor ki daha sende ne cevherler var görsün. Ağır ol biraz isime takmış birde sonradan kim bilir kaç kişiyle böyle takıldın diye bahane üretmesin.
boşverin gitsin. hiç ayık görmediğiniz bir insanla çıkacaksanızda ne olacak..zaten o anne sözlerini sarhoşken söylemiş demek. sarhoşken yapılan söylenen şeyleri zaten dikkate almayın.boşverin ve yolverin
Sırf annesiyle aynı isime sahip olduğun için asla, kesinlikle olmaz diyor üstüne birde çocuğun dudağına yapışmışsın, o da sonra sarılarak, ısırarak karşılık vermiş ama arada hiç bir şey yok! Utanmasın diyecek tabii, çünkü yine karşılaşacaksınız ve senin yaşadığın bu pişmanlıklar onun için başka bir anlama gelmiştir mesela? Olabilir..
Bundan sonrası mesafeli durmalısın, samimi davranmamalısın.
ya şekerim sende deseydin çocuğa, adımla seslenme bana hiç, zaten ben aşkım, balım, canım, hayatım, tatlım, sevgilim, bebeğim, yavrum, kuzum, bitanem vs. demeni istiyorum ben böcüğümmmmm
nooolmuş yani annesinin adıysa ben bağlantı bile kuramadım yani ne olabilir....
bahane olayını abarttı bu erkek milleti...
birde hayatım yanlış anlama ama gece kulübüne gidiyosunuz ikinizde sarhoşsunuz yapıyosun dudaga felanda ee geceden sonra noldu evlere mi dagıldınız o kafaylaa hahah :)
Bu yaşadıklarınızı normal buluyor musunuz?
Tanışıyorsunuz, annesinin adını taşıyorsunuz diye gelecek vaad edilmiyor, zil zurna sarhoş oluyorsunuz, siz onu dudağından o sizin boynunuzu ısırıyor falan......
Bu şekilde bir ilişkiyi yürütebileceğinize inanıyorsanız yorumumuzu ona göre yapalım :S
hoşlandığın kişi pek ilginçmiş canım..sırf annesiyle adaşsınız diye seni istemiyor,annesinin adaşı birini öperken falan rahatsız olacağını söylüyor ama aynı zamanda sarhoş olunca boynunu ısıracak kadar da sapıtıyor..ve ayıkken hiç görmüyorsun bu adamı..şimdi uzaktan bunları oku bir,nasıl geliyor sana bu hikaye?
bırak annesiyle falan adaş olmayı bu insanın niyetinden şüpheliyim ben,azıcık gözü açık olmanda fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?