güldürdün beni sağol kız. gerçekten bende cilve eksikliği var. odunluk var erkek fatmalık var ama napayım yaaa düzelemiyorum artık:mymeka: sonra da dediğin gibi herkes aya biz yayaseninki güzelmiş maşallah arkanı kaşı darısı bütün utangaç gızların başınaaa:içelim:
mehsercim bende 22yim.. aynen bende öyleyim aslinda..benneyaptımki
ahhhh ahhhhh bende de var bu cilve eksikliği yaa...neyeki nişanlım gelip buldu beni.. aslında hep gözünün önündeydimde farketti diyelim..kaydirigubbakcemile2 ama şuan bile cilvesizlikten kırılıyorum....:kedi: Allah cilve denilen şeyi dağıtırken biz neredeydik acaba...lülülülülülü
kıs madem nişanlısın nie cilvesizlikten kırılıyon ben 4 senedir cilvelenmekten kırılıcam az kaldı kaydirigubbakcemile3
amaaaa gel gör ki ondan öncesinde bi halt yoktu tabii herifim gelip senle bana "aşk büyüsü" yapıcam demese bende hiçbişe olmucaktı heralde
Benim taktiğim vur kaç niteliğinde. Durup uzun uzun bakmam asla hoşlandığım kişiye ama hafiften cilveli bir bakış fırlatıp sonra hiçbir şey olmuyormuş gibi yaparım. Kafası karışıyor böyle olunca.:jeyyar:
Ama fırsat bulduğum an kaçırmam. Ben de üni. öğrencisiyim hoşlandığım biri var. Ders saatlerinden haberim yoktu. Yanımdan geçerken durdurup sordum kaçta diye. Çok rahat davrandım o an, çok doğaldım. Sonra da teşekkür edip kafamı çevirdim. Konuşma anını yakalamaya çalışırım her zaman. Hem yakından sandığım kadar da hoş değilmiş. Bunu da görmüş oldum.
Sen de bu tip bir şey yapabilirsin. Bugün de rüyama girdi. Bunu da anlatabilirim kendisine hatta. Konuşmak için bir sebep sonuçta.
vay bee ne cesaretli hatunmuşsun. ben de konuşmam gerektiğinde konuşurum, bölümdeki erkeklerin çoğuyla muhabbetim vardır. ama hoşlandım mı tutuluyorum işte. ben de rüyamda gördüm birkaç kez ama bunu ilk defa burada söylüyorum bak daha da kimseye söyleyemem. hele de onaaa amanıııııneyvahedigeldismile :kedi:
sınavda önümde oturuyodu bugün dibimdeydi:kedipuyorumnanaktan
Ahhh o fırsat kaçar mıydı be arkadaşş.. Ben bir ortamını bulsam bi yakınına düşsem hemen girişirdim valla. Girişmek derken yanlış anlaşılmasın.:1closedeyes: Konuşurdum muhakkak yani. Yoksa ben de kesinlikle gururumdan ödün vermem.:umursamaz: Dengeyi tutturarak ilerlemek lazım. Hafif kız durumuna düşmeden. Hayırlısı olsun belki bir gün şeytan dürter sen de yaparsın bir şeyler.:jeyyar:
öle ortaya muhabbet ediyoruz topluca ama üst sınıf olduğu için bizi tanımıyo konuşmuyo. büyük çoğunluk da kız olduğu için muhabbetimiz farklı tabi çekiniyo olabilir. benim onunla konuşmam lazım. bi ''günaydın''lık muhabbetimiz olsun ona da razıyım ama olmuyor. durup dururken de muhabbet açamam ki yavşamak gibi olur. ona olan ilgim anlaşılsın istemiyorum. sonuçta o benim hakkımda ne düşünüyor bilmiyorum. off bu iş olmucak biliyorumsenağlama
Durup dururken muhabbet açılmaz zaten. Bir bahane bulup, geçerli bir sebep yüzünden konuşmak zorunda kalmış da konuşuyormuşsun gibi olmalı durum. Onun da nasıl olacağını sen bulacaksın. Yoksa bunca zaman hep yüzünü çevirmiş olup da aniden naber ya da günaydın demiceksin tabi ki de. Çok aptalca olur. Geçerli bir neden bulursan kimse ilgin olduğunu anlamaz. Rahat olursan halledersin. Çok büyütmüşsün gözünde bence. Biraz cool takıl.. Kendine çok güven. O kim ki yeaa..:1closedeyes:
sağol ya cesaret geldi biraz. bi fırsatım olduğunda ağzımı açıp 2 cümle edicem sanırım artık. gerçekten çok dert ettim. aylardır içki koymadım ağzıma. haftaya vizelerim var birazdan gidip içki alıp içicem o derece oldum yani. off ben bu duruma düşecek karı mıydııım vay başıma gelenler:mymeka:
tatlım gözünde fazla büyütmüşsün inan bana kendine güven öncelikle derim.şimdiden başarılar .
aşk büyüsü mükaydirigubbakcemile3
ben de isterim ondan.
o kadar uzak bi ihtimal ki hayal bile edemiyorum...
bir gün biz de boğaza karşı bir bankta yanyana oturabilecek miyiz acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?