Hoşlandığınız kişi sırf annesinin adını taşıyorsunuz diye sizi istemezse...?

Şaka gibi yaa. Namuslu sevmiyorum ne demek? Sizden uzak cehenneme direk mümkünse....

Neeeee? kız şok oldum vallah okuyunca. Sanki adama tecavüz ederim gibi
Bi niyetim yok kız napiim ben bana 'namuslu kızlarla işim olmaz' diyen adamı. Evet yakışıklı pislik ilk gördüğümde '' <-- aynen böyle baktım. Ama sonradan anladım karakterinin çirkin olduğunu.
Yaptım bi hata. Bundan sonra uzak durmakta fayda var. Niyetini daha nekadarnet sergileyebilir ki..

ok bebişim mesele yok o zaman

haha espiri süperdi bence

Bence hic takilma onla bir hata yaptin dersini aldin canim yakisikli diye herkesi elde ederim saniyor ez onu egosunu asagi indir pesinden kosturt yüzüne bakma yakisiklilikla nereye varcakki..

Bence hic takilma onla bir hata yaptin dersini aldin canim yakisikli diye herkesi elde ederim saniyor ez onu egosunu asagi indir pesinden kosturt yüzüne bakma yakisiklilikla nereye varcakki..

'Annesi' olarak poposuna şaplağı geçireceğim amaaaa. hak ediyor mu ermiyormu bu çocuk

Olabilir tatlım. İlgilenmiyorum da açıkcası bana ne. Bu kafayla giderse normal yani hak ediyor da!
Bana 'Namuslu' diye "hakaret" edenlerle işim olmaz

Sen şimdi onun dudağına yapıştığın için sana namuslu dediğine pişman olmuştur zaten.
Eminim içipte beni öpen kızda namus mamus olmaz diyerekten senin üzerine daha çok düşecektir .

Anne ısım benzerlıgı kesınlıkle bahane ama opusup koklasmak ıstıor uzak dur bence sen uzulursun haketmeyen ınsanlara sacının telını bıle koklatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…