Hoşlanıyorum dedim :(

Aslında tam fırsatıymış biraz konuşsaydınız iyi olurmuş muhabbetin gideceği yönden anlardınız ne olup olmadığını.

Iki gun sonra dogum gunü gecen yıl kutladım mail ile o da teşekür etti. Bu sene ne mail ne de gözüne gözükeceğim. O tenezzül edip bir evet Yada hayır yazmamıyorsa dogrusu bu değil mı? Kızlar birsey diin

Bir şey çıkacağını sanmam. Atmak istiyorsan at ama gözünde ısrarcı biri olabilirsin....

Hoca da şeyh de olsa erkeklere güven olmaz hepsi aynı...Zor aşık olurlar akılları başka şeyde....

Bence davranışlarını yanlış yorumlamışsın. Bizim üniversitede de böyle hocalarımız var. Ama öğrencileriyle içli dışlı olmak için, veya biraz daha aradaki öğrenci öğretmen ilişkisini yumuşatmak için böyle davranıyorlar. Bizim üniversitede de böyle birşey olmuş sanırım. Bir hocamız söyledi bizede tabi, bizim haberimiz yoktu. Sanırım bizim hoca yine gülmüş biraz ilgili olmuş diye açılan bir kız olmuş. Hoca da söyledi tabi "lütfen bu tür davranışlarımızı yanlış yorumlayıp suistimal etmeyin" falan dedi amfide. Yani hoş karşılamıyorlar. Demek sende de böyle birşey olmuş. Adam rahatsız olmuş besbelli. Bana bu tür şeyler yazmayın demiş açıkça.

e sen de vur kaç yapıyorsun
adam gülümseyince kafanı çeviriyorsun
sonra mail atıp cevap bekliyorsun

üstelik adam mail atmandan rahatsız hala mail atıyorsun
atma dediler kaç kere
yüzyüze görüş dediler
neden yüzyüze görüşmedin

sen kendine eziyet ediyorsun böyle
söyle gitsin
git odasına bir bahane ile sonra dışarıda çay içmeye davet et
gelirse gelir gelmezse herkese aynı gülümsemeleri yapıyor demektir
en azından sen de öyle yada böyle öğrenirsin ilgilenip ilgilenmediğini

Gülümsemek isterdim ama yapamıyorum. Hele açıldıktan ve o cevabı aldıktan sonra tamamen kitlendim. Ha bu ara dogum gunünü kutladım mail ile.Dogum gunünüz kutlu olsun. Ve ona güzel bir hayat dilediğimi yazdım. Teşekür bile etmedi. Kendisini yaklaşık 6 haftadır görmüyorum yanına uğradığım da yok.

Yüzüne söylesem birsey değişir mı?

Hoca da olsa kral da olsa erkeklerin bakışlarına iltifatlarına güvenmeyib ilanı aşk bile etseler yelkenleri suya indirmeyin sözlerinden dönerler sen yanlış anladın derler bırakın ya...

Oynadı diyorsun hocan ben pek bir şey göremedim....
Ben hocamdan yardım istedim bana yok gülmek sana yakışır yok anrin bir duruşun var yok açılmamış tomurcuk ama hiç karşılık veremedim oda eskisi gibi değil bende üzerine gitmiyorum ama kızlar etkileniyor işte bende sonunda anladım ki etkilenmişim ben hesap da soramam suçlayamam da fırsat kaçınca kaçıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…