Yoo bulmuyorum, bulsaydım kendimi kötü hissetmezdim sonradan, değil mi? Ufak, 1 saniyelik bir öpücük olmasına rağmen. Hayatımda hiç yapmadığım birşey.
Ortada ilişki falan yok, uygun biri de değil.
İlk gördüğümde ne dedi biliyormusun? Allahım hala gülüyorum bu cümleye
Yüzüme bakarak "UniQuE88 sen çok namuslu görünüyorsun, ben namusluları sevmem". Gülüyorum adamın ağlanacak haline
"İşine gelirse" dedim sadece o an
ya canım şimdi sen bu adamı ne için kullancan
yani böyle biraz kaba kaçtı ama dediğim şu, niyetin ne bu adamla ilgili.
sen bu adamdan sağlam, şöyle en seviyelisinden ilişki sevgili fln olur mu diyosan olmaz!
burası aşikar..
ammaaaa, sen diyosan ki yahu çocuk yakışıklı, adam gibi durursa az öpüşürüz takılırız işte ya..
ee o zmn takıl. yani bu sana uyuyorsa takıl tabi niye olmasın. kimse kimsenin ahlak bekçisi değil neticede..
sana uyuyorsa, senin açından sorun yoksa öpüş koklaş hevesini al. daha ne diyeyim şekerim hadi kolay gele
Şaka gibi yaa. Namuslu sevmiyorum ne demek? Sizden uzak cehenneme direk mümkünse....
Neeeee? kız şok oldum vallah okuyunca. Sanki adama tecavüz ederim gibi
Bi niyetim yok kız napiim ben bana 'namuslu kızlarla işim olmaz' diyen adamı. Evet yakışıklı pislik ilk gördüğümde '' <-- aynen böyle baktım. Ama sonradan anladım karakterinin çirkin olduğunu.
Yaptım bi hata. Bundan sonra uzak durmakta fayda var. Niyetini daha nekadarnet sergileyebilir ki..
1. Pişman olacağın şeyler yapma.
2. Beyfendi saçma sapan nedenler üretip olmayacağını söylüyorsa, olmuyormuş gibi davran samimi davranma.
3. Adam tabi ki, "Unique Çekinmesin" der, daha fazlasını alabilmek için belki de ? Olamaz mı ? Olabilir !
4. O da sana Unique demesin, Ayşe desin.
5. Aaaa annesi yabancı mıymış? Unique ? Hahaha(Bu espriyi çok yapmak istedim.) (İğrenç biliyorum)
Sarhoşken seni öperken annesi aklına gelmemiş.
O zaman sürekli sarhoş etmek lazım onu.
Anne şefkatiyle yaklaştım ben olaya tamamen iyi niyetimden yaniii
Namusluları sevmem mi
Sen de diyeydin tüh ben de namussuzları sevmem napcaz şimdi diye
Anne şefkatiyle oğlanın dudağına yapılmışsın.
İyiki sana beni nüfusuna al annecim demedi
Haha aklımda bu cümle, bidahakine derimNe zannediyorsa kendini dengesiz
Bu adam hiç aşık olmamış hayatındayazık diyorum sadece...
İçinde bi yerlerde aşk acısı yaşıyordur belki de ondan böyle zırvalıyordur olamz mı olabilir.
Bence hic takilma onla bir hata yaptin dersini aldin canim yakisikli diye herkesi elde ederim saniyor ez onu egosunu asagi indir pesinden kosturt yüzüne bakma yakisiklilikla nereye varcakki..
Olabilir tatlım. İlgilenmiyorum da açıkcası bana ne. Bu kafayla giderse normal yani hak ediyor da!
Bana 'Namuslu' diye "hakaret" edenlerle işim olmaz
Sen şimdi onun dudağına yapıştığın için sana namuslu dediğine pişman olmuştur zaten.
Eminim içipte beni öpen kızda namus mamus olmaz diyerekten senin üzerine daha çok düşecektir .
Anne ısım benzerlıgı kesınlıkle bahane ama opusup koklasmak ıstıor uzak dur bence sen uzulursun haketmeyen ınsanlara sacının telını bıle koklatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?